Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Venus, u Ciebie napiszę bo Ty tu często o wypiekach :D.

Dziewczyny, jeśli lubicie albo Wasze dzieci lubią racuchy (sama uwielbiam w kazdej formie) to serdecznie polecam placuszki cytrynowe z mascarpone....niebo w gębie. Na zewnątrz bardzo delikatnie chrupiące, w środku lekkie jak piórko, trochę jak ptasie mleczko, cudowny cytrynowo-waniliowo-serowy posmak.

http://www.mojewypieki.com/przepis/delikatne-cytrynowe-placuszki-z-mascarpone

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o Wy, znowu o jedzeniu!!!!!:)

Venusko,

jak tam Twoje ciemne podłogi i parapety?

Zwłaszcza przy kotach - widać każdy paproszek, koci włos??

Czyli: piękne są, ale mocno wkurzające, czy całkiem spox do utrzymania porządku? Bo wiesz, ja też chcę koniecznie ciemne

Reni,

nie!!!

Mówisz o zdjęciach satelitarnych google.

Czyli: mając lokalizację, np. Warszawa, ul. Puławska 110 - możesz zobaczyć na zdjęciach satelitarnych, co tam jest, prawda?

A ja piszę o grafice - czyli o zdjęciach wnętrz, dodatków, które są w każdym wątku.

:lol2: Reni :rotfl: ale byłoby bez Ciebie tutaj smutno

Sharlo o dziwo przy dwóch sierściach bardzo dobrze oceniam ciemny kolor drewna :yes: na schodach pod światło widać, że latają chmury kurzu z sierścią :jawdrop:, ale na co dzień tego się nie zauważa, bo jak już się je doczyści z budowlanego pyłu to jest naprawdę dobrze :yes:

No jest z Wami wesoło:rolleyes:

Venus,

to super, dzięki za pocieszające wieści:) - ja mam też dwa koty, jeden srebrzysto - biały, drugi tricolor.

Mam nadzieję, że z ciemnym drewnem będzie spoko - nie, żebym nie sprzątała w domu:lol2: - ale robię to max dwa razy w tygodniu, i nie chcę się zamęczyć.