mirela99 19.04.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Te kosze na bieliznę to IKEA ? Fajnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzieki Mirela Tak to kosze z IKEI. Bardzo dobrze sie sprawuja, montaz tez trudny nie jest P.S. Fajna ta twoja czarna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 P.S. Fajna ta twoja czarna łazienka Hehe, brzmi jak du***o lizanie . Ale ja jak mi się coś nie podoba to milczę. Jak się odezwę i pochwalę to znaczy, że faktycznie coś mi w oko wpadło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Lol Akurat twoja czarna lazienke jak i ta szara pamietam jeszcze z watkow o projektowaniu Mirela w tym wypadku prym wioda moje kosze na pranie Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Minęły dwa tygodnie, a w zasadzie zaraz miną jak mieszkamy u siebie...a nie zrobiliśmy kompletnie nic. Na usprawiedliwienie powiem tylko, że panowie od wykończeniówki mają jeszcze poprawki na ścianach i pewnie dlatego się tak zleniłam Czekamy na transzę z banku i wtedy jade z szafą na wiatrołap i kończeniem łazienek (1x lustro, 1 x ściana szklana, 1x kabina prysznicowa) + jeszcze meble do łazienki dolnej (aż 2, a w zasadzie jeden - szafka pod umywalke i panel na ściane). Kurde chciałabym też zamówić drzwi i ściane tv...i najlepiej kupić już przezroczyste krzesła do jadalni eh ;/ P.S. Temat drzwi wewnętrznych i schodów ostatnio nie jest dla nas łaskawy, a raczej dla mojego małżeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.04.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Venus, a mogłabyś pokazać dokładniej barek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Venus, witam się oficjalnie w Twoim domu:) Suknia - marzenie, przecudna, bajkowa, stylowa!!!!!!Kuchnia absolutnie rewelacyjna - pokaż ją całą, proszę!!! Napisz, jakie ma wymiary pomieszczenie i okno. Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ojeju co za natłok informacji Naberia postaram się dziś zrobić jakieś zdjęcia barku, ale narazie za bardzo nie eksponuję go na forum, bo pod "elką" jest mega burdelem związany z nowymi garnkami tefala i okapem na który też niedługo przyjdzie kolej Co dokładnie chciałabyś abym uwieczniła? Yokasta i ja coraz bardziej skłaniam się do tej pierwszej klasycznej wersji, bez kombinowania z doczepianymi włosami, welon chyba faktycznie wykorzystam tylko do sesji Odnośnie falban to ja teraz wzdycham i płacze do sukni Pronovias-Marlene własnie taka też powiedziałabym hiszpańska. Anjazzielonego no helloł helloł Kuchnia ma wymiary 3,7 m na 3,8 m, okno frontowe czyli to gdzie jest zlew w projekcie miało 120 cm, my zrobiliśmy je na 130 cm, a okno boczne - to z barkiem oryginalnie miało 150 cm, ale je też potraktowaliśmy na 130 cm Całości za bardzo narazie nie ma po co pokazywać, bo nic się od przeprowadzki nie zmieniło. Naprawdę czekam na te pieniądze z banku jak na zbawienie żeby kupić już chociaż swiatła, włączniki i szkło do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Venus, zastanawiam się czy zrobić barek pusty dołem, pełny czy półpełny (wspierający się jakby na jednej szafce) - więc po prostu pokaż barek od strony krzeseł Jaki szeroki go masz? i jaki wysoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 To tak z głowy powiem Wysokość jest taka jak szafki, bo u nas to przechodzi od kuchni i schodzi na barek czyli 88 cm wysokości, na krzesłku standardowym czyli 46 cm wysokośc siedziska ja mająca 168 cm wysokości melduję iż wystaję mi tylko kawałek szyji i buzi nad blatem, czyli hokery na 60 cm siedzisko jak najbardziej wskazane. Blat nie jest wsparty żadną szafka, jest przymocowany do ściany jakąś magiczną nieznaną mi techniką montażową i pod spodem ma taka wielką dechę, której teoretycznie nie musi być , ale lepiej żeby była i barek żeby sie nie wyginał na środku - na początku strasznie mnie ta deska męczyła, teraz to jej nawet nie zauważam - no ale mam tam mega bałagan Szerokosc będę musiała zmierzyć bo nie pamiętam ale chyba 70 cm, a długość 150 lub 160 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 No jeszcze dojdzie szare szkło, ale z założenia miała być bardziej jasna jak ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.04.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ja z kolei wodzę wzrokiem za la sposą - daimiel, detroit i duarte. oby-trzy sliczne, ale w pierwszej chyba wyglądam na 2x wyższą niz jestem (a jak się ma z natury bez szpilki 1.80...), w drugiej moga występowac zagniecenia na fałdkach, a w trzeciej no cóż - cyca bozia dała, w talii zabrała, to teraz mam stracha, że mi to wszystko zjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) O jejku Zaraz poszukam co to za suknie Ci sie Duśka podobaja no,no dałaś czadu Pierwsza chyba najładniejsza, ale obowiązkowo płaski brzuch + wysokie buty, no chyba że wysoka jesteś. 2 ładna, bardzo ładna ale typu bandage, z biustu nic nie zostanie i będziesz taka mumia, ale co tam ja i tak bandage sukienki lubie ;p 3 nie w moim typie, strojna i pewnie niewygodna ;/ Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://img706.imageshack.us/img706/1054/43911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.04.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Venus, no heloł Co do kuchni, to skręca mnie, by w końcu zobaczyć, co i jak masz na całej ścianie frontowej z oknem, i co jest z prawej strony. Bo na zdjęciu widać lewą stronę w całości i kawałeczek frontu do okna. Wygląda bosko, no ale co jest dalej na prawo i kiedy będą fotki:)? Masz półwysep/ barek jeszcze na środku? aaa, i łazienka biała prześliczna. I cegła u Ciebie bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Anjazzielonego jestem mile zaskoczona, że zauważyłaś naszą nijaką jak narazie białą łazienkę dolną Zrobie jej wielkie tadam jak już zamówie i będę mieć w niej meble No własnie ta druga część kuchni jeszcze nie jest gotowa więc za bardzo nie ma co pokazywać, ale po świetach pewnie wszystko będzie ogarnięte oprócz okapu to zrobie zdjęcia...a no i jeszcze krzesła musze kupić koniecznie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/AnneGeddes_Wallpaper1024_223.jpg Wesołych świąt dla wszystkich Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img685.imageshack.us/img685/4398/kartkawielkanocm.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.04.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wszystkiego dobrego na święta życzy MarJel z rodzinkąhttp://img546.imageshack.us/img546/6730/shutterstockwielkanoc37.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Przyłączam się do życzeń Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych http://bronmarshall.com/wp-content/uploads/2009/04/happy_easter_copyright_bron_marshall.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Venus, to napisz mi wymiary barku jak sprawdzisz, ale na zdjęcia również czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts