AniaS79 07.12.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 A dokąd Ty na te szkolenia jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 venuska a ty dalej na szkoleniu? czy dzis za Śnieżynkę robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.12.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 W pracy mam szkolenia (siedziba lub jakiś hotel). Wstałam właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ok to trochę o jedzeniu Prosty sposób na wykorzystanie tego co nam zalega w lodówce, u nas akurat pół piersi z kurczaka, cebula i pieczarki http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PC086600.jpg zawijaniec w cieście francuskim ala warkocz nadzienie to ofc sprawa indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Zaraz idę robić piernik ekspresowy, bo gdzie ja bym czekała na ciasto miesiąc a co dopiero mój mąż który dziś rano stwierdził że w ten natychmiast musi mieć piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.12.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ja robie takiego z łososiem i pieczarkami w środku, plus bały sos z zielonym pieprzem mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.12.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 daj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.12.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Venus jaki masz żyrandol w salonie (o ile już masz)? Kinkiety widziałam i chciałabym takie same zdradzisz ile zapłaciłaś? To są te które MagdaZZZ ma u siebie w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Nesska mam, widać wszystko na pierwszej stronie - jadalnia. Nad wypoczynkiem mam halogeny na ściemniaczu. Kinkiety chyba Magda też ma w ofercie, ale ja kupowałam je już prawie rok temu w Lovely Home (podstawa) + abażur w B&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 helloł duśka daj ten przepis , brzmi zachęcająco co tam u ciebie dzis słychać, ja obiad u teściowej a potem do tk wskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 helloł Reni u nas standardowo w niedzielę obiad u teściów teraz odpoczywam po pysznym drożdżowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.12.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ooooo znowu pyszności pokazują i o pysznościach gadają Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.12.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 kawał łososia bez skóry (jakiś ładny filet czy stek) doprawionego wedle uznania (na 5 min do nagrzanego piekarnika, żeby się sparzył, w międzyczasie pieczareczki z cebulką podsmarzam i jak są gotowe, łososia umieszczam na cieście francuskim, na to pieczareczki i zawinąć, zaklajstrować jajcem, zrobić wykałaczką kilka dziurek albo jakieś nacięcia. sosik to najczęściej zwykły beszamel tylko ja do niego wrzucam jeszcze zielony pieprz marynowany (całe kulki) i lubię skwasić cytrynką. ja robię to zawsze jako dosyć duża rolada, można się pobawić i posztukować na porcje, ale wtedy strasznie dużo ciasta francuskiego się zjada a to zapycha. ja już niczym tego nie "popycham", ale moja mom lubi do tego niemieckie spatzle podać. piecze to się w ok. 35 min w temp. 180-200 st. generalnie na czuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ooo Duś bardzo mi się ten przepis podoba tylko ja bym nie dawała pieczarek do łososia a raczej jakieś brokuły, kalafior, marchew nie powiem, godny uwagi ten Twój przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Część Venusko Przybiegłam się przywitać Ale u Ciebie SMACZNIE!!! ja jeszcze przed śniadaniem, wiec uciekam Miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Haha ja dzisiaj piernik mam, bo mąż mnie męczył helloł wszystkim nie mam dziś tego szkolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 to jedziemy z tym sexem ? Kurcze ... zamoczyłam wczoraj suszone grzyby, dzisiaj wezmę się za przygotowanie uszek. I ukiszę barszczyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 to jedziemy z tym sexem ? Kurcze ... zamoczyłam wczoraj suszone grzyby, dzisiaj wezmę się za przygotowanie uszek. I ukiszę barszczyk . Mirelko uszka? na swieta juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 tak, mrozić będę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 tak, mrozić będę . u mnie tez zawsze produkcja przed świetami , bo potem to już za dużo innych rzeczy do robienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.