Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusko no to niezły perszing z Ciebie;) a ja lubię zakupy robić sama bo bynajmniej nikt mi ich nie kwestionuje;) mój Mąz zresztą akceptuje wszystkie moje wybory , czasem jak cenę pozna to próbuje się odwoływać do mojego zdrowego rozsądku;)

Jak znajdziesz bombonierę to Daj znać;)

:welcome: a ja też dopiero niedawno wstałam :p bo po tych wczorajszych rozmowach o łowieniu myszy - a jestem u szwagra na wywczasach w domku - nie mogłam zasnąć bo wydawało mi się że słyszę myszy buszujące po strychu - a on kota nie ma :o:lol2::lol2:

ja z moim mężem na żadne zakupy nie chodzę - no bo na pewno ktoś kogoś by zabił ;) a ciche dni to na bank później są

no my z mężem obydwa rozdarciuchy jesteśmy :D tzn mnie trzeba więcej żeby wyprowadzić z równowagi - ale on potrafi :yes:

a jak już jest awantura to żadne nie popuści - choć najczęściej to on przeprasza, tylko troszku czasu potrzebuje żeby sobie wszystko przemyśleć - wiec mu go zapewniam - razem z ciszą :lol2::lol2::lol2:

A Venuska, chyba Ci nie pisałam :confused: że śliczny masz domek

ja już się trochę gubię, bo tu na fm tyle fajnych domków już widziałam, że powoli przestaję jarzyć co gdzie widziałam :D

ja też będę budować z Archonu - dom w Kalateach 4 - one wszystkie z lekka podobne do siebie - tylko Ty masz chyba bez garażu (?) a u mnie jest, nawet 2-stanowiskowy - choć wątpię żeby tam samochody stały :lol2:

Cześć Venus, odpisałam na wątku kuchennym, ale pisze jeszcze u Ciebie

Pojemniki 3 warstwowe pochodzą z decoratore.pl

Link:

http://www.decoratore.pl/Produkty,id,1815/3_warstwowy_Pojemnik_Life_is_beautiful_wys_21,5cm

Jest też taka opcja wysokiego dwuwarstwowego Pojemnik Adele:

http://www.decoratore.pl/Produkty,category,306/Szklo

Mam nadzieję, że się spodobają.

E&K

Edytowane przez E&K