yokasta 12.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Venus, u Ciebie napiszę bo Ty tu często o wypiekach . Dziewczyny, jeśli lubicie albo Wasze dzieci lubią racuchy (sama uwielbiam w kazdej formie) to serdecznie polecam placuszki cytrynowe z mascarpone....niebo w gębie. Na zewnątrz bardzo delikatnie chrupiące, w środku lekkie jak piórko, trochę jak ptasie mleczko, cudowny cytrynowo-waniliowo-serowy posmak. http://www.mojewypieki.com/przepis/delikatne-cytrynowe-placuszki-z-mascarpone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Yokasia pysznie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 już sobie zapisałam. U mnie w domu pancakesy idą jak woda więc i te mascarponowe pewnie im zasmakują (So zjada wszsytko co jest polane syropem klonowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 oj tak syrop klonowy jest pyszny!! powiedział największy pasibrzuch zaraz po Prinsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wy tu o jedzeniu, a mnie się już żołądek do kręgosłupa przylepił... A tu o takich pysznościach... I oh nieee... Mnie się chce "francuskiego" naleśnika - cieniutkiego, gorącego z nutellą plastrami banana i / lub / może / nie koniecznie z gałką lodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 aaaaaaa illusjon!!!!!!!!! nie wolno idę płakać chcę do domu i chcę na ten tychmiast takie francuza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 o Wy, znowu o jedzeniu!!!!! Venusko, jak tam Twoje ciemne podłogi i parapety? Zwłaszcza przy kotach - widać każdy paproszek, koci włos?? Czyli: piękne są, ale mocno wkurzające, czy całkiem spox do utrzymania porządku? Bo wiesz, ja też chcę koniecznie ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dziś sobie luknęłam znowu przez grafikę google na Twój dom - uwielbiam to połączenie bieli, szarości, ciemnego drewna!!!!!!! To co, mogę się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dziś sobie luknęłam znowu przez grafikę google na Twój dom - uwielbiam to połączenie bieli, szarości, ciemnego drewna!!!!!!! To co, mogę się wprowadzić? :o:o:o:o:o:o:o to tak każdy sobie looka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 no tak - ale spox Reni, to przecież tylko o zdjęcia chodzi, które Venus ma w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 hmm nie kumam, trzeba wiedzieć w której okolicy szukać, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Reni,nie!!!Mówisz o zdjęciach satelitarnych google.Czyli: mając lokalizację, np. Warszawa, ul. Puławska 110 - możesz zobaczyć na zdjęciach satelitarnych, co tam jest, prawda? A ja piszę o grafice - czyli o zdjęciach wnętrz, dodatków, które są w każdym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 aha, widzisz jaka ja niekumata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Reni ale byłoby bez Ciebie tutaj smutno Sharlo o dziwo przy dwóch sierściach bardzo dobrze oceniam ciemny kolor drewna na schodach pod światło widać, że latają chmury kurzu z sierścią , ale na co dzień tego się nie zauważa, bo jak już się je doczyści z budowlanego pyłu to jest naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Reni ale byłoby bez Ciebie tutaj smutno staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ty zdolna jak i ja z tymi kubkami wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 tak te kubki dobre były:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No jest z Wami wesoło:rolleyes: Venus,to super, dzięki za pocieszające wieści:) - ja mam też dwa koty, jeden srebrzysto - biały, drugi tricolor. Mam nadzieję, że z ciemnym drewnem będzie spoko - nie, żebym nie sprzątała w domu:lol2: - ale robię to max dwa razy w tygodniu, i nie chcę się zamęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Sharlo a Ty pracujesz? ja nie mam czasu sprzątać 2x w tygodniu i szukam dobrej wymówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No jasne!!!! Na cały etat.Mnie bałagan męczy, więc po prostu MUSZĘ sobie sprzątnąć co najmniej raz w tygodniu, ale raczej 2 x - to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts