Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja również nic nie przytyłam w Święta, aż się martwię, bo za tydzień wchodzę w 7 miesiąc, a tu 3 kg na plusie :o Rodzina straszy, lekarz uspokaja, ale jak usłyszałam od niego: "No do ośmiu może pod koniec dobijemy", to się wystraszyłam, bo nie chcę być chudsza po porodzie (miałam plan przybrać na stałe 3 kg) i wiadomo: chłopak ma być duży i zdrowy, a nie chucherko jakieś :o

Też się pocieszam, że okres tycia - czyli III trymestr - dopiero przede mną i wtedy nadrobię :yes:

Venus, a może jakiś karnecik na siłownię? Ja zaczęłam w ten sposób ćwiczyć, wykupiłam karnet, a potem wiadomo, żal było, żeby się te wydane pieniądze zmarnowały i... jakoś mnie wciągnęło. Teraz bez ćwiczeń czuję się po prostu źle (jestem zmęczona, senna, przybita itp.), więc to w jakiś sposób uzależnia chyba :-?

Karnecik? :D mam od 3 lat :lol2: byłam z 5 razy :lol2:

:lol2: To w takim razie trzeba poszukać takiej aktywności, która sprawia autentyczną przyjemność :yes: Ja zaczęłam od rolek i jogi, a potem jakoś poszło. Lubię basen i biegać, ale w życiu nikt nie zmusiłby mnie np. do aerobiku (próbowałam, to nie dla mnie :no:).

Wiadomo, że na dłuższą metę nie ma co się zmuszać do ćwiczeń, bo to nie wypali (gdybym miała chodzić na aerobik, to pewnie też poszłabym z 5 razy w ciągu trzech lat), lepiej znaleźć coś, co się lubi :yes: