Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

swojego czasu zastanawiałam się co mają zapachy hugo boss /woman i inne/ bo w każdych perfumach jest jeden i ten sam składnik - po tym je rozpoznaję.

Coś je wszystkie łączy:)

dziewczyny "z jajami" :) pytanie roku:

- myslicie, że kobieta przed 30 po rozwodzie z dzieckiem - ma szanse na ułożenie sobie jeszcze życia?

to tak w ramach "prezentu świątecznego"

Oczywiście, że tak :) Przykładem jest moja przyjaciółka (też przed 30-tką, po rozwodzie, z dzieckiem) - znalazła fajnego, drugiego męża, z którym ma już rocznego synka :)

To w następnym roku czeka mnie kryzys małżeński ;)

A tak poważnie, to chyba też wolałabym rostać się z mężem w przypadku totalnego niedogadywania się. Ale nie chciałabym, żeby straciły ze swoim ojcem kontakt.

ja to już mam za sobą:p

:wiggle: chyba......:rolleyes:

Magda życzę Wam abyście wszystko sensownie "pukładali"...Młoda Jesteś i na pewno sobie życie ułożysz.

Moi rodzice są rozwiedzeni...od rozwodu ze sobą nie rozmawiają, nie przebywają razem - wyjątkiem był mój slub i ślub mojego brata, nie było ich na chrztach moich dzieci, w święta spotykam się albo z jednym albo z drugim...boli jak jasna cholera ...

Wyszłam z kąpieli i nie żywam ;)

Pojechaliśmy wcześniej do pracy, na 8 żeby wcześniej wyjść bo ksiądz po kolędzie miał chodzić. Biegliśmy na pociąg, normalnie dystans który pokonujemy w 7 min dziś w biegu pokonaliśmy dwie minuty - jeszcze się okaże że zapalenie płuc z tego będziemy mieć :o

Czekaliśmy na księdza i nie było :mad: o 19 mąż nie wytrzymał i zarządził ewakuację do sklepu po kolację. Sałatka z łososiem i suszonymi pomidorami :yes: pycha, mówię wam mężowi za nią noszą na rękach ;)

Perspektywa zamówienia drzwi na dół po nowym roku co raz bardziej staje się planami a nie tylko marzeniami :wiggle: oby, oby!!

ehh dobra nie ma co Venus zaśmiecać wątku rozwodami - przecież to szczęśliwa i pełna wigoru kobieta:)

Anetka - no właśnie czasem się zastanawiam czy syn za kilka lat mi nie będzie miał tego za złe.

Ja znam dwie kobiety które po rozwodzie ułożyły sobie drugi raz. Znaczy nie razem :)

Dzieci maja za to niestety bylejakie stosunki ze swoimi tatusiami :( Poranieni z tego wyszli.

To czy Ty ułożysz sobie życie prywatne raz jeszcze zależy od Ciebie, Twoich predyspozycji, wiary we własne możliwości i chęci. Ja na mojego męża czekałam 30 lat więc jakbym miała na drugiego tyle samo czekać to tak średnio by to wyszło :) Ale ja szukałam kogoś do mnie pasującego a że jestem niestandardowa to tak się zeszło :)

Madzia a ja mam żal do nich, że tak długo z tym rozwodem zwlekali....ja do dziś nie rozumiem jak Oni mogli wpaść na tak absurdalny pomysł, że są w stanie spędzić ze sobą całe życie....krótko mówiąć moi rodzice to jak woda i ogień, według mnie powinni się rozwieść dużo wcześniej...

Venusko no to mieliście wieczór;)Daj przepis na tą sałatkę bo strasznie apetycznie brzmi.....;)

Mieszanka sałat paczka na dwoje ;) Wrzucić do miski, polać oliwą i przyprawić na sucho włoskim sosem Knorra do sałatek (pół opakowania lub 3/4). Rozłożyć na dwa talerze. Na głowę jedno jajko na twardo, kroimy na 4 części każde i układamy każdemu na talerzu. Rozrzucić cienko pokrojone czarne oliwki i pomidory suszone (4 sztuki na głowę) do tego łosoś wędzony pociapany w drobne kawałeczki - nam na dwoje na bogato idzie 75 g, polać dipem czosnkowym :yes: (sos grecki opakowanie, 2 duże ząbki czosnku, trochę soku z cytryny, sól i pieprz). Mówię wam rewelacja i dzięki warstwowemu układaniu na talerzu prezentuje się super ;)

Pojechaliśmy wcześniej do pracy, na 8 żeby wcześniej wyjść bo ksiądz po kolędzie miał chodzić. Biegliśmy na pociąg, normalnie dystans który pokonujemy w 7 min dziś w biegu pokonaliśmy dwie minuty - jeszcze się okaże że zapalenie płuc z tego będziemy mieć :o

Venuska, po koledzie przed Wigilia??? :o

U nas to zawsze od 27/12 zaczynaja :D