Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja również nic nie przytyłam w Święta, aż się martwię, bo za tydzień wchodzę w 7 miesiąc, a tu 3 kg na plusie :o Rodzina straszy, lekarz uspokaja, ale jak usłyszałam od niego: "No do ośmiu może pod koniec dobijemy", to się wystraszyłam, bo nie chcę być chudsza po porodzie (miałam plan przybrać na stałe 3 kg) i wiadomo: chłopak ma być duży i zdrowy, a nie chucherko jakieś :o
Ilonka ale wielkość i waga dziecka nie zależy od tego ile przytyjesz, tzn po części zależy, ale dziecko najbardziej rośnie w 8 miesiącu także luzik. Moja koleżanka szkieletor (dosłownie) za każdym razem rodziła dziecko baranka 4,5-4,7 kg :o
ma Justynka rację - ja w obu ciążach przytyłam poonad 15 kilo a dzieci ważyły zaledwie 3 z małym haczykiem:rolleyes: na szczęście szybko udało mi się wrócić do wagi sprzed a bilans ostateczny ok. 4 kilo mniej niż przed ciążami...

Też się pocieszam, że okres tycia - czyli III trymestr - dopiero przede mną i wtedy nadrobię :yes:

Venus, a może jakiś karnecik na siłownię? Ja zaczęłam w ten sposób ćwiczyć, wykupiłam karnet, a potem wiadomo, żal było, żeby się te wydane pieniądze zmarnowały i... jakoś mnie wciągnęło. Teraz bez ćwiczeń czuję się po prostu źle (jestem zmęczona, senna, przybita itp.), więc to w jakiś sposób uzależnia chyba :-?

Venusku nigdzie ostatnio takiej bomboniery nie widziałam:rolleyes:

ja w pierwszej ciąży miałam problemy wiec leżałam i z nudów jadłam:sick: i bilans był 17 na plusie.... pamiętam, że przed cesarką jak mnie ważyli to 70 kilo się pokazało:o na szczęście szybko zgubiłam:p

Karnecik? :D mam od 3 lat :lol2: byłam z 5 razy :lol2:

:lol2: To w takim razie trzeba poszukać takiej aktywności, która sprawia autentyczną przyjemność :yes: Ja zaczęłam od rolek i jogi, a potem jakoś poszło. Lubię basen i biegać, ale w życiu nikt nie zmusiłby mnie np. do aerobiku (próbowałam, to nie dla mnie :no:).

Wiadomo, że na dłuższą metę nie ma co się zmuszać do ćwiczeń, bo to nie wypali (gdybym miała chodzić na aerobik, to pewnie też poszłabym z 5 razy w ciągu trzech lat), lepiej znaleźć coś, co się lubi :yes:

E to skłamałam, bo chodziłam na aerobik dosyć intensywnie i na taniec towarzyski przez pół roku ... ale raz mi się nie chciało, później nie było pogody, byłam chora i przestało mi się chcieć :lol2:

Może pływanie (uwielbiam) :)

Kurde ja kopię za tą bombonierą i nic! :mad: :cry:

Fajnie wygląda - i sypialnia, i Fionka i kotki :D. Jakie mają proste ogonki! Bo nasza Lola to skrzywiona :D. Właśnie Ci ją miałam podesłać dzisiaj ale miało nie być o kotach :).

Sypialnia mi się bardzo podoba, zwłaszcza lampki nocne i połączenie kolorków.

Venus :hug:

Twoja sypialnia bardzo mi się podoba :yes:

Fionka jest niesamowita :wiggle:

Czy chodziło Ci o bombonierkę w tym stylu?

http://www.szklo-porcelana.com/dekoracje/537-bomboniera-13-755.html

Yokasta jestem w szoku :o myślałam, że Ty akurat brązów nie polubisz ani nie zaakceptujesz ;)

Dawaj zdjęcie Lolki z prosiaczkowym ogonkiem :D

Ślężanko kocham Cię!! :D

Od jakiegoś czasu mam w sypialni prześcieradło w kolorze Twoich abażurków :D. Sama bym brązowych mebli do sypialni u siebie nie wstawiła ale coraz bardziej przekonują mnie u innych :yes:.

Mówisz-masz :D

P1150070.jpgLola puf.jpgP1150498.jpg

:lol2: taa pierwsza do pozowania, ogon ma przezabawny ;). Fajnie, Wasza Fionka ciemna z jaśniejszymi oczami, u nas odwrotnie - widocznie dla kontrastu :D.