Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, ale jeżeli jesteś z okolic Warszawy lub Warszawy to mogę polecić :) Jak na razie wstawiał nam tylko lustro w łazience, ale na pewno będziemy zamawiać u niego kabinę prysznicową, lustro do łazienki dolnej, ściankę szklaną do dolnej łazienki i szkło do kuchni :) Na więcej elementów szklanych nie wiem czy mi budżet pozwoli.

Venus, Venus, Venus... troche mnie tu nie było ...a tu nic nowego dla spragnionej wrażeń duszy.... ! Nieładnie!!! ja rozumiem, praca, przygotowania do ślubu ... ale tu ludzie czekają!! :)

a w ogóle to chciałam wrócić do tematu kominka :D wiem, ze pora nie ta, ale czy przepalaliście w nim jak mieszkacie juz w domu? jak się sprawuje?

bo z tego co mi się udało grzebnąc na necie to wkład nie jest jednoczęściowy, prawda?

a rama, wiem że pytałam, ale nie mogę znaleźć info - co to za firma ją zrobiła i za ile (ta info może byc na priv), czy może osoba która montowała kominek też dostarczała tą ramę? bo widzisz... ja na odległość chciałabym skoordynować taki zakup...

chyba że zdecydujemy się na kominek narożny z podnoszoną do góry szybą [są droższe niż Tarnava na która patrzyliśmy do tej pory]

Dzięki

i pamiętaj... ludzie czekają na wrażenia ;)

Hehe Nicol :) Obiecuję poprawę ;)

Nicol firma wykonująca kominek to Miro-les Foyers z Modlińskiej w Warszawie, mają też siedzibę w Krakowie. Ramę na zleciliśmy im razem z całym kominkiem i wkładem. My palimy od święta, wkład otwiera się na bok, ale jest nieduży więc nie stanowi dla nas problemu.

Ten patchwork jest bardzo ładny i kiedyś marzyłam o posiadaniu jakiś patchworkowych dodatków. Ale na razie mam w wiatrołapie gres (i miejsce na ławeczkę ;)) i totalny brak pomysłu na jego dalsze urządzenie - nie zajmowałam się tym jeszcze - na razie myślę o kolorach ścian w domu. Już się jednak kilka razy zaskakiwałam swoimi wyborami, więc może jak dojdę do wiatrołapu, to akurat coś w tej kolorystyce będzie pasowało :)

Venus, nie mam galerii, jakoś nie mogłam się zebrać do tej pory. Ale może czas założyć, dobrze by było usłyszeć jakieś komentarze i porady przed a nie po fakcie :)

Ja ściany planuję jasne (z wyjątkiem pokoi dzieci). W obecnym lokum mamy dość kolorowo i już mi wystarczy;)

Witam,

dawno tu nie zagladałam. Co do ławeczek, ja ostatnio znalazłam na allegro fajna pracownie. Zamówiłam sobie taka ławkę do wiatrołapu http://allegro.pl/drewniana-lawka-kolor-czarny-seria-czarna-ludwik-i1608873323.html wyglada rewelacyjnie no i cena nie do pobicia. Sprzedawca ten ma różne te ławeczki, tzn wiele kolorów obić. Prócz tej ławeczki od sprzedawcy zamówiłam sobie jeszcze konsolke, kwietnik, stolik, stoliki nocne.