reni1980 05.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 :P:P:P A co do tego całego KA, to chyba jestem jedyna na fm która o takim nie marzy:o bo ty gdybyś marzyła to juz byś go miała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Marjelka a Ty ciasta pieczesz czy kupne tylko? To drugie:P dlatego nie marze o KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 dobra dziewczynki wy piszcie ja temczasem idę z kuliżanką zainwestować dobrze pieniądze w KFC no zajebiscie smaka narobiłaś ja do najblizszego KFC mam 30 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.12.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 bo ty gdybyś marzyła to juz byś go miała:rotfl: Powiem nieskromnie że chyba tak Praca społeczna u mnie daje ciągle rezultaty ;)Mam nadzieję że m się szybko nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 sałatkę to ja sama sobie zrobię, b-smart to jest inwestycja która się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Marjelka na mikołaja to ty się ubierz jak na damesę przystało czyli seksi bielizna, szpilki i nowy płaszcz z zary i się de menrzu zaprezentuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.12.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 sałatkę to ja sama sobie zrobię, b-smart to jest inwestycja która się opłaca. Taki smarcik raz na jakiś czas, jeszcze nikomu nie zaszkodził Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.12.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Marjelka na mikołaja to ty się ubierz jak na damesę przystało czyli seksi bielizna, szpilki i nowy płaszcz z zary i się de menrzu zaprezentuj. To jest myśl!!!! Przywitam go tak w drzwiach i tanim kosztem zaliczę mikołaja edit jeszcze czapkę mikołajową założę żeby wiedział że to w prezencie mikołajkowym i na nic więcej nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 dobra cicho nie rozmawiamy o seksowaniu. Dziś o mikserach, perfumach i ciuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 swojego czasu zastanawiałam się co mają zapachy hugo boss /woman i inne/ bo w każdych perfumach jest jeden i ten sam składnik - po tym je rozpoznaję. Coś je wszystkie łączy:) dziewczyny "z jajami" pytanie roku: - myslicie, że kobieta przed 30 po rozwodzie z dzieckiem - ma szanse na ułożenie sobie jeszcze życia? to tak w ramach "prezentu świątecznego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ehhh - a tyle wariatów wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Z dodawaniem u mnie nie najlepiej :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 :P:P:P A co do tego całego KA, to chyba jestem jedyna na fm która o takim nie marzy:o Nie jedyna Ja juz wczesniej pisalam, ze ladny, ale to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Powiem nieskromnie że chyba tak Praca społeczna u mnie daje ciągle rezultaty ;)Mam nadzieję że m się szybko nie znudzi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.12.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 swojego czasu zastanawiałam się co mają zapachy hugo boss /woman i inne/ bo w każdych perfumach jest jeden i ten sam składnik - po tym je rozpoznaję. Coś je wszystkie łączy:) dziewczyny "z jajami" pytanie roku: - myslicie, że kobieta przed 30 po rozwodzie z dzieckiem - ma szanse na ułożenie sobie jeszcze życia? to tak w ramach "prezentu świątecznego" Zapachy Hugo bardzo lubie A co do pytania.. mysle, ze jak najbardziej, sama znam przynajmniej dwie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Magda a ja za same takie głupie pytanie dałabym ci po dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 porządny wpierdziel mile widziany - na osłodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 porządny wpierdziel mile widziany - na osłodę no jesli pytanie dotyczyło twojej osoby to faktycznie po dupie dla pozytywnego myślenia by ci się przydało:) venuska wróciłaś juz, ja byłam w sklepie po bułkę i kisiel malinowy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jezdem Najedzona. Madzia a co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts