yokasta 20.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Natalia mogę się mylić ale to chyba LILL z ikea. Właśnie powiesiłam w salunie i w przeciwieństwie do widoku w opakowaniu przestały wyglądać jak moskitiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wiedziałam kiedy wpaść. Sypialnia super elegancka:cool: Dziękuję i zapraszam częściej Venus-kocham MALM-a WIEC MOWIE ZE SLICZNIE!!!!! Mialam ten zestaw w starym mieszkaniu i planuje do sypialni goscinnej,ale to na przyszlosc..... No właśnie dla mnie IKEA to dobra jest tymczasowo lub do pokoi typu gościnny Przesadnie się nie zachwycam, ale żebyście wiedziały jaki tabun tu był wcześniej Aaaa i widze ze bedziesz kupowac biala posciel,jesli niczego jeszcze nie oblukalas:D to ja bardzo polecam TK MAXX- sama mam od nich i jest bardzo jakosciowa i sliczna w swojej prostocie:D-oczywiscie jak dla mnie:yes: Oj tak, śliczną mają pościel. Jednak my mamy standard ikea, więc nie chcę wymieniać teraz NO no ale pięknie:yes::yes: prosto i z klasą Natalia mogę się mylić ale to chyba LILL z ikea. Właśnie powiesiłam w salunie i w przeciwieństwie do widoku w opakowaniu przestały wyglądać jak moskitiera . Dokładnie to są LILL, mamy je też w gościnnym. Na gęsto wyglądają naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.12.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dziękuję i zapraszam częściej do sypialni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Prawda, prawda, na razie na tarasowych wiszą po dwie ale planuję dowiesić i zagęścić . W sumie to mam je dzięki Tobie bo pisałaś, że dobrze wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jak znajdę zawieszki to sama zaraz w sypialni do wieszę dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Sypialnia elegancka, z białą pościelą będzie już idealnie :yes: :hug: Chyba zgapię pomysł czarnych zasłonek, bo też mam już uszytą białą firaneczkę i tak czegoś brakuje:yes: Ona też z Ikea? Pozdrawiam wieczorowo :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Venuska = nie było mnie kilka dni bo zabroniłaś tu nam rozmawiać w wiadomym temacie ale że na tapecie sypialnia to jezdem bo od sypialni do ..... już niedaleko A tak na powaznie to zaglądam codziennie ale nie codziennie sie odzywam. Dziś muszę, bo wyszło PIKNIE Mnie nawet niebiała pościel nie przeszkadza BRAWO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Magdzińska zasłonki są czekoladowe Ritva z IKEA a jakże średnie są po upraniu, na pewno nie docelowe Kinia pościel zmienię jak kupię, póki co jest ta. Mąż i tak patrzył na mnie jak na wariatkę bo jeszcze dziś była czerwona pościel, a ja się uparłam na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Bardzo, ale to bardzo mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Mnie to się przede wszystkim koszt tej sypialni widzi bo jakby nie patrzeć za kartę o wartości 950 zł zapłaciłam podatek 250 - ale tak czy siak musiałabym zapłacić, bo za samo uprawnienie do zamówienia na taką wartość trzeba się rozliczyć. Z funduszu co miesięcznego na dom poszło 350 zł. Także mogę powiedzieć, że nowa sypialnia łącznie z materacem kosztowała nas 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Mnie to się przede wszystkim koszt tej sypialni widzi Także mogę powiedzieć, że nowa sypialnia łącznie z materacem kosztowała nas 350 zł Moją metodą wyszło porównywalnie A nie, materac miałam. Nie wybrzydzaj. Jest ładnie. Kiedy robisz zagłówek? Dobrze pamiętam, że chcesz robić każdy kwadrat oddzielnie i kleić, tak? Jaki klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Zagłówek kiedyś taka sypialnia na razie musi wystarczyć, bo są inne wydatki, a ja nie chcę żyć jak w przytułku Pod koniec stycznia zabieramy się za drzwi na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Zagłówek kiedyś taka sypialnia na razie musi wystarczyć, bo są inne wydatki, a ja nie chcę żyć jak w przytułku Pod koniec stycznia zabieramy się za drzwi na dół Venuska-Twoj dom nawet bez drzwi jest FENOMENALNY I NIETUZINKOWY:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A nie mówiłam, że z kontenerkami będzie cudnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dziękuję za sypialnię Będę jak wrócę, jadę po zakupy i choinkę Także może dziś będą fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Będę jak wrócę, jadę po zakupy i choinkę Także może dziś będą fotki. powodzenia w zakupach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.12.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Jak tam pierwsza noc w SYPIALNI-Z-PRAWDZIWEGO-ZDARZENIA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Jezdem ufff dobrze było wziąć te dwa dni wolnego, w Piotrze i Pawle puściutko. Za zakupy na wigilię i I Dzień Świąt zapłaciliśmy 200 zł jezu jak mało, liczyłam że wyjdzie z 3 razy tyle. Choinka kupiona, ale musi dzień postać w garażu co by igieł nie gubiła za szybko. Także dziś nawlekam bombki jutro ubieram. Kupiliśmy wszystko tylko nie ma mojego twarogu do sernika de menrzu pojedzie w tesco szukać Madziu dobrze, ale dziwnie jakoś budzę się, jakoś wysoko, inna perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.12.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Venusku- chciałam Ci życzenia złożyć Zdrowych, wesołych świat, pełnych miłości, szczęścia i ciepła rodzinnego. A za 9 miesięcy Venusiątek (z nowej sypialni to już pewnie nie bedziecie wychodzić ). Buziaki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts