Magda_lena85 05.12.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 fajnie - nie tylko ja mam leniwy dzień w pracy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tak w ogole to ile to KA w Polsce kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.12.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kamiku,2699 zł!!!!Reni!no co Ty, KMIX też rozważałam/ rozważam, ale ładniejszy KA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.12.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tak w ogole to ile to KA w Polsce kosztuje?? aktualnie 2690 i w promocji dają szklaną dzieże dodatkowa - artisan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kamiku, 2699 zł!!!! I] To juz nawet w DE czy UK taniej dostac mozna I wtedy tylko koszt przesylki doliczyc trzeba Ktora chce sie o niego pobic ? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=kitchenaid&_sacat=0&_from=R40 Edit: nie ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 http://www.bayzone.pl/images/lukasz/17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 dziewczyny ... nie wiem jak ze stanów, ale my na forum wizażu kupujemy perfumy bezpośrednio od perfumiarzy np ze szwajcarii i jak gość wyśle to z adresu prywatnego to celnicy raczej nie zaglądają do środka. Jak wyśle ze sklepu - wtedy klapa. Tak samo jest z ciuchami - kupione w stanach w sklepie - masakra, zaraz wiedzą, że jest cło ( i akcyza czasami), natoiast jak ktoś ma tam rodzinę to dziewczyny tak kombinują, że wysyłana jest paczka ze stanów z domowego adresu - ktoś przecież może Ci zrobić prezent - i od niego z tego co wiem nie płacisz cła. a taniej takie perfumy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 po pierwsze taniej (nawet w PL kupujemy taniej bo duże flaszki po 100 ml i rozlewamy do perfumetek) a po drugie to są perfumy niedostępne w naszych drogeriach (tzw. niszowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.12.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To juz nawet w DE czy UK taniej dostac mozna Edit: nie ten link popatrzyłam na cenę na pierwszym linku ...i dostałam zawału ze tak mało...a potem dopiero na opis ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 .a potem dopiero na opis ... Ivy, sorrki, nie chcialam nikogo do zawalu doprowadzac.. Ale tak czy siak na ebay'u mozna je dostac taniej niz w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mirelka pasiak do Ciebie by pasował ja to biały jeżeli KMX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 tak, pasiak specjalnie dla mnie wyprodukowany został . Muszę męża o tym powiadomić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 po pierwsze taniej (nawet w PL kupujemy taniej bo duże flaszki po 100 ml i rozlewamy do perfumetek) a po drugie to są perfumy niedostępne w naszych drogeriach (tzw. niszowe). to skąd wiesz co chcesz kupić, jak je wąchasz? myslałam że u nas juz wszystko dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.12.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ivy, sorrki, nie chcialam nikogo do zawalu doprowadzac.. Ale tak czy siak na ebay'u mozna je dostac taniej niz w PL ze stanów wychodzi jeszcze taniej bo $ tańszy sporo... najoptymalniej chyba jak nie z US to z DE sprowadzić....bliżej i chyba wtyczek nie trzeba zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 tak, pasiak specjalnie dla mnie wyprodukowany został . Muszę męża o tym powiadomić . o tak to jest argument:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 nie wiem czy wy w pracy słuchacie radia ale ja tak, i już od tych piosenek świątecznych mnie nosi, jejku gdzie jeszcze do świąt, przecie to czekanie sie zajebiscie wydłuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 nie wiem czy wy w pracy słuchacie radia ale ja tak, i już od tych piosenek świątecznych mnie nosi, jejku gdzie jeszcze do świąt, przecie to czekanie sie zajebiscie wydłuża Ja slucham Reni i na Trojce to chyba teraz jesczez gorzej - o 'oknie zycia' dyskusja.. dziwne poglady maja niektorzy ludzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 leci rmf fm u mnie i tak samo od rana....last christam i teraz inne "dzwonki".... oszaleć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 reni to skomplikowane . Jest forum, są blogi, są spotkania, są wymiany próbek, odlewek. Po jakimś czasie już wiesz dokładnie jaki skład Ci pasuje i możesz wtedy w ciemno kupić. Ja najpierw wymieniałąm się próbkami, kupowałam na forum po 5 ml. Teraz sama mam status organizatorki i sama kupuję np. na dniach dużą flachę 100 ml i odsprzedaję 50 ml a drugie 50 z flaszką sobie zostawiam. Na forum sa takie zasady, że się nie zarabia i robi to wszystko po kosztach (zwracają mi za pakowanie, puste buteleczki). Oprócz tego koleżanka ma bloga na który niesamowicie opisuje zapach. To wspaniałe jak można ładnie obrazowo zapach opisać. Mamy podobny gust i jak jej coś bardzo się podoba to kupuję w ciemno. Jak jednak się nie sprawdzi to albo na allegro odsprzedaję albo na forum. Mamy to szczęście, ze niszowych nikt nie podrabia . Poza tym dziewczyny mają spis sprawdzonych sprzedawców i dokłądnie potrafią okreslić czy ten perfum jest podrobiony czy nie. No ale jak wspomniałam "moich" nikt nie podrabia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.12.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 kamiku ja też wierną fanką trójki jestem. I wolę się nie przysłuchiwać bo bym swię za bardzo wściekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts