mirela99 12.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kurcze, super jest ta od kasiairus. Gdyby tak do mojejgo wiatrołapu ... i do tego na wysoki połysk szafa na buty ... tylko jaka garderoba do tego ?Venus - a masz jakąś fotkę takiej ławeczki stylizowanej na ludwika w nowoczesnych wnętrzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Venus, Venus, a na ile masz obniżony sufit w kuchni???? PS. Zamieściłam zdjęcia lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Hmn...Mirela musze pokopać za zdjęciami takich wnętrz, bo raczej z ławkami typu ludwik mieć nie będe. U mnie to ma wyglądać tak: szary gres na podłodze 60x60 cm Biała szafa na całą ścianę akryl (czyli wysoki połysk), ściany białe, kryształowy plafon + patchworkowa ławeczka + lustro jak najmniej ozdobne ale jednak w ramie Naberia generalnie tak jak patrzyłam na podwieszanie sufitu to najabrdziej nam się podobało na 12 cm, tak też radziła projektantka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.05.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dzięki Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.05.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Wczoraj mijemu pokazałam ludwikową ławeczkę i Twojego patchworka ... nigdy nie wtrącał mi się w wystrój ale ... wczoraj powiedział stanowcze NIE !!! Ech ... nawet nie wiem czy chce mi się go przekonywać. Na razie nad narożnikiem materiałowym pracuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Mirela ustal priorytety i stopniowo posuwaj się do przodu W ostateczności trzeba zrobić dym a jak się zgodzi to wtedy ja mówię coś w stylu "no ale przecież się tobie nie podoba, ja mogę ustąpić" No ale nie każdy musi mieć tak szatańskie techniki jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiairus 13.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Mirela, ja właśnie szukam fajnej szafki na buty (lakier też moze być - chociaż mam niezbyt pozytywne doswiadczenie z lakierem -a mianowicie stołem), ale nic nie znalazłam jeszcze;( narazie w wiatrołapie mam tą ławke i wieszak, i szukam szafki i lustra.Pokaże wam jeszcze co zamówiłam w tej pracowni (przepraszam Venus że tak u Ciebie):http://i54.tinypic.com/1zdv28.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiairus 13.05.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Kwietnik:http://i51.tinypic.com/2n6ps7.jpg I stolik kawowy:http://i52.tinypic.com/28r1to8.jpg I taki stolik (troszke za mały, ale to był mój pierwszy zakup, więc nawet nie pomyślałam że można na wymiar zamówić):http://i55.tinypic.com/2qvy2dw.jpg No i stoliki nocne (podobały mi się ikeowskie trollsta, ale że zostały już wycofane (chyba) to wysłałam zdjecie z zapytaniem czy da rade zrobić na wzór ikei, no i wyszły takie):http://i54.tinypic.com/157ysyd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ostatecznie chyba dodamy rączki w szafkach kuchennych palisandrowych. Po przymiarce nawet mi się podoba. Takie chyba będą, są nakładane na górę szafki i bardzo mało widoczne. http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/strecket-uchwyt-aluminium__73632_PE190393_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.05.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam sie u ciebie Venus chyba po raz pierwszy:oops: fajna chałupka:yes: Sporo odważnych, nietuzinkowych rozwiązań - to mi się podoba:D I chciałam się pozachwycać suknią ślubną - BOSKA!!! Sama miałam ślub w plenerze i zwiewną, empirową suknię, więc sentyment pozostał i takimi zachwycam sie najbardziej:D Cudowna! A kiedy ślub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 o Madzia helloł Bez słodzenia, ale mi się dzisiaj twoja łazienka z tapetą w paski śniła, a to za sprawą tego że chce dać podobną tapetę w paski w pokoju gościnnym i też zrobić go ala na "bogato". Ślub już 06 sierpnia Powoli się wszystko klaruje, w piątek i sobotę nauki przedmałżeńskie. Dziś będę dzwonić do krawcowej żeby umówić się na przeróbkę sukni, 190 to ja stanowczo nawet na obcasie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Kurcze Venus, to już tuż tuz. A ja dziś się dowiedziałam, że w ciąży jestem (bardzo się cieszę, bo dłuuugo się staraliśmy). Przepraszam, że tak u Ciebie napisałam, ale jestem taka szcześliwa! A uchwyty do kuchni fajne. Sama też takie planuje (albo trochę krótsze). Sa bardzo wygodne A jak Ci się podoba moja zabudowa z regipsu? Edytowane 18 Maja 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.05.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 wooohoooooo gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Naberia super wieści ściskam was robaczki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.05.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 naberia gratulacje . Ale musisz być szczęśliwa. Ja niestety swoje ze starań już zrezygnowałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.05.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mirela, co Ty piszesz? Jak zrezygnowałaś ze starań? Nigdy nie rezygnuj!Będzie dobrze.Myśmy się starali półtora roku. Bardzo nam zależało ponieważ wcześniej straciłam dziecko w 6 miesiącu (zmarło podczas porodu). Nie było dnia bez bólu. A koleżankom za pierwszym czy drugim razem się już udawało...Zresztą długa historia. Nie chcę zaśmiecać dziennika Venus.Ale nie trać wiary. Na pewno się uda. Trzymam kciuki! Pozdrawiam cieplutko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Naberia nie zaśmiecasz Przykro mi z powodu poprzedniego dzidziusia. Ja wiem, że u nas na pewno będzie pod górkę - ale wiary nie tracę, w ostateczności zaadoptuję P.S. Trzymam kciuki żeby dzidzia rosła u mamusi i cierpliwie wyczekała swoje 9 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dziękuję Venus.Jesteś pewna, że będzie pod górkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Yhy Cały czas czekamy na decyzję firmy od mebli kuchennych - jak ja już chce ten etap zamknąć i iść dalej Do panów od wykończeniówki dodzwonić się to też sztuka, a mają jeszcze sporo poprawek do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts