Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dajcie spokój, mój kolega dostał rachunek za wodę :jawdrop: zadzwonił i powiedział, że tyle co na rachunku to zużył chyba cały blok a nie on sam (kawaler). Okazało się że błąd na rachunku, ale jakby zapłacił i nie sprawdził to wyrównania pewnie by nie było :eek:

u mnie było tak samo....administracaja sobie oszacowała ze tyle zużylismy...jak powiedziałam zeby przyszli i zobaczyli że ja za pół roku porownując z poprzednim odpisem nie bede miala takiego odczytu to mi odpowiedzieli...ze mam zapłacić a przy kolejnym rozliczeniu mi wyrównają...i miało byc ono w czerwcu ale wymyślili zmianę wodomierzy która byla tydzień temu wiec moze w przyszłym roku mnie rozliczą...mam w tej chwili z pełną premedytacją dług w społdzielni chyba z 700 zł ...

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj nas od zboczuchów wyzywała a dziś za pikanterią tęskni:lol2::lol2::lol2:

:oops:

:p

o właśnie venuska ile zuzywasz wody na kwartał, bo ja chyba płac za całą ulice:(

Mój pierwszy rachunek odkąd mieszkamy był na 59kubików , ale w tym jest zalanie - a ile posżło w panele to niet nie wie :( Nastepny bedzie bardziej miarodajny

mąż twierdzi, że 25 kubików do października było

woda o 4,94zł

ścieki 5,63 zł

hmmm obawiam się, że niemożliwe i się pierdyknął i jest 250 a nie 25 :)

mimo, że my w domu praktycznie tylko śpimy bo ciągle nas nie ma.

dla mieszkających na Śląsku - w Gliwicach pada...deszcz ze śniegiem - zajebiście :/

Cześć venusko :hug: , zalatana jestem ostatnio i nawet nie przyszłam Ci zameldowac,że już dawno konsolka dotarła, cała,zdrowa i pięknista :D

Dzięki kochana raz jeszcze :hug: :hug: :hug:

U nas przy domu nr.1 największy zonk mieliśmy z niedopłatą za gaz, przyło wyrównanie w październiku a tam za czas od maja wyrównanie 3900 pln :eek::bash: chciałam sobie strzelić .... no ale okazłao ise,ze miesliśmy coś nie tak z piecem, ciągle jechał na trybie budowa, wogóle jakieś złe podgrzewanie wody itd. nie cierpie tych wszytkich rachunków wyrównujących, lepiej płacić na bieżąco, to mniejsze ryzyko zawału ;)

Buziaki i miłego dnia :****

chwilowe na szczęście - został sam deszcz.

U mnie też do południa było pięknie.

Karolina - czytałam Twój wątek bo coraz częśćiej mnie nachodzi sprzedać i budować znów - bo projekt wybierałam "nie znając muratora" i mam mały salon. Ehh no ale kredyt. Może taniej wyjdzie remont i burzenie ściany hahah.

Edytowane przez Magda_lena85

Oki to zacznę od środka, najpierw uściski dla Karolki :hug: Arturowej :lol: cieszę się, że zakup udany :wiggle: polecam się na przyszłość :lol:

Karolku inny :lol: :hug: / waryjacie zaraz lecę do Ciebie :D

MagdaBartek i Reni, ja planowałam wianek cały z bombek, czyli bez igieł, ale chyba nie ma opcji żeby go do drzwi przybić - w sensie szkoda nam, za ładne są, a to nasze jedyne jakby nie patrzeć :rotfl: