aneta s 29.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 a te znowu o kotach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 nie, nie ja tu w celach czysto budowlanych przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 NIEPRAWDA Chyba znalazłam TE lampy do sypialni chyba mam aż gorączkę z wrażenia, jadę je jutro oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ale koty w domu to podstawa, wtedy na pewno myszy nie ma http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Isa, jesteś pewna ? Z 3 myszy jakie mieliśmy Lolka złapała jedną . Persy i brytki mają płaskie kufy i skubańce w ogóle nie są łowne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Yokasta, ja mam nadzieję że już sam zapach i odgłos kota będzie myszy odstraszał http://emotikona.pl/emotikony/pic/0ulan.gif :lol2: ale z drugiej strony jak nie patrzeć to 30% skuteczności - to już coś Edytowane 29 Grudnia 2012 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 a co do łowności, to moja mama kiedyś zaadoptowała małego gołębia który jej się wykluł na balkonie i trochę już podrośniętego przywiozła do mnie. I co? bawił się z moim kotem w .... berka kot gonił gołębia, a jak go dopadł (obydwa zapieprzały po podłodze), gołąb się odwrócił, dziabnął mojego kota, a ten w tył zwrot i ...chodu tak że nie wiem czy to myszy nie goniłyby mojego kota taki dziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Noo nasza nie mogła myszy dogonić wtedy pojawiłam się ja . Drugą złapał mąż, trzecią Lola. Mamy remis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 czyli stanowicie zgrane trio może nie chciała odbierać Wam tej przyjemności albo musiał ją ktoś nauczyć jak się łapie myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jakie słodkie kociaki Venuska, jaka lampa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Yoka jak to brytki nie są łowne? poczytaj sobie ich rys historyczny, nasze to bestie do zabijania Ania oj śliczna właśnie się szykuję jechać ją oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Justyś, chodziło mi głównie o budowę nóg i kufy. Nasze koty nigdy nie będą skakały tak jak Mirelkowe bo mają nogi dużo krótsze. To samo kufa mimo wszystko w porównaniu do dachowców nijak nie nadaje się do łapania myszek . Wiem bo sprawdziłam mieliśmy w domu coś a'la Tom i Jeryy . Lola bestią do zabijania muszę jej to powiedzieć bo najwyraźniej gdzieś zgubiła swoje geny . Lampa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 helloł ja dziewczynki byłam wczoraj na wyprzedażach, ale u nas jak co roku, ludzi kupa a przeceny narazie tylko 30%, takze żadna rewelacja, kiedyś czytałam o produkcji ciuszków w masowych sklepach i wyobraźcie sobie ze taka firma jest na zero kiedy sprzedaje na minus 90%, więc minus 30% to jazebisty i tak zarobek ja jednak kupiłam jedne dzinsy były z 500 zł przecenione na 277 i sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 wiecie czy w ikea jakies wyprzedaże są, zawsze były a na stronie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.12.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 helloł ja dziewczynki byłam wczoraj na wyprzedażach, ale u nas jak co roku, ludzi kupa a przeceny narazie tylko 30%, takze żadna rewelacja, kiedyś czytałam o produkcji ciuszków w masowych sklepach i wyobraźcie sobie ze taka firma jest na zero kiedy sprzedaje na minus 90%, więc minus 30% to jazebisty i tak zarobek ja jednak kupiłam jedne dzinsy były z 500 zł przecenione na 277 i sie cieszę Tylko że nim ceny zejdą choćby do tych 50 % to przeważnie nie ma już w czym wybierać zostają jakieś nie chodliwe ubrania i przezwanie brak mojego rozmiaru:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ikea wyprzedaże? ja byłam pewna, że tutaj to tylko sprzedaż standardowa okazyjna wchodzi w grę Wróciliśmy Lampę widziałam bardzo ładna, piszczałam i stękałam kiedy to mąż krzyknął po mnie i przepadłam bo znalazł lepszą i tańszą Miała być ta: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/lampa-wiszaca-lilabig_zps0fee1e2e.jpg - tylko chciałam jej odczepić te kryształki piękne mocowanie no i ogólnie wszystko co lubię, poza bazarowym lookiem kryształków. Niestety nie mam zdjęcia tego co kupimy, ale są to abażury z białej organzy z chromowym wykończeniem góra-dół 150 zł jeden. Sadziłam się też żeby kupić ręczniki do dolnej łazienki, bo kiedyś kupiłam jeden komplet wbrew mężu który jak zawsze twierdził, że nie trzeba i że jak się już tak upieram to najlepiej wziąć jeden i kiedyś dokupić. Jako grzeczna żona zgodziłam się na takie warunki i zaraz wycofali moje ręczniki Ze 2 miesiące temu chciałam jechać i kupić ręczniki w normalnej cenie, ale zawsze mi było szkoda no i oczywiście mąż twierdzi, że niepotrzebne. Mieliśmy gości na święta i ręczników brakowało (w tym samym kolorze), mąż się pyta why nie mamy ? To ja :mad: teraz okazało się, że moje ręczniki są przecenione. Dziś rano na samo otwarcie Arkadii pojechaliśmy, moich ręczników nie ma No ale Reduta jest po drodze, wpadam tam i mam!! Do dolnej: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/recznik-kingston-ciemnoniebieski_zpse91efa34.jpg - 2 komplety Do górnej: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/recznik-kingston-ciemnobrazowy_zpsd1700ce7.jpg - 2 duże i jeden mały (do włosów) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/recznik-kingston-ciemnozielony_zps222e93e5.jpg - jeden komplet dla gości, okazał się być tak idealnie pasujący, że chyba pójdzie w normalny obieg, może jeszcze dokupię Dodatkowo chciałam w LM kupić taki panel za płytę indukcyjną (bo my normalnie to mamy docięty karton co by nam się ściana nie chlapała ), tj panel dekoracyjny na płycie ala stal szczotkowana. Mąż jednak zaczął kombinować i poszliśmy na dział drzwi i tam kupiliśmy takie plexi jak się wstawia w drzwi ala szyba biała Oczywiście byłam jeszcze w Duce, która ma na wszystkim ogromne przebitki ale kupiłam w promocji silikonowe łapko-rękawice kuchenne krokodyle czarne (patrz jak franca). Zawsze było mi szkoda za łapkę 20 zł zapłacić, a teraz w tej cenie mam dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Justynko Ty dzisiaj już zdążyłaś tak zaszaleć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Justynko Ty dzisiaj już zdążyłaś tak zaszaleć???? niezła jest ja jeszcze łażę w piżamce Justynko fajne nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No jaha! jeszcze oczu nie przetarłam, Prinsia nie wygłaskałam co zaskutkowało okrutnym darciem się jak szłam do łazienki i myłam buzię, a już zdążyłam powiedzieć mężowi JEDZIEMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.12.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Podziwiam Twojego męża, co tak grzecznie chodzi gdzie mu każesz:rolleyes: od sklepu do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts