kamiku 30.11.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Olu dzięki wielkie, no faktycznie laseczka z ciebie, nie uwierzycie ale faktycznie mąż koło mnie:lol2::lol2::lol2:dzięki bogu nie zdążył przeczytac:lol2: Ah Ci mezowie, oni to potrafia rozpraszac.. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ah Ci mezowie, oni to potrafia rozpraszac.. :rotfl: ale ja w pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 o wy rozpustnice jedne się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ale ja w pracy jestem Reni co tam, że w pracy:lol2: no chyba Wam to nie przeszkadza:lol2: :lol2: Oli zdjęcia już znam i z ostatniej naszej wirtualnej fotorelacji zapamiętałam, że Ona rozmiar ma dziecięcy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No to mialam nosa Ale bardzo ladnie Ci jako blondince Olu dzięki wielkie, no faktycznie laseczka z ciebie Dziękuję bardzo :hug:,nawet jeśli to na wyrost ,to i tak mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.11.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Oli zdjęcia już znam i z ostatniej naszej wirtualnej fotorelacji zapamiętałam, że Ona rozmiar ma dziecięcy:lol2: :lol2: Mąż zadowolony ,bo nie ma problemu jak chce mi kupić w prezencie jakiś ciuszek (oczywiście szybciej upatrzony przeze mnie ).Idzie do sklepu i prosi o najmniejszy rozmiar :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kupiłam sobie paterę na ciasto bo mnie mąż dwupoziomową zepsuł Fajna, duża i za 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kupiona w Witeksie z serii Palace: http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/5952/palace-patera-117577.jpg - na żywo nie widać tego kółka, wygląda na prostą no i duuuuuża jest, na pewno dużo ciasta na nią właduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 fajna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 30.11.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ja mam taki kubekhttp://witeks.pl/witeks/products/item/3006Pozdrawiam:) Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.12.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ale naklepałyście - za Chiny nie nadrobię Strony przebiegłam szukając zdjęć - paterę śliczną znalazłam Życzę udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam z rana tak tak wstałam pół godziny temu pospałam tak pierwszy raz od lutego br kiedy to w domu pojawiła się Fionka dziś leniuchuję cały dzień, na wieczór tylko sprzątnę i może łaskawie jakiś obiad ugotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Analizujemy sobie cały czas ten bufet na plecach kanapy no i wstępnie skłaniamy się aby postawić tam jednak nie bufet, a konsolkę nie, nie, nie tę czarną raczej prostą drewnianą serwis myślę, że spokojnie zmieszczę do meblościanki tv jak już kiedyś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 01.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Hej śpiochu To ja Ci pokłony biję u mnie ,na wątku ,a Ty nawet nie zajrzałaś :P:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 to idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Przed Świętami będę mieć kartę do Ikea boszzzz żebym nie zapomniała jej zamówić bo tylko do 5-tego grudnia mam czas. Wczoraj zapaliłam się, że jedziemy dziś kupić karnisze do salonu - mi jednak nic w oknie bardzo doskwiera no ale przeca muszę mieć na stelaż łóżka i szafki także po nowym roku, biorę się za te okna No i mam takie pobożne życzenie, że zamówimy drzwi na dół na początku lutego boszzz jak mi te obdrapane mury już przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.12.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Venus drzwi drewniane na zamówienie? Wybrałaś już wzór? My też na razie tylko na dole robimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.12.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 no to kawka i herbatka gratis od poniedziałku do piątku nic w oknach mi też bardzo doskwiera, a masz wybrane karnisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nesska dokładnie Niby mamy wzór wybrany, ale ja mam kolejny pomysł który na pewno bardzo mojego męża ucieszy Natalia tak, takie proste metalowe profile wysokie na 4 cm z szyną od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts