naberia 19.05.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jak tak czytam, to aż się boję, co będzie z moja kuchnią. Firmy jak chcą zdobyć klienta, to zawsze znajdują dla nich czas, a potem... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Hmn...no akurat jeżeli chodzi o kuchnie to nie powiem, ale firma się bardzo interesuje, ale to też pewnie dlatego że się do końca nie chcieliśmy rozliczyć bo by było po ptokach Jeżeli chodzi o wykończeniówkę, to puściliśmy panów bo mieli już nagraną kolejna robotę która się opóźniała i mieli wpaść w tygodniu na poprawki, eh no sami jesteśmy sobie winni. Dobre uczynki podobno nigdy nie pozostają bez kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.05.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A z wykończeniówki co jeszcze robicie? Kurcze ja jeszcze musze znaleźć płytki do wiatrołapu - a na nie to już w ogóle nie mam koncepcji... Meble - wenge. Drzwi - orzech. Łeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.05.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Niestety nałożyły nas się problemy moje i męża, a do tego adopcja nie wchodzi w grę (męża nie przekonam). Na szczęście mam jednego cudnego bąka i teraz zostaje mi adopcja ... kotków . Ech dziewczyny tak to bywa, wybory przy wykończeniówce dla mnie były najcięższe (wybrać styropian to pikuś wedle wyboru np. drzwi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mirela, masz rację. Należy się cieszyć z tego co się ma. A może i mężowi się kiedyś zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Ufff...poniedziałek za nami i dobrze bo dużo załatwiliśmy w kwestiach ślubnych Kupiliśmy też już żyrandol do jadalni, oczywiście inny niż wcześniej pokazywałam. Musieliśmy się spieszyć bo rezerwacja była tylko do wczoraj do godziny 21 w Almi Decor, a po 18 ruszaliśmy z podlasia..no ale mamy już go i jesteśmy szczęśliwi http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/Screenshot_5.jpg - nasz ma 3 żarówki i nie ma tych frędzli u góry Edytowane 24 Maja 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ale cudo. Pochwal się jak będze wisiał. Jak wysoki jest ? Szukam czegoś do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Hmn...chyba metr wysokosci i srednica plafonu 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Tapeta którą lada dzień zamówię do pokoju gościnnego: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/1706-1942-large.jpg -DECOR MAISON EN VOGUE w makstudio.pl I coś na deser - kiedyś się doczekam czarnego do gabinetu http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/66195400.jpg Krzesło inspirowane projektem FABIO NOVEMBRE dla Casamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Tapeta do gościnnego zamówiona Teraz szukam jakiegoś wypoczynku do gościnnego i mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 piekna tapeta, piękna:yes:a "wypoczynek" w jakim stylu? rozkładany rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 29.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witaj Venus_m widzę, że do końca remontu coraz bliżej . Czekam na zdjęcia kuchni i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 MagdaZZZ piękny avatar taki wesoły! Tak wypoczynek rozkładany, ale jeszcze nie wiem jak. Muszę zaplanować rozmieszczenie w pokoju mebli i wtedy będę wiedziała czy wysuwany do przodu czy jakiś taki wersalkowy bardziej Nasz wieki Cie nie widziałam. Jak tam twoje lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 30.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Lampy na razie pozostaly, ale za to uzupelnilam brakujace . Teraz jestem w trakcie wykanczania tarasu. Jak skoncze to sie pochwale Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Szukam i szukam lampy do gościnnego - wiem jak ma wyglądać a nie wiem gdzie ją kupić. Ciekawe jest to, że wcześniej takich na allegro widziałam mnóstwo ale konkretnie o nich nie myślalam a teraz jak trzeba to znaleźć nie mogę Szukam lampy w brązowej tkanine (może być organza ale nie musi) najlepiej z kryształkami, może mieć kilka ramion i jej cena nie może przekroczyć 500 zł. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 31.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 a może być czarna? szukałaś na allegro?http://allegro.pl/promocja-lampa-wiszaca-organza-i1624010942.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzieki Naberia, właśnie czarnych pełno jest no nic szukam dalej, na szczęście ze znalezieniem białej nie mam problemu w cenie 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nareszcie dobre wieści Po wielu konsultacjach z firmą od mebli kuchennych i ich odmowie obniżenia ceny końcowej za dostarczenie kuchni niezgodnej z zamówieniem, wysłaliśmy oficjalne pismo z wezwaniem o zrobienie kuchni zgodnej z umową. Dziś jest odpowiedź, że rabat jaki chcieliśmy otrzymać dostaniemy, byle nie iść do Sądu Tym samym sprawdza się moja zasada żeby walczyć do końca nawet gdyby trzeba było podjąć ostateczne kroki. Czyli dokładamy rączki które gdzieś wcześniej pokazywałam z ikei do frontów dolnych z palisandru i będzie cacy - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts