Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w tym roku też chyba w domu :(

Nie powinnam tam, gdzie głośna muzyka, a domówki nikt ze znajomych jakoś nie kwapi się urządzić, więc z mężem na spokojnie - pierwszy Sylwester tylko we dwoje. A szkoda, bo kreację mam przemyślaną, jakby jednak coś się w ostatniej chwili urodziło (chodzi oczywiście o pomysł ;)).

e no co ty Ilonka ja byłam w 8 miesiącu ciąży na sylwestrze na sali

No widzisz Reni, u nas problemem są też znajomi mam wrażenie - dzieciaci nie mają głowy do imprez/wypadów, a ci bez dzieci nie proponują nam nic albo zapraszają tylko mojego męża, jakbym była kaleką.

A ja słyszałam coś o ADHD, jak kobieta biega po głośnych imprezach :o Wiem tylko, że mój maluch uwielbia chodzić do kina - bardzo się wtedy ożywia, zwłaszcza jak słyszy muzykę :)

Kobietki bawić się, szaleć a nie sobie od starych dup wymyślać.

Jak z balkonikiem będziecie ledwo za wnukami nadążały to wtedy możecie się modlić o spokojnego Sylwestra...

Nieważne sala czy domówka, ważne, żeby zakwasy 1-wszego poczuć...

Ja w tym roku pierwszy raz od kilku lat mam domówkę, ale mam nadzieję "pobrykać"...

:wiggle:

76.jpgband2.gifsluze.gif

Edytowane przez illusjon

Aguś nie będę privkować bo uciekam na wyżerkę ;) kupiłam w d2 (de kwadrat) victoria była po 349 zł a louis 389 :) buziaki !

Czyli cena jak tu :)

http://www.dd-company.pl/sklep/index.php?p3161,krzeslo-victoria-ghost-inspirowane-projektem-kartell

One niczym się nie różnią? np wysokością czy szerokością - we wszystkich sklepach są te same - tylko ceny różne tak?

Nesska :) dziękuję, czuję się bardzo dobrze :) okropnie szczęśliwa :).

To zależy co kto lubi. Oprócz zeszłego roku, kiedy to gościliśmy 15 czy 17 osób i całą noc spędziłam przy garach :sick: zawsze byliśmy tylko we dwoje. Lubimy spędzać ze sobą czas, a w ciągu roku niewiele jest takich wieczorów kiedy można się sobą nacieszyć, nagadać do woli, powspominać :rolleyes:. Mi do szczęścia wystarczy, że będziemy razem :rolleyes:. Zwłaszcza, że to ostatni Sylwester w tym składzie :D....Przy okazji coś pysznego do jedzenia, ulubiona muzyka i ogień w kominku :rolleyes:.

Głośna łupanina i mnóstwo przekrzykujących się osób to nie dla mnie :no:.

Edytowane przez yokasta