Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a co do łowności, to moja mama kiedyś zaadoptowała małego gołębia który jej się wykluł na balkonie i trochę już podrośniętego przywiozła do mnie. I co? bawił się z moim kotem w .... berka :rotfl:

kot gonił gołębia, a jak go dopadł (obydwa zapieprzały po podłodze), gołąb się odwrócił, dziabnął mojego kota, a ten w tył zwrot i ...chodu

tak że nie wiem czy to myszy nie goniłyby mojego kota :lol2: taki dziad

Justyś, chodziło mi głównie o budowę nóg i kufy. Nasze koty nigdy nie będą skakały tak jak Mirelkowe bo mają nogi dużo krótsze. To samo kufa mimo wszystko w porównaniu do dachowców nijak nie nadaje się do łapania myszek :). Wiem bo sprawdziłam :lol2: mieliśmy w domu coś a'la Tom i Jeryy :rotfl:. Lola bestią do zabijania :D muszę jej to powiedzieć bo najwyraźniej gdzieś zgubiła swoje geny ;).

Lampa :popcorn:.

helloł:bye:

ja dziewczynki byłam wczoraj na wyprzedażach, ale u nas jak co roku, ludzi kupa a przeceny narazie tylko 30%, takze żadna rewelacja, kiedyś czytałam o produkcji ciuszków w masowych sklepach i wyobraźcie sobie ze taka firma jest na zero kiedy sprzedaje na minus 90%, więc minus 30% to jazebisty i tak zarobek

ja jednak kupiłam jedne dzinsy były z 500 zł przecenione na 277 i sie cieszę:lol2:

helloł:bye:

ja dziewczynki byłam wczoraj na wyprzedażach, ale u nas jak co roku, ludzi kupa a przeceny narazie tylko 30%, takze żadna rewelacja, kiedyś czytałam o produkcji ciuszków w masowych sklepach i wyobraźcie sobie ze taka firma jest na zero kiedy sprzedaje na minus 90%, więc minus 30% to jazebisty i tak zarobek

ja jednak kupiłam jedne dzinsy były z 500 zł przecenione na 277 i sie cieszę:lol2:

Tylko że nim ceny zejdą choćby do tych 50 % to przeważnie nie ma już w czym wybierać

zostają jakieś nie chodliwe ubrania i przezwanie brak mojego rozmiaru:bash:

Ikea wyprzedaże? :o ja byłam pewna, że tutaj to tylko sprzedaż standardowa okazyjna wchodzi w grę :rolleyes:

Wróciliśmy :wiggle:

Lampę widziałam :yes: bardzo ładna, piszczałam i stękałam kiedy to mąż krzyknął po mnie i przepadłam bo znalazł lepszą i tańszą :D

Miała być ta:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/lampa-wiszaca-lilabig_zps0fee1e2e.jpg - tylko chciałam jej odczepić te kryształki ;) piękne mocowanie no i ogólnie wszystko co lubię, poza bazarowym lookiem kryształków.

Niestety nie mam zdjęcia tego co kupimy, ale są to abażury z białej organzy z chromowym wykończeniem góra-dół :wiggle: 150 zł jeden.

Sadziłam się też żeby kupić ręczniki do dolnej łazienki, bo kiedyś kupiłam jeden komplet wbrew mężu który jak zawsze twierdził, że nie trzeba i że jak się już tak upieram to najlepiej wziąć jeden i kiedyś dokupić. Jako grzeczna żona zgodziłam się na takie warunki i zaraz wycofali moje ręczniki :cry: Ze 2 miesiące temu chciałam jechać i kupić ręczniki w normalnej cenie, ale zawsze mi było szkoda no i oczywiście mąż twierdzi, że niepotrzebne. Mieliśmy gości na święta i ręczników brakowało (w tym samym kolorze), mąż się pyta why nie mamy ? To ja :mad: :mad: teraz okazało się, że moje ręczniki są przecenione. Dziś rano na samo otwarcie Arkadii pojechaliśmy, moich ręczników nie ma :cry: No ale Reduta jest po drodze, wpadam tam i mam!! :wiggle:

Do dolnej:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/recznik-kingston-ciemnoniebieski_zpse91efa34.jpg - 2 komplety

Do górnej:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/recznik-kingston-ciemnobrazowy_zpsd1700ce7.jpg - 2 duże i jeden mały (do włosów)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/recznik-kingston-ciemnozielony_zps222e93e5.jpg - jeden komplet dla gości, okazał się być tak idealnie pasujący, że chyba pójdzie w normalny obieg, może jeszcze dokupię :rolleyes:

Dodatkowo chciałam w LM kupić taki panel za płytę indukcyjną (bo my normalnie to mamy docięty karton co by nam się ściana nie chlapała :lol2: ), tj panel dekoracyjny na płycie ala stal szczotkowana. Mąż jednak zaczął kombinować i poszliśmy na dział drzwi i tam kupiliśmy takie plexi jak się wstawia w drzwi ala szyba biała :wiggle:

Oczywiście byłam jeszcze w Duce, która ma na wszystkim ogromne przebitki :o ale kupiłam w promocji silikonowe łapko-rękawice kuchenne krokodyle czarne (patrz jak franca). Zawsze było mi szkoda za łapkę 20 zł zapłacić, a teraz w tej cenie mam dwie :wiggle: