Natalia Stanko 30.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 tak jest, w małżeństwie nie ma reklamacji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 wiecie czy w ikea jakies wyprzedaże są, zawsze były a na stronie cisza Reni, ja wczoraj byłam na szybko w Ikei po wieszaki do szafy dziecka i żadnych wyprzedaży nie zauważyłam Widziałam za to fajny dywan ze skóry krowy i teraz biję się z myślami, czy go kupić do salonu zamiast naszego starego włochacza Co do wyprzedaży, dla mnie to nie są wyprzedaże w Almi Decor - gdzie cały sklep obklejony napisami 50% off - wypatrzyłam pięknego, turkusowego słonia do pokoju dziecka i nie był przeceniony nawet o złotówkę, podobnie drewniany koń, więc z zakupem się wstrzymuję. Kupiłam za to pikowaną kamizelkę w Zarze z zamszowymi wstawkami, trochę w stylu ciuchów z Massimo Dutti (uwielbiam ) - nie dopina się, ale optymistycznie założyłam, że jesienią będzie jak znalazł Tylko że przecena np. spodni ze 150 zł na 130 zł to nie jest przecena, a drobna korekta - i tak to wygląda w naszych sklepach niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No właśnie w pierwszym rzucie przeceny to jakaś kpina, ale rozmiar jest później promo dobra, tylko rozmiaru nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No właśnie w pierwszym rzucie przeceny to jakaś kpina, ale rozmiar jest później promo dobra, tylko rozmiaru nie ma Mam to samo Poza butami - tutaj mogę czekać do ostatniej chwili i kupić ostatnią parę za grosze Natomiast nie rozumiem, po co babki rzucają się na płaszcz już pierwszego dnia przecen, skoro nie chciały go - droższego raptem o 30 zł - przez cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ilona, jak przecenią tą krowę na 100 zł to sobie ją kupię. Uwielbiam krowiaste skóry na podłodze do sypialni by mi się przydała. I w dotyku cudna . Przeceny przeceny.....będę świadkiem na ślubie w połowie lutego na przełomie 8 i 9 miesiąca. Będzie wesoło z wyborem kreacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Aniu, my myśleliśmy bardziej o tym kwadratowym dywanie ze skrawków skóry, bo skóra krowy - choć zawsze byłam fanką - u nas nie pasuje Kiedyś - w nowym domu - znajdę dla skóry miejsce - najlepiej pod kominkiem (kozą) lub w sypialni właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 o Yokasta to się koniecznie pochwal co wybrałaś, ja mam rozwojową suknię Apartu właśnie pod ciążę kupioną 1,5 roku temu ale wiem, że z mody nie wyjdzie, bo jest po prostu piękna : Gdyby wesele było w jakiejś karczmie to miałabym problem Ilonko ja też nie ogarniam przeceny właśnie 30 zł, chyba, że na bluzce za 70 zł przed przeceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Piękna kiecka Justyś, szukam czegoś do kolan bo to cywilny i nie mogę w kreacji do ziemi wystąpić . Wesele nie w karczmie . No i lubię jak jest zaznaczająca brzuszek ale na dole zwężająca się bo inaczej to te kiecki wiszą na bębnie . Coś prostego, taniego bo pewnie i tak więcej jej nie założę . Ilonka, teraz już rozumiem oba mi się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No tak, wszystko zależy oczywiście od ceny wyjściowej, pisząc o śmiesznej przecenie 30 zł miałam na myśli płaszczyki za 200 i więcej. Aniu, też jestem ciekawa Twojej sukienki. Ja wczoraj wbiłam się w moją małą czarną (sprawdzałam przed Sylwestrem, czy nie muszę na szybko czegoś kupić), mąż o mało nie padł ze śmiechu, jak mnie w niej zobaczył ale mi się podoba, brzuszek ładnie wyeksponowany, tylko wcześniej była drapowana, pomarszczona i przydługawa, a teraz jest opięta i super mini, no i zapinać ją muszą dwie osoby z czego osoba zapinająca (mąż) trochę przy tym przeklina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No właśnie a może jakaś eleastyczna marszona na bokach - one zawsze ładnie eksponują bociana w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Może takie? http://www.iwoman.pl/trendy/galerie/moda/drapowane-sukienki-610.html#utm_source=google.pl_imgres&utm_medium=organic&utm_term=sukienka%20tatuum%20drapowana&utm_campaign=grafika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Zobaczymy jako sroka to przy sukience chcę mieć coś błyszczącego jakiś kryształek albo pasek z cekinek pod biustem . Kolor na bank neutralny - czarny, jakiś pudrowy beż albo szary . No i na pewno nie z długim rękawem do tego marynarka, obcasy do urzędu i tyle. Justynka jak dla mnie to na pewno nie na mnie źle by wyglądała . Raczej coś takiego: http://g.wieszjak.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/489000/asos_sukienka_ciazowa_wiosna_lato_201204_4.jpg w tej drugiej za mały dekolt ale krój dołu ładny. A jeszcze idealnie gdyby nie była ciążowa bo na pewno tańsza tylko to się na koniec 8 miesiąca raczej nie uda . Edytowane 30 Grudnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Błyszcząca może być broszka lub pas oddzielnie zakupiony (taki specjalny do kreacji wieczorowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Kochana, a kto będzie biegał i tego szukał? Już teraz nie mam siły na zakupy . Spadam, miłego wieczoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 a internet masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us Justynko dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.12.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Anetko kochana jesteś Dziękujemy za życzenia i piękną kartkę Wam również życzę zdrowia, powodów do uśmiechu, dużo miłości i wszystkiego co najlepsze! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 31.12.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://s9.postimage.org/qt7uzyx5b/syl.jpg picture hosting Roku bez trosk i zmartwień, życia w miłości, przyjaźni i szczęściu. Oby najskrytsze marzenia znalazły urzeczywistnienie, a każdy dzień przynosił tylko radość i uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.12.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://www.tapeta-roku-napis-szczesliwego-nowego.na-pulpit.com/zdjecia/roku-napis-szczesliwego-nowego.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.12.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/548021_385924161502352_486625959_n.jpgżyczy Emilia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts