Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nam brakuje jednego pokoju (w razie drugiego dziecka), spiżarni i pralni (ogólnie pomieszczeń gospodarczych zamiast niewygodnej piwnicy, gdzie przecież nie zaniosę odkurzacza), ale my mamy 105 metrów powierzchni mieszkalnej :p Dlatego myślałam, że 130 metrów powinno być akurat, a tu się okazuje 160 mało :o

Reni, a Ty ile masz metrów?

Ja zawsze marzyłam o domku 120-130 metrów + garaż (bez piwnicy, ale koniecznie ze spiżarką przy kuchni i kotłownio-pralnią).

190 po podłodze, mieszkalna 165m

i brakuje mi 5 metrów w salonie i 5 w kuchni i 4 w hollu

jak ja to dziwnie pisze 190 m z garazem i kotłownia

Edytowane przez reni1980

U nas 169 mieszkalnej bez garażu i brakuje mi pralni, większego gospodarczego i małej sypialni na dole dla gości :D. Tylko, że my na górze z dwóch sypialni zrobiliśmy jedną bo wolimy duże pomieszczenia. Nie dogodzisz :lol2:.

Reni, a jaką dużą macie działkę? U nas 3500m ale pozbywamy się połowy hehe.

U nas 169 mieszkalnej bez garażu i brakuje mi pralni, większego gospodarczego i małej sypialni na dole dla gości :D. Tylko, że my na górze z dwóch sypialni zrobiliśmy jedną bo wolimy duże pomieszczenia. Nie dogodzisz :lol2:.

Reni, a jaką dużą macie działkę? U nas 3500m ale pozbywamy się połowy hehe.

2200 i mąż nie chce słyszeć aby połowę odsprzedać, a u ciebie to ogrodnik na etacie mus:yes: