AniaS79 19.12.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 I to mnie w Ikea drażni koszmarnie! Ja nie rozumiem PO CO wycofywać z oferty coś, co się dobrze sprzedaje?! To samo było z serią STALL moją idealnie pasującą do wiatrołapu. I co? I psinco. NIE MA I NIE BĘDZIE, bo wycofują. A w zamian nic nowego nie wprowadzili ;( Venus trzeba było brać tę szafkę jeśli Ci się podobała, bo w razie czego możesz bez problemu oddać. PS. Ja też wolałabym kontenerki Ewentualnie te wysuwane z zagłówka też są ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.12.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Venus według mnie kontenerki o niebo lepsze!!!! Ja z prośbą oczywiście Możesz wrzucić przepis na sernika którego ostatnio robiłaś (ten posypany migdałami) plisss Próbowałam go znaleźć, cofnęłam się chyba z 50 stron i brakło mi cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.12.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Dobrze, dobrze, że wycofali Kontenerki zdecydowanie fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ale z was raszple (oczywiście pieszczotliwie to piszę ) może podjedziemy dziś kupić Nesska oczywiście Ja korzystam z dwóch blogów kwestia smaku oraz mojewypieki. Ten przepis na sernik jest na moich wypiekach, proszę http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-lekko-migdalowy-z-malinami uwielbiam go ! Ilonko zapomniałam jeszcze napisać, że bardzo się cieszę, że sakiewki smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Gregory witam dziękuję już przekopuję i zapraszam oczywiście do udzielania się Leia Gumisia dziękuję i wam również wszystkiego dobrego!! Reni jak to po co? Zabrałabym i uciekła a poważnie to znienawidziłabym tę twarz która mi zabrała z magazynu wariatka, mówiłam przeca. Jest tylko we Wrocku, ale wiecie kupię chyba te kontenerki bo praktyczniej będzie i nie będzie kontaktu zasłaniać Ilonka a mi mój mąż zawsze jak mówię w ten natychmiast żeby kupić mówi że spokojnie przecież nie wycofają i proszę Ja w takim razie zawsze odpowiadam: "A nie mówiłam?" i wychodzę na pamiętliwą zrzędę A tak serio to u nas na odwrót - ja wolę przemyśleć zakup, a mąż zawsze: "Bierz, przecież ładne" i potem mamy problem, bo nie pasuje albo nie ma na to miejsca. Jak stosujemy moją taktykę, to towar się kończy - i tak źle i tak niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No cóż nie ma zasady trzeba po prostu oddychać głęboko i nie tracić zdrowia na takie pierdy i trzeba było mnie widzieć wczoraj jak chciałam wyrywać przechodniom paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Venusku, jednak Pan Bóg nad Tobą czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.12.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A u nas jest tak: - Ania weźmy to. - Ale Krzysiu, czy to na pewno jest ładne, podoba ci się? - Misiek ja się nie znam, ale nogi mnie już bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ja sobie nie wyobrażam bo trzeba być tym drugim który to ogląda:lol2::lol2::lol2::lol2: ja tak samo się napalam na coś jak Ty, muszę mieć i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 nogi mnie już bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 I to mnie w Ikea drażni koszmarnie! Ja nie rozumiem PO CO wycofywać z oferty coś, co się dobrze sprzedaje?! To samo było z serią STALL moją idealnie pasującą do wiatrołapu. I co? I psinco. NIE MA I NIE BĘDZIE, bo wycofują. A w zamian nic nowego nie wprowadzili ;( Venus trzeba było brać tę szafkę jeśli Ci się podobała, bo w razie czego możesz bez problemu oddać. PS. Ja też wolałabym kontenerki Ewentualnie te wysuwane z zagłówka też są ciekawe. Oj tak, ja mam podobny przypadek z wieszakami. Kiedy poznaliśmy się z mężem okazało się, że mamy po kilkadziesiąt sztuk tych samych wieszaków z Ikei - ładnych, brązowych - w sumie z 50 będzie i mnóstwo innych, dobieranych, plastikowych w różnych kolorach. W czasie przeprowadzki wpadliśmy na genialny pomysł, żeby wieszaki w garderobie ujednolicić - plastiki wyrzucić, dokupić te z Ikei. I co??? I okazało się, że nie ma! Tzn. są, ale już w innych kolorach. Głupio wyrzucić te stare, drewniane, bo są ładne i jest ich całkiem sporo. Bez sensu dokupić inny kolor, bo to nie będzie ujednolicenie . Efekt jest taki, że wozimy się z tymi wieszakami już drugi rok - ani w tę, ani we w tę. Kiedyś taki numer zrobili mi ze szklankami - kiedy kilka potłukłam, musiałam wymieniać cały zestaw, bo moich starych już nie było w sprzedaży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A u nas jest tak: - Ania weźmy to. - Ale Krzysiu, czy to na pewno jest ładne, podoba ci się? - Misiek ja się nie znam, ale nogi mnie już bolą... Być może mój mąż właśnie z tego powodu podejmuje takie szybkie decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ilonka to kupcie nowe do garderoby np białe a te stare ładne drewniane wszystkie wrzućcie do szafy wiatrołapowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.12.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A u nas jest tak: - Ania weźmy to. - Ale Krzysiu, czy to na pewno jest ładne, podoba ci się? - Misiek ja się nie znam, ale nogi mnie już bolą... O to, to! Tak samo jest z ciuchami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A ja w małej opozycji napiszę, że stolik nocny podoba mi się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ilonka to kupcie nowe do garderoby np białe a te stare ładne drewniane wszystkie wrzućcie do szafy wiatrołapowej Tak właśnie zrobiliśmy, ale na dole raptem mamy ich 20, czekamy teraz aż junior podrośnie i dostanie resztę - co chyba trochę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Zdziwisz się jak to zleci powiedziała właścicielka kotów a nie dzieci Ja rozważam i estetycznie te kontenerki, ale też praktycznie, ponieważ te stoliki nocne panelowe będą wchodzić mi na kontakt ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.12.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ale ja mogę potwierdzić! Zleci. Dopiero co był 1-wszy dzień w przedszkolu a teraz... 23 lata i mieszka oddzielnie Koty też mam - 2 sierściuchy - ale nie chcą się wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 dzisiaj skręcamy łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ale ja mogę potwierdzić! Zleci. Dopiero co był 1-wszy dzień w przedszkolu a teraz... 23 lata i mieszka oddzielnie Koty też mam - 2 sierściuchy - ale nie chcą się wyprowadzić coooo? na fotce to ty wyglądasz na 23 lata:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts