Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiedziałam kiedy wpaść. Sypialnia super elegancka:cool:

Dziękuję i zapraszam częściej :bye:

Venus-kocham MALM-a WIEC MOWIE ZE SLICZNIE!!!!!

Mialam ten zestaw w starym mieszkaniu i planuje do sypialni goscinnej,ale to na przyszlosc.....

No właśnie dla mnie IKEA to dobra jest tymczasowo lub do pokoi typu gościnny :yes: Przesadnie się nie zachwycam, ale żebyście wiedziały jaki tabun tu był wcześniej :lol2:

Aaaa i widze ze bedziesz kupowac biala posciel,jesli niczego jeszcze nie oblukalas:D to ja bardzo polecam TK MAXX- sama mam od nich i jest bardzo jakosciowa i sliczna w swojej prostocie:D-oczywiscie jak dla mnie:yes:

Oj tak, śliczną mają pościel. Jednak my mamy standard ikea, więc nie chcę wymieniać teraz :p

NO no ale pięknie:yes::yes::yes:

prosto i z klasą :yes:

:wiggle: :hug:

Natalia mogę się mylić ale to chyba LILL z ikea. Właśnie powiesiłam w salunie :D i w przeciwieństwie do widoku w opakowaniu przestały wyglądać jak moskitiera :).

Dokładnie to są LILL, mamy je też w gościnnym. Na gęsto wyglądają naprawdę dobrze :yes:

Venuska = nie było mnie kilka dni bo zabroniłaś tu nam rozmawiać w wiadomym temacie :p ale że na tapecie sypialnia to jezdem bo od sypialni do ..... już niedaleko ;) :rotfl:

A tak na powaznie to zaglądam codziennie ale nie codziennie sie odzywam. Dziś muszę, bo wyszło PIKNIE :yes: Mnie nawet niebiała pościel nie przeszkadza :no: BRAWO !

Mnie to się przede wszystkim koszt tej sypialni widzi :wiggle:

bo jakby nie patrzeć za kartę o wartości 950 zł zapłaciłam podatek 250 - ale tak czy siak musiałabym zapłacić, bo za samo uprawnienie do zamówienia na taką wartość trzeba się rozliczyć. Z funduszu co miesięcznego na dom poszło 350 zł. Także mogę powiedzieć, że nowa sypialnia łącznie z materacem kosztowała nas 350 zł :D

Mnie to się przede wszystkim koszt tej sypialni widzi :wiggle:

Także mogę powiedzieć, że nowa sypialnia łącznie z materacem kosztowała nas 350 zł :D

Moją metodą wyszło porównywalnie :lol2:

A nie, materac miałam.

Nie wybrzydzaj. Jest ładnie.

Kiedy robisz zagłówek?

Dobrze pamiętam, że chcesz robić każdy kwadrat oddzielnie i kleić, tak?

Jaki klej?

Jezdem ufff dobrze było wziąć te dwa dni wolnego, w Piotrze i Pawle puściutko. Za zakupy na wigilię i I Dzień Świąt zapłaciliśmy 200 zł :o jezu jak mało, liczyłam że wyjdzie z 3 razy tyle.

Choinka kupiona, ale musi dzień postać w garażu :mad: co by igieł nie gubiła za szybko. Także dziś nawlekam bombki jutro ubieram. Kupiliśmy wszystko tylko nie ma mojego twarogu do sernika :mad: de menrzu pojedzie w tesco szukać :yes:

Madziu dobrze, ale dziwnie jakoś :lol2: budzę się, jakoś wysoko, inna perspektywa :lol2:

Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzę

aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła

i ciepła rodzinnej atmosfery,

a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność

Ściskam Was świątecznie

Alunek z rodziną

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN