Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmn...no akurat jeżeli chodzi o kuchnie to nie powiem, ale firma się bardzo interesuje, ale to też pewnie dlatego że się do końca nie chcieliśmy rozliczyć bo by było po ptokach :)

Jeżeli chodzi o wykończeniówkę, to puściliśmy panów bo mieli już nagraną kolejna robotę która się opóźniała i mieli wpaść w tygodniu na poprawki, eh no sami jesteśmy sobie winni. Dobre uczynki podobno nigdy nie pozostają bez kary :)

Niestety nałożyły nas się problemy moje i męża, a do tego adopcja nie wchodzi w grę (męża nie przekonam). Na szczęście mam jednego cudnego bąka i teraz zostaje mi adopcja ... kotków :).

Ech dziewczyny tak to bywa, wybory przy wykończeniówce dla mnie były najcięższe (wybrać styropian to pikuś wedle wyboru np. drzwi ).

Ufff...poniedziałek za nami i dobrze bo dużo załatwiliśmy w kwestiach ślubnych ;)

Kupiliśmy też już żyrandol do jadalni, oczywiście inny niż wcześniej pokazywałam. Musieliśmy się spieszyć bo rezerwacja była tylko do wczoraj do godziny 21 w Almi Decor, a po 18 ruszaliśmy z podlasia..no ale mamy już go i jesteśmy szczęśliwi :D

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/Screenshot_5.jpg - nasz ma 3 żarówki i nie ma tych frędzli u góry :D

Edytowane przez Venus_m

Tapeta którą lada dzień zamówię do pokoju gościnnego:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/1706-1942-large.jpg -DECOR MAISON EN VOGUE w makstudio.pl

I coś na deser - kiedyś się doczekam czarnego do gabinetu :D http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/66195400.jpg Krzesło inspirowane projektem FABIO NOVEMBRE dla Casamania

Szukam i szukam lampy do gościnnego - wiem jak ma wyglądać a nie wiem gdzie ją kupić. Ciekawe jest to, że wcześniej takich na allegro widziałam mnóstwo ale konkretnie o nich nie myślalam a teraz jak trzeba to znaleźć nie mogę :D

Szukam lampy w brązowej tkanine (może być organza ale nie musi) najlepiej z kryształkami, może mieć kilka ramion i jej cena nie może przekroczyć 500 zł. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? :)

Nareszcie dobre wieści ;)

Po wielu konsultacjach z firmą od mebli kuchennych i ich odmowie obniżenia ceny końcowej za dostarczenie kuchni niezgodnej z zamówieniem, wysłaliśmy oficjalne pismo z wezwaniem o zrobienie kuchni zgodnej z umową. Dziś jest odpowiedź, że rabat jaki chcieliśmy otrzymać dostaniemy, byle nie iść do Sądu ;) Tym samym sprawdza się moja zasada żeby walczyć do końca nawet gdyby trzeba było podjąć ostateczne kroki.

Czyli dokładamy rączki które gdzieś wcześniej pokazywałam z ikei do frontów dolnych z palisandru i będzie cacy - mam nadzieję ;)