Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Gratuluje wygranej;-) Ja tez chyba nic nigdy nie wygrałam. Nie moge się doczekac sypialni. I mam jeszcze pytanie dotyczące kuchni - na jakiej wysokości masz blaty? Właśnie zamawiamy okna i jeśli chcemy mieć zlicowane blaty z oknami bez parapetów już teraz musimy podjąć decyzję. Edytowane przez p@nna migotka

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus mam prośbę. Czy możesz zrobić zdjęcie okna w kuchni tego nad blatem (nie nad barkiem) chciałam zobaczyć jak wyglądają parapety nie z licowane z blatem? Dlaczego tak zrobiliście? Pytam bo teraz wszyscy robią bez parapetów i ja też tak chciałam ale nie wyszło, teraz się zastanawiam czy wymieniać okna czy zrobić jednak te parapety....

Zrobiliśmy tak, ponieważ ważniejsza była dla nas wysokość blatu niż licowanie go z parapetem ;) Poza tym mi się bardzo podoba to nasze podwyższenie.

Proszę:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3269459.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3269448.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6245140_popr.jpg

Zajrzałam tu kiedyś przypadkiem i nie mogłam zrozumieć dlaczego tak późno :rolleyes:. Od jakiegoś czasu podczytuję i tak mi tu miło, że nie odpuszczam :D. Ten wątek świetnie się czyta, co jest wielką zasługą Gospodyni :yes:, więc jeśli pozwolisz Venus, a mnie pozwoli czas, to chętnie będę wpadać :).

Co do wnętrz.... bardzo podobają mi się u Ciebie kontrasty, uwielbiam połączenie bieli z drewnem, jakiś czas temu doszłam do wniosku, że wolę ciemniejsze podłogi niż te jasne; świetne fotele, lubię mieszać tekstury :yes:; przejrzyste wnętrza, idealnie dobrane detale, wszystko starannie przemyślane. I choć ja skłaniam się bardziej ku klasyce i retro, to w Twoich wnętrzach czułabym się bardzo dobrze :cool:.

Nie wspominając już o cudownych kociakach, bo ja uwielbiam koty :rolleyes:.

Venusko bardzo ładna masz kuchnię :yes: :)

U nas poprzednio blat też nie był zlicowany zparapetem i mi to nie przeszkadzalo, nawet cieszyłam sie,ze tak mam :lol2:

Teraz chyba będzie blat wchodził w parapet ( o ile wszytko się zgra ;) )

Kochana zdradzisz skąd hokerki ??? :D :popcorn:

:bye:

Magduśka helloł :bye: my chyba kiedyś, kiedyś privkowałyśmy ;) Zaglądaj, zapraszam :hug: co za jakiś czas? :mad: zaciążonaś? :lol: chwal się no!

Karolka dziękuję :) My po dwóch latach jesteśmy bardzo z niej zadowoleni, tylko zdjęcia słabe :p Hokery kupione na allegro, 400 zł sztuka, hoker bond, nie wiem czy jeszcze są.

Pasie :yes: tylko coś mi się mąż burzy, że po co wydawać na tymczasową sypialnię, jak my zaraz rach ciach wytapicerujemy ścianę, już to widzę! rok już ją tapicerujemy :mad:

Magduśka ojoj ! to pomyślnego wystrzału życzę :lol: wszystkiego dobrego ;) Privki dawno dawno temu, pamiętam bo avatar mi się Twój podobał ;)