azusa 05.05.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dzięki, też się zastanawiałam nad szkłem i chyba to najlepszy wybór. Masz jakiegoś dobrego szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Tak, ale jeżeli jesteś z okolic Warszawy lub Warszawy to mogę polecić Jak na razie wstawiał nam tylko lustro w łazience, ale na pewno będziemy zamawiać u niego kabinę prysznicową, lustro do łazienki dolnej, ściankę szklaną do dolnej łazienki i szkło do kuchni Na więcej elementów szklanych nie wiem czy mi budżet pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 05.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Buduję się w Pruszkowie, więc okolice:). Mam jeszcze w planach kabinę prysznicową, drzwi szklane do hallu i lustra w łazienkach, więc trochę tego będzie. Przydałby się nieprzypadkowy wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.05.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Venus, Venus, Venus... troche mnie tu nie było ...a tu nic nowego dla spragnionej wrażeń duszy.... ! Nieładnie!!! ja rozumiem, praca, przygotowania do ślubu ... ale tu ludzie czekają!! a w ogóle to chciałam wrócić do tematu kominka wiem, ze pora nie ta, ale czy przepalaliście w nim jak mieszkacie juz w domu? jak się sprawuje? bo z tego co mi się udało grzebnąc na necie to wkład nie jest jednoczęściowy, prawda? a rama, wiem że pytałam, ale nie mogę znaleźć info - co to za firma ją zrobiła i za ile (ta info może byc na priv), czy może osoba która montowała kominek też dostarczała tą ramę? bo widzisz... ja na odległość chciałabym skoordynować taki zakup... chyba że zdecydujemy się na kominek narożny z podnoszoną do góry szybą [są droższe niż Tarnava na która patrzyliśmy do tej pory] Dzięki i pamiętaj... ludzie czekają na wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Hehe Nicol Obiecuję poprawę Nicol firma wykonująca kominek to Miro-les Foyers z Modlińskiej w Warszawie, mają też siedzibę w Krakowie. Ramę na zleciliśmy im razem z całym kominkiem i wkładem. My palimy od święta, wkład otwiera się na bok, ale jest nieduży więc nie stanowi dla nas problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 W dniu dzisiejszym została zamówiona ławka na wiatrołap termin realizacji 3-5 tygodni, akurat bo i tak na razie bym jej nie wstawiła Dla przypomnienia: http://image.ceneo.pl/data/products/8726144/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa1982 10.05.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ta lawka do wiatrolapu to rewelacja, az zazdroszcze... nie wiem czy sama sobie kiedys takiej nie sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 O jej, jakie cudo. Gdzie takie zamawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mirela ławeczka jest z firmy Kare Design, zamawiana chyba przez ich oficjalny sklep karestyle.pl. Koszt ławeczki 579 zł, to tanio w porównaniu do innych które mają w swojej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Venus, a jakie jeszcze ławeczki miałaś do wyboru?? szukam czegoś ciekawego do łazienki... tylko stonowanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Naberia szukałam głównie na allegro, ale mnie interesowały takie ludwikańskie klimaty. Kare Design miało jeszcze kilka które mi się podobały, ale to było takie "może być" no i za kwote conajmniej dwa razy większą niż wspomnianej zamówionej ławeczki. Pędzę do twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 11.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Venus, ławeczka super, też o czymś takim myślę do wiatrołapu, choć może kolorystyka jak dla mnie trochę zbyt wyrazista. Zajrzę sobie do Kare Design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 zapraszam. Dawno Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dzięki dziewczyny A mnie właśnie urzekła w tej ławeczce technika patchwork (czyli te łaty materiału). Poza tym myślę, że tak wyrazisty element będzię się dobrze komponować w bardzo prostym minimalistycznym pomieszczeniu No ale to trzeba lubić poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 11.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ten patchwork jest bardzo ładny i kiedyś marzyłam o posiadaniu jakiś patchworkowych dodatków. Ale na razie mam w wiatrołapie gres (i miejsce na ławeczkę ) i totalny brak pomysłu na jego dalsze urządzenie - nie zajmowałam się tym jeszcze - na razie myślę o kolorach ścian w domu. Już się jednak kilka razy zaskakiwałam swoimi wyborami, więc może jak dojdę do wiatrołapu, to akurat coś w tej kolorystyce będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Azusa ja akurat jestem miłośnikiem białych ścian, takie wyraźne elementy są fajne, ale ja toleruję je w bardzo konsekwentnych wnętrzach Nie masz żadnej swojej galerii? Chetnie bym popatrzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 11.05.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Venus, nie mam galerii, jakoś nie mogłam się zebrać do tej pory. Ale może czas założyć, dobrze by było usłyszeć jakieś komentarze i porady przed a nie po fakcie Ja ściany planuję jasne (z wyjątkiem pokoi dzieci). W obecnym lokum mamy dość kolorowo i już mi wystarczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 No to koniecznie załóż - czym prędzej Poznęcamy się razem nad murami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiairus 11.05.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witam,dawno tu nie zagladałam. Co do ławeczek, ja ostatnio znalazłam na allegro fajna pracownie. Zamówiłam sobie taka ławkę do wiatrołapu http://allegro.pl/drewniana-lawka-kolor-czarny-seria-czarna-ludwik-i1608873323.html wyglada rewelacyjnie no i cena nie do pobicia. Sprzedawca ten ma różne te ławeczki, tzn wiele kolorów obić. Prócz tej ławeczki od sprzedawcy zamówiłam sobie jeszcze konsolke, kwietnik, stolik, stoliki nocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Kasiairus dzięki za info Właśnie twoja ławeczka tylko w kolorze białym od tego sprzedawcy była dla mnie alternatywą dla tej ławeczki z kare design Muszę się bliżej przyjrzeć jeszcze rzeczom które oferuje ten sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts