Venus_m 29.12.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Natalia pewnie byśmy się w tej kawiarni spotkały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ja również nic nie przytyłam w Święta, aż się martwię, bo za tydzień wchodzę w 7 miesiąc, a tu 3 kg na plusie Rodzina straszy, lekarz uspokaja, ale jak usłyszałam od niego: "No do ośmiu może pod koniec dobijemy", to się wystraszyłam, bo nie chcę być chudsza po porodzie (miałam plan przybrać na stałe 3 kg) i wiadomo: chłopak ma być duży i zdrowy, a nie chucherko jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ilonka ale wielkość i waga dziecka nie zależy od tego ile przytyjesz, tzn po części zależy, ale dziecko najbardziej rośnie w 8 miesiącu także luzik. Moja koleżanka szkieletor (dosłownie) za każdym razem rodziła dziecko baranka 4,5-4,7 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ma Justynka rację - ja w obu ciążach przytyłam poonad 15 kilo a dzieci ważyły zaledwie 3 z małym haczykiem:rolleyes: na szczęście szybko udało mi się wrócić do wagi sprzed a bilans ostateczny ok. 4 kilo mniej niż przed ciążami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Dziewczyny szukam szklanej bomboniery 3 poziomowej i nie mogę znaleźć Bomboniera czyli zamykana kloszowa tylko 3 poziomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Pasik Ja właśnie muszę się odchudzić i poćwiczyć żeby o ciążach pomyśleć, bo nie chcę być wielorybem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Też się pocieszam, że okres tycia - czyli III trymestr - dopiero przede mną i wtedy nadrobię Venus, a może jakiś karnecik na siłownię? Ja zaczęłam w ten sposób ćwiczyć, wykupiłam karnet, a potem wiadomo, żal było, żeby się te wydane pieniądze zmarnowały i... jakoś mnie wciągnęło. Teraz bez ćwiczeń czuję się po prostu źle (jestem zmęczona, senna, przybita itp.), więc to w jakiś sposób uzależnia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Karnecik? mam od 3 lat byłam z 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.12.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Venusku nigdzie ostatnio takiej bomboniery nie widziałam:rolleyes: ja w pierwszej ciąży miałam problemy wiec leżałam i z nudów jadłam:sick: i bilans był 17 na plusie.... pamiętam, że przed cesarką jak mnie ważyli to 70 kilo się pokazało:o na szczęście szybko zgubiłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Karnecik? mam od 3 lat byłam z 5 razy To w takim razie trzeba poszukać takiej aktywności, która sprawia autentyczną przyjemność Ja zaczęłam od rolek i jogi, a potem jakoś poszło. Lubię basen i biegać, ale w życiu nikt nie zmusiłby mnie np. do aerobiku (próbowałam, to nie dla mnie ). Wiadomo, że na dłuższą metę nie ma co się zmuszać do ćwiczeń, bo to nie wypali (gdybym miała chodzić na aerobik, to pewnie też poszłabym z 5 razy w ciągu trzech lat), lepiej znaleźć coś, co się lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 E to skłamałam, bo chodziłam na aerobik dosyć intensywnie i na taniec towarzyski przez pół roku ... ale raz mi się nie chciało, później nie było pogody, byłam chora i przestało mi się chcieć Może pływanie (uwielbiam) Kurde ja kopię za tą bombonierą i nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Niestety, jeżeli chodzi o bombonierę - nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Fionka cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Sypialnia w dzień http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PC296760_zps2d7d460b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Fajnie wygląda - i sypialnia, i Fionka i kotki . Jakie mają proste ogonki! Bo nasza Lola to skrzywiona . Właśnie Ci ją miałam podesłać dzisiaj ale miało nie być o kotach . Sypialnia mi się bardzo podoba, zwłaszcza lampki nocne i połączenie kolorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.12.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Venus Twoja sypialnia bardzo mi się podoba Fionka jest niesamowita Czy chodziło Ci o bombonierkę w tym stylu? http://www.szklo-porcelana.com/dekoracje/537-bomboniera-13-755.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Yokasta jestem w szoku myślałam, że Ty akurat brązów nie polubisz ani nie zaakceptujesz Dawaj zdjęcie Lolki z prosiaczkowym ogonkiem Ślężanko kocham Cię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Od jakiegoś czasu mam w sypialni prześcieradło w kolorze Twoich abażurków . Sama bym brązowych mebli do sypialni u siebie nie wstawiła ale coraz bardziej przekonują mnie u innych . Mówisz-masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 o matko jaka damesa!! albo jakby to mój mąż od kotce powiedział laseczka ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 taa pierwsza do pozowania, ogon ma przezabawny . Fajnie, Wasza Fionka ciemna z jaśniejszymi oczami, u nas odwrotnie - widocznie dla kontrastu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts