aneta s 10.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 u mnie uszka robi mama mojego Męża - zawsze w dniu wigilii bo według niej tylko świeże są dobre;) a ja to co zostaje skrzętnie w woreczki upycham i do zamrażarki i po świętach te rozmrażane bardziej mi smakują jak w Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 I podsmażone uwielbiam uszka, zawsze w Wigilię tyle ich zjem, że nie ma miejsca na inne rzeczy . Venuska, robisz ten torcik makowy na święta raz jeszcze? Bo ja robię, mam nadzieję że nie bujałaś że taki dobry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 helloł mirela chce o seksie a tu o uszkach:lol2: tak wiec ja jestem cwana i zamówiłam, sobie w knajpie 200 uszek i 100 pierogów, ja nie mam kiedy kleić a wogóle to mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 a Reni mistrz Ja też myślałam, żeby pierogi już zrobić i pomrozić Yoka no jaha!! przeca to ciasto to obowiązek na Wigilię i nie tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 To super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 tak wiec ja jestem cwana i zamówiłam, sobie w knajpie 200 uszek i 100 pierogów, ja nie mam kiedy kleić a wogóle to mi sie nie chce fajnie ze masz takie dobre miejsce, ja niestety nie trafiłam na dobre kupne uszka i perogi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 tak wiem:), to jest knajpa gdzie robią rózne przyjęcia, ja zamawiam mówie co chce i Panie mi robią, są bardzo dobre bo w zeszłym roku już zamawiałam i też nie drogo bo chyba 200 zł za 200 uszek i 100 pierogów, a nie wspomnę ile roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 przeszło 100 pierogów (ruskich) mam w zamrażalniku.Roboty... około 2,5 godziny. Ciekawe ile mi zajmie klejenie uszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Witam Panie:) temat jedzeniowy mój ulubiony zaraz "po" ja chciałam gotowce zamówić - ale nie umiem trafić na panią która robi cienkie ciasto...takie na prawdę cieniutkie. Chyba ja, mama i bratowa w jakiś dzień usiądziemy i będziemy lepiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 SŁUCHAJCIE DZIEWCZYNY, jak dzień przed wigilią zrobię barszcz to na drugi dzień świat będzie jeszcze dobry?, bo co mam robić 2 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A czemu miałby być niedobry przecież zupy zazwyczaj nie wylewa się po 2 dniach. Tylko trzymać w chłodnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 My barszcz jemy zawsze kilka dni. Tak bardzo lubimy, że i do sylwestra czasami jeszcze pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 venus - na której stronie też makowy tort ?? Pamiętasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 http://www.mojewypieki.com/przepis/swiateczny-tort-makowy-z-kremem-waniliowym-i-nuta-pomaranczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 barsczyk jest idelany na kolejny dzień u mnie niestety prawie nigdy nie zostaje , bo daje dużo buraków i jakoś mało płynu wchodzi. Musze sobie taki jak na pranie hihi zakupic co by zrobić go duuuuzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 u nas tak samo na wigilię + drugi dzień co najmniej.Dobrze, że o barszczu piszecie bo nie mam dużego gara:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 no to dobrze, bo ja jem w wigilię a potem na drugi dzień świąt mam gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 a ja na 2 dzień idę w gości, a w Wigilię i 1 mam gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 oo.. dzieki yoka. Wiem, że Venuska jakiś inny jeszcze przepis podawała - pamiętasz jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.12.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 chciałam choinkę z korzeniem ubrac w sobotę - nie za wcześnie? po sylwestrze bym ją wywaliła do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.