Magda_lena85 05.12.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 sytuacja juz obgadana - maż spakowany wyniósł rzeczy do mamusi wróci na święta i działamy u notariusza. Gdybanie było przez ostatni rok spoko Venus - na rady może być za późno - musiałam dziś zapytać o te samotne matki porzed 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.12.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To w następnym roku czeka mnie kryzys małżeński A tak poważnie, to chyba też wolałabym rostać się z mężem w przypadku totalnego niedogadywania się. Ale nie chciałabym, żeby straciły ze swoim ojcem kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To w następnym roku czeka mnie kryzys małżeński . jak jeszcze zejdzie się z rozpoczętą budowa domu to ci współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jeżeli ojciec dla dzieci jest dobry to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.12.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Magda, ja uważam że niemal każdy w niemal każdej sytuacji może sobie ułożyć życie . Najgorzej jest być nieszczęśliwym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 jak jeszcze zejdzie się z rozpoczętą budowa domu to ci współczuję Reni, podniosłaś mnie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 no wiesz kryzys i do tego jeszcze kłótnie spowodowane budową, czyli może uderzyć podwójnie, ale nie żebyś teraz ustępowała mężowi w decyzjach budowlanych oj nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 swojego czasu zastanawiałam się co mają zapachy hugo boss /woman i inne/ bo w każdych perfumach jest jeden i ten sam składnik - po tym je rozpoznaję. Coś je wszystkie łączy:) dziewczyny "z jajami" pytanie roku: - myslicie, że kobieta przed 30 po rozwodzie z dzieckiem - ma szanse na ułożenie sobie jeszcze życia? to tak w ramach "prezentu świątecznego" Oczywiście, że tak Przykładem jest moja przyjaciółka (też przed 30-tką, po rozwodzie, z dzieckiem) - znalazła fajnego, drugiego męża, z którym ma już rocznego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To w następnym roku czeka mnie kryzys małżeński A tak poważnie, to chyba też wolałabym rostać się z mężem w przypadku totalnego niedogadywania się. Ale nie chciałabym, żeby straciły ze swoim ojcem kontakt. ja to już mam za sobą chyba...... Magda życzę Wam abyście wszystko sensownie "pukładali"...Młoda Jesteś i na pewno sobie życie ułożysz. Moi rodzice są rozwiedzeni...od rozwodu ze sobą nie rozmawiają, nie przebywają razem - wyjątkiem był mój slub i ślub mojego brata, nie było ich na chrztach moich dzieci, w święta spotykam się albo z jednym albo z drugim...boli jak jasna cholera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.12.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Boziu-za jeden dzień siedem stron:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ehh dobra nie ma co Venus zaśmiecać wątku rozwodami - przecież to szczęśliwa i pełna wigoru kobieta:) Anetka - no właśnie czasem się zastanawiam czy syn za kilka lat mi nie będzie miał tego za złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Wyszłam z kąpieli i nie żywam Pojechaliśmy wcześniej do pracy, na 8 żeby wcześniej wyjść bo ksiądz po kolędzie miał chodzić. Biegliśmy na pociąg, normalnie dystans który pokonujemy w 7 min dziś w biegu pokonaliśmy dwie minuty - jeszcze się okaże że zapalenie płuc z tego będziemy mieć Czekaliśmy na księdza i nie było o 19 mąż nie wytrzymał i zarządził ewakuację do sklepu po kolację. Sałatka z łososiem i suszonymi pomidorami pycha, mówię wam mężowi za nią noszą na rękach Perspektywa zamówienia drzwi na dół po nowym roku co raz bardziej staje się planami a nie tylko marzeniami oby, oby!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.12.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ehh dobra nie ma co Venus zaśmiecać wątku rozwodami - przecież to szczęśliwa i pełna wigoru kobieta:) Anetka - no właśnie czasem się zastanawiam czy syn za kilka lat mi nie będzie miał tego za złe. Ja znam dwie kobiety które po rozwodzie ułożyły sobie drugi raz. Znaczy nie razem Dzieci maja za to niestety bylejakie stosunki ze swoimi tatusiami Poranieni z tego wyszli. To czy Ty ułożysz sobie życie prywatne raz jeszcze zależy od Ciebie, Twoich predyspozycji, wiary we własne możliwości i chęci. Ja na mojego męża czekałam 30 lat więc jakbym miała na drugiego tyle samo czekać to tak średnio by to wyszło Ale ja szukałam kogoś do mnie pasującego a że jestem niestandardowa to tak się zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Madzia a ja mam żal do nich, że tak długo z tym rozwodem zwlekali....ja do dziś nie rozumiem jak Oni mogli wpaść na tak absurdalny pomysł, że są w stanie spędzić ze sobą całe życie....krótko mówiąć moi rodzice to jak woda i ogień, według mnie powinni się rozwieść dużo wcześniej... Venusko no to mieliście wieczór;)Daj przepis na tą sałatkę bo strasznie apetycznie brzmi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mieszanka sałat paczka na dwoje Wrzucić do miski, polać oliwą i przyprawić na sucho włoskim sosem Knorra do sałatek (pół opakowania lub 3/4). Rozłożyć na dwa talerze. Na głowę jedno jajko na twardo, kroimy na 4 części każde i układamy każdemu na talerzu. Rozrzucić cienko pokrojone czarne oliwki i pomidory suszone (4 sztuki na głowę) do tego łosoś wędzony pociapany w drobne kawałeczki - nam na dwoje na bogato idzie 75 g, polać dipem czosnkowym (sos grecki opakowanie, 2 duże ząbki czosnku, trochę soku z cytryny, sól i pieprz). Mówię wam rewelacja i dzięki warstwowemu układaniu na talerzu prezentuje się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.12.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam z rana a tu taki przepis:) mniam - no nic dziś na kolację robimy sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 dzięki Venusko, na pewno wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.12.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Pojechaliśmy wcześniej do pracy, na 8 żeby wcześniej wyjść bo ksiądz po kolędzie miał chodzić. Biegliśmy na pociąg, normalnie dystans który pokonujemy w 7 min dziś w biegu pokonaliśmy dwie minuty - jeszcze się okaże że zapalenie płuc z tego będziemy mieć Venuska, po koledzie przed Wigilia??? U nas to zawsze od 27/12 zaczynaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.12.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Salatka pyyyysznie brzmi chyba skorzystam z przepisu i zaserwuje Miskowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts