Ślężankaaa 29.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Venuska - jak to Ci sie nie widzi Biała lakierowana szafa, szklany /kryształkowy żyrandol ..... Piknie byłoby Co do wchodzenia w szklane drzwi ... Nasza Julka miała 5 lat jak wypierdzieliła w takowe u znajomych Teraz nie mielismy z decyzja problemu bo doszlismy do wniosku , że co innego miec takie na chwile (u kogoś w odwiedzinach) a co innego mie takie na stałe. Wiadomo że przyzwyczajenie jest druga natura człowieka . No i nasze zostały zamontowane chyba w październiku...... Dwójka dzieci w domu - 13latka bujająca w obłokach (chormony ) i 3 latka z niestwiedzonym ADHD I kto wypierdzielił w drzwi ze 3 dni temu ???? Ano m, i to na trzeźwo Wniosek taki, że się zdarza ale nie tym, których byśmy o to posądzali Ps. nasz wiatrołap ma 7,5 m2 Biedny m My nie mamy jeszcze dzieci ale to zabezpieczenie na przyszłość Poza tym o utrzymujemy bardzo ścisły kontakt ze sporą rodziną (rodzeństwo, kuzynostwo) a oni mają bardzo małe dzieci. Nie będę biegała po domu za nimi w obawie, że mogą wpaść na te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wiecie ja uwielbiam szklane Marjelkowe drzwi i Karolkowe, ale...mi się podobają mrożone i z dużym prostym pochwytem a ten pochwyt ni chujaszka nie pasuje mi do naszego holu i reszty. Gdybym miała zrobione przesuwne w ścianie jak w kuchni to bym się nie zastanawiała Isa moje kitki i kitka Yokasty to ta sama rasa: brytyjskie Witam kolejną fankę kociaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Isa ta sama ta sama tylko hodowla inna . Oba kotki Venuski i mój to brytyjczyki. Wszystkie trzy gówniarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 tak, tak to ja mam jednego, ale jak tylko domek wybuduję to zaraz sobie kupię jeszcze jednego właśnie takiego albo takiego jak ma Mirela - coby trochę mniej włosów było - bo teraz mam persika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 o to masz kudlatego i bez nosa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 powiem Wam, że ku mojemu zaskoczeniu Lola nie gubi sierści. Ani na meblach ani na ubraniach - nawet czarnych prawie śladu nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Yokasiu wydaje Ci się Ja dopóki była Fionka też tak myślałam. Teraz jak mamy białą sierść Prinsia jak zbieram to widzę mnóstwo szarej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wiecie ja uwielbiam szklane Marjelkowe drzwi i Karolkowe rozumiem, że moje Ci do gustu nie przypadły :mad: Ps. pochwyt se walnij kwadratowy pod klamki w szafie a poza tym, kto powiedział, że musi byc pochwyt? Gałke kryształową se pierdzielnij skoro pochwyt ni chujaszka nie pasuje ..... A wcale takie drogie nie są Nam wyszły połowe taniej niz drewniane dwuskrzydłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 to one też gubią sierść nooo ale tyle ile persy to żaden nie pobije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Justyś Lola jest dość jasna. Np. sofę co drugi dzień czyszczę szczotką taką do płaszczy i zbieram same paproszki, sierści prawie wcale. Na białym widać. Na czarnych swetrach/spodniach też byłaby widoczna, to samo na kocu na którym śpi. Dla porównania ostatnio u teściowej kotka się o mnie otarła i....dupa blada, spodnie całe #$%^&^%$. Wiadomo, że coś tam zostawia ale w porównaniu do kotów które znam to są śladowe ilości. Sierści nie gubi tylko kot bez sierści ja to bym powiedziała, że ona ma włosy a nie sierść takie delikatne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 a czy brytyjczyki się wyczesuje? bo od Mireli - rasa Dewon Rex mojego jak czeszę to wyczesuję drugiego kota, za tydzień trzeciego i jeszcze ze dwa by dało radę tylko że ja cała pogryziona i podrapana, więc sobie najczęściej daję spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Kinia ja mam u Ciebie takie zaległości, że głowa mała, dopiero dziś się dowiedziałam, że masz szklane drzwi Poza tym nawet gdyby mi się nie podobały to nie znaczy że Tobie mają się przestać Jeszcze jedno mnie się pochwyt podoba najbardziej, tylko mnie on nie pasuje Isa jak to pogryziona i podrapana? Ja Fionę stawiam na dwóch tylnych łapach i jest spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 A bo u mnie wszyscy rozpuszczeni: mąż rozpuszczony, syn rozpuszczony, no to do kompletu kot też musi być rozpuszczony nie lubi się cholernik czesać, ja to czasami się boję że jak kto naśle na mnie towarzystwo przyjaciół zwierząt to mnie zamkną - takie ma kołtuny nie czesałam go od małego - bo wtedy nie było po co - miał takie krótkie futerko, i się nie nauczył, a teraz jak tylko zaczynam go czesać to najpierw muszę mu obciąć pazury a potem to chyba zatyczki do uszu wsadzić bo buczy, syczy i prycha. A, no i jeszcze gryzie jak te wcześniejsze metody mnie nie odstraszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ale tak poza tym to jest najkochańszym kotkiem na świecie http://emotikona.pl/emotikony/pic/aniolek.gif tylko jak widzi grzebień to mu rogi wyrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 w ręcznik go i nauczysz posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no, ostatnio się wkurzyłam ... i pod prysznic z nim. Tylko sobie kuku zrobiłam, bo po kąpieli tego futra jeszcze więcej do wyczesania a kołtuny się sfilcowały:o teraz jeszcze go z nożyczkami ganiam kocham koty, ale jeden pers mi w zupełności wystarczy - następne będą na pewno rasowe, bo one mają inny charakter niż dachowce, ale z ciut krótszym futrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Kinia ja mam u Ciebie takie zaległości, że głowa mała, dopiero dziś się dowiedziałam, że masz szklane drzwi Poza tym nawet gdyby mi się nie podobały to nie znaczy że Tobie mają się przestać . eno, znowu tak poddatna na wpływy nie jestem Kocham je miłościa wielką, nawet myc je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no a kudlaty i bez nosa to nie rasowy? Kinia to ja bym na pewno nie lubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) chciałam wkleić zdjęcie mojego terrorysty - on tak bardziej kota ze Shreka przypomina - ale nie umiem jedynie mi się udało zaczytać na profil Edit: on też jest "rasowy" oczywiście, choć przy toalecie to się w nim uliczne geny budzą Edytowane 29 Grudnia 2012 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts