Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Venuska - jak to Ci sie nie widzi :eek: Biała lakierowana szafa, szklany /kryształkowy żyrandol ..... Piknie byłoby :yes:

Co do wchodzenia w szklane drzwi ... Nasza Julka miała 5 lat jak wypierdzieliła w takowe u znajomych :eek: Teraz nie mielismy z decyzja problemu bo doszlismy do wniosku , że co innego miec takie na chwile (u kogoś w odwiedzinach) a co innego mie takie na stałe. Wiadomo że przyzwyczajenie jest druga natura człowieka . No i nasze zostały zamontowane chyba w październiku...... Dwójka dzieci w domu - 13latka bujająca w obłokach (chormony ;) ) i 3 latka z niestwiedzonym ADHD ;) I kto wypierdzielił w drzwi ze 3 dni temu ???? Ano m, i to na trzeźwo ;) :rotfl:

Wniosek taki, że się zdarza ale nie tym, których byśmy o to posądzali ;)

Ps. nasz wiatrołap ma 7,5 m2

Biedny m :lol2:

My nie mamy jeszcze dzieci ale to zabezpieczenie na przyszłość ;) Poza tym o utrzymujemy bardzo ścisły kontakt ze sporą rodziną (rodzeństwo, kuzynostwo) a oni mają bardzo małe dzieci. Nie będę biegała po domu za nimi w obawie, że mogą wpaść na te drzwi :no:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie ja uwielbiam szklane Marjelkowe drzwi i Karolkowe, ale...mi się podobają mrożone i z dużym prostym pochwytem a ten pochwyt ni chujaszka nie pasuje mi do naszego holu i reszty. Gdybym miała zrobione przesuwne w ścianie jak w kuchni to bym się nie zastanawiała ;)

Isa moje kitki i kitka Yokasty to ta sama rasa: brytyjskie ;) Witam kolejną fankę kociaków :bye:

Wiecie ja uwielbiam szklane Marjelkowe drzwi i Karolkowe

rozumiem, że moje Ci do gustu nie przypadły :mad: :mad: :mad:

;) :rotfl:

Ps. pochwyt se walnij kwadratowy pod klamki w szafie

a poza tym, kto powiedział, że musi byc pochwyt? Gałke kryształową se pierdzielnij skoro pochwyt ni chujaszka nie pasuje .....

A wcale takie drogie nie są :no: Nam wyszły połowe taniej niz drewniane dwuskrzydłowe :yes:

Justyś Lola jest dość jasna. Np. sofę co drugi dzień czyszczę szczotką taką do płaszczy i zbieram same paproszki, sierści prawie wcale. Na białym widać. Na czarnych swetrach/spodniach też byłaby widoczna, to samo na kocu na którym śpi. Dla porównania ostatnio u teściowej kotka się o mnie otarła i....dupa blada, spodnie całe #$%^&^%$. Wiadomo, że coś tam zostawia ale w porównaniu do kotów które znam to są śladowe ilości.

Sierści nie gubi tylko kot bez sierści :D ja to bym powiedziała, że ona ma włosy a nie sierść :lol2: takie delikatne :D.

Kinia ja mam u Ciebie takie zaległości, że głowa mała, dopiero dziś się dowiedziałam, że masz szklane drzwi :rotfl: Poza tym nawet gdyby mi się nie podobały to nie znaczy że Tobie mają się przestać :p Jeszcze jedno mnie się pochwyt podoba najbardziej, tylko mnie on nie pasuje :D

Isa jak to pogryziona i podrapana? :( Ja Fionę stawiam na dwóch tylnych łapach i jest spokojna.

A bo u mnie wszyscy rozpuszczeni: mąż rozpuszczony, syn rozpuszczony, no to do kompletu kot też musi być rozpuszczony :lol2:

nie lubi się cholernik czesać, ja to czasami się boję że jak kto naśle na mnie towarzystwo przyjaciół zwierząt to mnie zamkną - takie ma kołtuny

nie czesałam go od małego - bo wtedy nie było po co - miał takie krótkie futerko, i się nie nauczył, a teraz jak tylko zaczynam go czesać to najpierw muszę mu obciąć pazury :D a potem to chyba zatyczki do uszu wsadzić bo buczy, syczy i prycha. A, no i jeszcze gryzie jak te wcześniejsze metody mnie nie odstraszą

no, ostatnio się wkurzyłam ... i pod prysznic z nim. Tylko sobie kuku zrobiłam, bo po kąpieli tego futra jeszcze więcej do wyczesania a kołtuny się sfilcowały:o

teraz jeszcze go z nożyczkami ganiam :lol2:

kocham koty, ale jeden pers mi w zupełności wystarczy - następne będą na pewno rasowe, bo one mają inny charakter niż dachowce, ale z ciut krótszym futrem

Kinia ja mam u Ciebie takie zaległości, że głowa mała, dopiero dziś się dowiedziałam, że masz szklane drzwi :rotfl: Poza tym nawet gdyby mi się nie podobały to nie znaczy że Tobie mają się przestać :p .

eno, znowu tak poddatna na wpływy nie jestem :no: Kocham je miłościa wielką, nawet myc je lubię :p

chciałam wkleić zdjęcie mojego terrorysty - on tak bardziej kota ze Shreka przypomina - ale nie umiem

jedynie mi się udało zaczytać na profil

Edit: on też jest "rasowy" oczywiście, choć przy toalecie to się w nim uliczne geny budzą ;)

Edytowane przez isa99