reni1980 11.12.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 puk, puk szkolenie zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ja wczoraj tylko farsz zrobiłam do uszek, może dzisiaj uda mi się dokończyć. Ambitnie podeszłam do ciast w tym roku więc w sobotę przed wigilią zaproszę do mnie mamę i ja ją będę uczyła piec tort (ten makowy) a ona mnie robić makówki. Wcześniej muszę do tortu zrobić konfiturę z pomarańczy, ale pomyślałam, że zakupię jakieś ładne słoiczki i zrobię więcej sąsiadom na prezent. Zostaje barszcz, w tym togodniu mam mieć 15 kawałków mięsa na rolady(też muszę po pracy je zrobić i zamrozić). A gdzie dekorowanie domu i sprzatanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ja wczoraj tylko farsz zrobiłam do uszek, może dzisiaj uda mi się dokończyć. Ambitnie podeszłam do ciast w tym roku więc w sobotę przed wigilią zaproszę do mnie mamę i ja ją będę uczyła piec tort (ten makowy) a ona mnie robić makówki. Wcześniej muszę do tortu zrobić konfiturę z pomarańczy, ale pomyślałam, że zakupię jakieś ładne słoiczki i zrobię więcej sąsiadom na prezent. Zostaje barszcz, w tym togodniu mam mieć 15 kawałków mięsa na rolady(też muszę po pracy je zrobić i zamrozić). A gdzie dekorowanie domu i sprzatanie ? Mirelka, wow:jawdrop: piękny ambitny plan kulinarny U mnie na odwrót :rolleyes:dom przygotowany, z resztą gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 właśnie kiedy to wszystko zrobić, ja mam jeden weekend wolny ten 22/23 i muszę posporzatać, udekorować dom i choinkę, ugotować zupę grzybową i barszczyk i jeszcze obiecałam córce cały dzień na basenie w krakowie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 a ja ni domu, ni choinki, ni sprzątania, ni zupy, ni ciasta Ja to nie wiem kiedy zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.12.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 No to ja Was pocieszę -u mnie ani dom nie gotowy ,ani potrawy ,nic .........i zabieram się za to od 20-stego .Bo dopiero wtedy będę w Pl .A święta ,w tym roku u nas .Dodam jeszcze ,że mąż od 20-stego zabiera się za montaż listew przypodłogowych .Bosze,jak ja to ogarnę a tak w ogóle to Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 haj haj damy radę!! musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 haj haj damy radę!! musimy Najwyżej w ostatniej chwili, przeprosimy garmażerkę i cukiernię :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dzień dobry. Ja takie urwanie głowy miałam w zeszłym roku, bo była to "pożegnalna" Wigilia w starym mieszkaniu ... A tu niespodzianka, nastąpiło opóźnienie i w tym roki nadal mieszkamy w starym mieszkanku Mąż twierdzi, że nie było falstartu, bo 21 grudnia jest koniec świata, więc tak czy inaczej tamta wigilia i tak była ostatnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 dobre z tym końcem świata ale wyprz tojoty jest więc nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.12.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ale ponoć wielu Chilijczyków bierze wolne 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 zmieniłam se sygnaturę teraz pozuję na skromną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 11.12.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Witam się zimową wieczorową porą,Venus dobra kobieto,powiedz mi czy Ty przypadkiem nie masz zlewozmywaka na przeciwko okna?Jeśli tak to czy okno się nie chlapie,mam zamiar zrobić blat równo z oknem i zlew wis-a wis okna ale obawiam się czy to dobry pomysł? Edytowane 11 Grudnia 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Jolu nie chlapie się, ale: - ja myję w zasadzie wszystko w zmywarce, więc moje mycie ręczne jest bardzo sporadyczne, - okno mam chyba 5 cm nad blatem, ale jak Ty będziesz mieć równo to jeszcze lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 11.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Dziękuję za odpowiedż,właśnie znalazłam zdjęcia z montażu Twojej kuchni,ja też zmywarki używam ale warzywa,mięso czy gar potrzebny na tych miast,to jak wiesz trzeba w zlewie umyć a ja to małą rewolucję podczas gotowania robię i boję się że szyba może być non stop ochlapana.Ale jak mówisz że się nie chlapie a jest to tylko 5cm nad blatem to może i u mnie będzie dobrze. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Na pewno wolałabym mieć wygodnie ustawiony zlew a dopiero później przejmowałabym się sporadycznym chlapaniem, ja wycieram na bieżąco i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 11.12.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Oczywiście masz rację,tylko mi chodzi nie o ustawienie zlewu,a o okno które nie wiem czy podwyższyć czy zrobić równo z blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.12.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 :offtopic:dzisiaj w Makro widziałam dużo fajnych ozdób świątecznych...dużo przecenionych w fajnych cenach wiec jak ktoś ma po drodze to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 :bye:helloł, ja byłam w niedzielę w makro ale nie ogladałam ozdób, mam ich juz dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 :bye:helloł, ja byłam w niedzielę w makro ale nie ogladałam ozdób, mam ich juz dużo od wczoraj jest nowa gazetka i sa przecenione ...wiec jak ktos ma jeszcze za malo to może coś dla siebie znależć bo całkiem fajne niektóre były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts