Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie czy w ikea jakies wyprzedaże są, zawsze były a na stronie cisza

Reni, ja wczoraj byłam na szybko w Ikei po wieszaki do szafy dziecka i żadnych wyprzedaży nie zauważyłam :no:

Widziałam za to fajny dywan ze skóry krowy :o i teraz biję się z myślami, czy go kupić do salonu zamiast naszego starego włochacza :confused:

Co do wyprzedaży, dla mnie to nie są wyprzedaże :no: w Almi Decor - gdzie cały sklep obklejony napisami 50% off - wypatrzyłam pięknego, turkusowego słonia do pokoju dziecka i nie był przeceniony nawet o złotówkę, podobnie drewniany koń, więc z zakupem się wstrzymuję. Kupiłam za to pikowaną kamizelkę w Zarze z zamszowymi wstawkami, trochę w stylu ciuchów z Massimo Dutti (uwielbiam :rolleyes:) - nie dopina się, ale optymistycznie założyłam, że jesienią będzie jak znalazł :yes: Tylko że przecena np. spodni ze 150 zł na 130 zł to nie jest przecena, a drobna korekta - i tak to wygląda w naszych sklepach niestety.

No właśnie w pierwszym rzucie przeceny to jakaś kpina, ale rozmiar jest :rolleyes: później promo dobra, tylko rozmiaru nie ma :wtf:

Mam to samo :bash:

Poza butami - tutaj mogę czekać do ostatniej chwili i kupić ostatnią parę za grosze :D

Natomiast nie rozumiem, po co babki rzucają się na płaszcz już pierwszego dnia przecen, skoro nie chciały go - droższego raptem o 30 zł - przez cały sezon :wtf:

Ilona, jak przecenią tą krowę na 100 zł to sobie ją kupię. Uwielbiam krowiaste skóry na podłodze :D do sypialni by mi się przydała. I w dotyku cudna :D.

Przeceny przeceny.....będę świadkiem na ślubie w połowie lutego na przełomie 8 i 9 miesiąca. Będzie wesoło z wyborem kreacji :D.

o Yokasta to się koniecznie pochwal co wybrałaś, ja mam rozwojową suknię Apartu właśnie pod ciążę kupioną 1,5 roku temu :lol2: ale wiem, że z mody nie wyjdzie, bo jest po prostu piękna :

apart.jpg

Gdyby wesele było w jakiejś karczmie to miałabym problem :lol2:

Ilonko ja też nie ogarniam przeceny właśnie 30 zł, chyba, że na bluzce za 70 zł przed przeceną.

Piękna kiecka Justyś, szukam czegoś do kolan bo to cywilny i nie mogę w kreacji do ziemi wystąpić :). Wesele nie w karczmie :D. No i lubię jak jest zaznaczająca brzuszek ale na dole zwężająca się bo inaczej to te kiecki wiszą na bębnie :D. Coś prostego, taniego bo pewnie i tak więcej jej nie założę :).

Ilonka, teraz już rozumiem :) oba mi się podobają :).

No tak, wszystko zależy oczywiście od ceny wyjściowej, pisząc o śmiesznej przecenie 30 zł miałam na myśli płaszczyki za 200 i więcej.

Aniu, też jestem ciekawa Twojej sukienki. Ja wczoraj wbiłam się w moją małą czarną (sprawdzałam przed Sylwestrem, czy nie muszę na szybko czegoś kupić), mąż o mało nie padł ze śmiechu, jak mnie w niej zobaczył :lol2: ale mi się podoba, brzuszek ładnie wyeksponowany, tylko wcześniej była drapowana, pomarszczona i przydługawa, a teraz jest opięta i super mini, no i zapinać ją muszą dwie osoby :rotfl: z czego osoba zapinająca (mąż) trochę przy tym przeklina :rotfl:

Zobaczymy ;) jako sroka to przy sukience chcę mieć coś błyszczącego :D jakiś kryształek albo pasek z cekinek pod biustem :D. Kolor na bank neutralny - czarny, jakiś pudrowy beż albo szary ;). No i na pewno nie z długim rękawem :) do tego marynarka, obcasy do urzędu i tyle.

Justynka jak dla mnie to na pewno nie :no: na mnie źle by wyglądała :). Raczej coś takiego:

images?q=tbn:ANd9GcSRUl-IdzbW_CIfOabMVY0H6Q0xTfK2-26IiWCEKkOj2qKxMyAJmg

http://g.wieszjak.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/489000/asos_sukienka_ciazowa_wiosna_lato_201204_4.jpg

:) w tej drugiej za mały dekolt ale krój dołu ładny. A jeszcze idealnie gdyby nie była ciążowa :D bo na pewno tańsza tylko to się na koniec 8 miesiąca raczej nie uda :D.

Edytowane przez yokasta

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Justynko dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka