Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

I to mnie w Ikea drażni koszmarnie! Ja nie rozumiem PO CO wycofywać z oferty coś, co się dobrze sprzedaje?! To samo było z serią STALL moją idealnie pasującą do wiatrołapu. I co? I psinco. NIE MA I NIE BĘDZIE, bo wycofują. A w zamian nic nowego nie wprowadzili ;(

Venus trzeba było brać tę szafkę jeśli Ci się podobała, bo w razie czego możesz bez problemu oddać.

PS. Ja też wolałabym kontenerki ;) Ewentualnie te wysuwane z zagłówka też są ciekawe.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:rotfl: ale z was raszple (oczywiście pieszczotliwie to piszę :p ) :lol: może podjedziemy dziś kupić :rolleyes:

Nesska oczywiście :hug: Ja korzystam z dwóch blogów kwestia smaku oraz mojewypieki. Ten przepis na sernik jest na moich wypiekach, proszę :) http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-lekko-migdalowy-z-malinami uwielbiam go !

Ilonko zapomniałam jeszcze napisać, że bardzo się cieszę, że sakiewki smakowały :yes: :wiggle:

Gregory witam :bye: dziękuję już przekopuję i zapraszam oczywiście do udzielania się :)

Leia Gumisia :hug: dziękuję i wam również wszystkiego dobrego!!

Reni jak to po co? :mad: Zabrałabym i uciekła :lol2: a poważnie to znienawidziłabym tę twarz która mi zabrała z magazynu :rotfl: wariatka, mówiłam przeca.

Jest tylko we Wrocku, ale wiecie kupię chyba te kontenerki bo praktyczniej będzie i nie będzie kontaktu zasłaniać :yes:

Ilonka a mi mój mąż zawsze jak mówię w ten natychmiast żeby kupić mówi że spokojnie przecież nie wycofają i proszę :mad:

Ja w takim razie zawsze odpowiadam: "A nie mówiłam?" i wychodzę na pamiętliwą zrzędę :rotfl:

A tak serio to u nas na odwrót - ja wolę przemyśleć zakup, a mąż zawsze: "Bierz, przecież ładne" i potem mamy problem, bo nie pasuje albo nie ma na to miejsca. Jak stosujemy moją taktykę, to towar się kończy - i tak źle i tak niedobrze.

I to mnie w Ikea drażni koszmarnie! Ja nie rozumiem PO CO wycofywać z oferty coś, co się dobrze sprzedaje?! To samo było z serią STALL moją idealnie pasującą do wiatrołapu. I co? I psinco. NIE MA I NIE BĘDZIE, bo wycofują. A w zamian nic nowego nie wprowadzili ;(

Venus trzeba było brać tę szafkę jeśli Ci się podobała, bo w razie czego możesz bez problemu oddać.

PS. Ja też wolałabym kontenerki ;) Ewentualnie te wysuwane z zagłówka też są ciekawe.

Oj tak, ja mam podobny przypadek z wieszakami.

Kiedy poznaliśmy się z mężem okazało się, że mamy po kilkadziesiąt sztuk tych samych wieszaków z Ikei - ładnych, brązowych - w sumie z 50 będzie i mnóstwo innych, dobieranych, plastikowych w różnych kolorach. W czasie przeprowadzki wpadliśmy na genialny pomysł, żeby wieszaki w garderobie ujednolicić - plastiki wyrzucić, dokupić te z Ikei. I co??? I okazało się, że nie ma! Tzn. są, ale już w innych kolorach. Głupio wyrzucić te stare, drewniane, bo są ładne i jest ich całkiem sporo. Bez sensu dokupić inny kolor, bo to nie będzie ujednolicenie :no:. Efekt jest taki, że wozimy się z tymi wieszakami już drugi rok - ani w tę, ani we w tę.

Kiedyś taki numer zrobili mi ze szklankami - kiedy kilka potłukłam, musiałam wymieniać cały zestaw, bo moich starych już nie było w sprzedaży :no:.