reni1980 14.12.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 moze jak venuska wyśpi się na nowym wygodnym łóżku to zmieni zdanie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.12.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wy to tylko o przygotowaniach do Świąt a o Sylwestrze to nikt nie pamięta??? Jakieś kiecki i te sprawy......ja chyba jakaś inna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 14.12.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nesska - jedna impreza na raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nesska bo wszystkie w doma siedzimy z dziećmi to po co nam kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 my sylwestra we dwoje w domu z naszymi puchatymi dupkami, jakoś za sylwestrem nigdy nie przepadałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.12.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nesska bo wszystkie w doma siedzimy z dziećmi to po co nam kiecki Reni ja też mam dziecię i jak zwykle out do babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ja już stara duuuupa jestem więc też w domu siedzię, jakoś szkoda mi 600 zł wydać na wstęp jak ja już po północy śpiąca:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja w tym roku też chyba w domu Nie powinnam tam, gdzie głośna muzyka, a domówki nikt ze znajomych jakoś nie kwapi się urządzić, więc z mężem na spokojnie - pierwszy Sylwester tylko we dwoje. A szkoda, bo kreację mam przemyślaną, jakby jednak coś się w ostatniej chwili urodziło (chodzi oczywiście o pomysł ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 e no co ty Ilonka ja byłam w 8 miesiącu ciąży na sylwestrze na sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Justynko gdzie i za ile kupowałaś swoje gouściki? Napisz w wolnej chwili privka:rolleyes: - myślę czy nie dokupić do dostawki do stołu. Ja na Sylwestra będę miała dziesiątki gości i właśnie zdałam sobie sprawę że siedzeń za mało Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 e no co ty Ilonka ja byłam w 8 miesiącu ciąży na sylwestrze na sali No widzisz Reni, u nas problemem są też znajomi mam wrażenie - dzieciaci nie mają głowy do imprez/wypadów, a ci bez dzieci nie proponują nam nic albo zapraszają tylko mojego męża, jakbym była kaleką. A ja słyszałam coś o ADHD, jak kobieta biega po głośnych imprezach Wiem tylko, że mój maluch uwielbia chodzić do kina - bardzo się wtedy ożywia, zwłaszcza jak słyszy muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.12.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Kobietki bawić się, szaleć a nie sobie od starych dup wymyślać. Jak z balkonikiem będziecie ledwo za wnukami nadążały to wtedy możecie się modlić o spokojnego Sylwestra... Nieważne sala czy domówka, ważne, żeby zakwasy 1-wszego poczuć... Ja w tym roku pierwszy raz od kilku lat mam domówkę, ale mam nadzieję "pobrykać"... Edytowane 14 Grudnia 2012 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Reni miszcz Ilonka pogłaskaj brzusia:) Ja nie rozumiem, jak można osobę w stałym związku zapraszać jakby był singlem Aguś nie będę privkować bo uciekam na wyżerkę kupiłam w d2 (de kwadrat) victoria była po 349 zł a louis 389 buziaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Przyszły bombki od Karolki i są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.12.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 My w sylwestra zawsze balujemy albo robimy....kulig Polecam, świetna sprawa pochodnie, grzane winko, ognisko w lesie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aguś nie będę privkować bo uciekam na wyżerkę kupiłam w d2 (de kwadrat) victoria była po 349 zł a louis 389 buziaki ! Czyli cena jak tu http://www.dd-company.pl/sklep/index.php?p3161,krzeslo-victoria-ghost-inspirowane-projektem-kartell One niczym się nie różnią? np wysokością czy szerokością - we wszystkich sklepach są te same - tylko ceny różne tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 14.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Venusko a co z mięsa planujesz na święta. Sałatki mam, ciasta też ale mięsa kompletna pustka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ilonka, nasz lubi jeździć samochodem . Ja uwielbiam Sylwestry we dwoje. Są świetne . Za spędami z głośną muzyką w ogóle nie przepadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.12.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Yoka może zdradź przepis na świetnego Sylwestra we dwoje to może i ja kiedyś spróbuję A w ogóle jak się czujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Nesska dziękuję, czuję się bardzo dobrze okropnie szczęśliwa . To zależy co kto lubi. Oprócz zeszłego roku, kiedy to gościliśmy 15 czy 17 osób i całą noc spędziłam przy garach zawsze byliśmy tylko we dwoje. Lubimy spędzać ze sobą czas, a w ciągu roku niewiele jest takich wieczorów kiedy można się sobą nacieszyć, nagadać do woli, powspominać . Mi do szczęścia wystarczy, że będziemy razem . Zwłaszcza, że to ostatni Sylwester w tym składzie ....Przy okazji coś pysznego do jedzenia, ulubiona muzyka i ogień w kominku . Głośna łupanina i mnóstwo przekrzykujących się osób to nie dla mnie . Edytowane 14 Grudnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts