szocik 31.12.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Justynko Spełnienia marzeń w Nowym Roku!!! http://img37.imageshack.us/img37/8923/roknowy2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 31.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Venus Niech zbliżający się Nowy Rok przyniesie same radosne momenty, w których poczujesz nie tylko stabilność finansową, ale też doświadczysz ciepła i miłości ze strony bliskich. Wszystkiego Najlepszego! http://images39.fotosik.pl/1888/ab3be5072ab960a1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Venushttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=157414&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Justynko :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 31.12.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Justynko W Nowym Roku życzę dużo,dużo pozytywnych zdarzeń,a Twoje marzenia niech się spełnią w 100%,a puchate dupki szczęśliwie chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Dziewczynki baaaaaaaardzo dziękuję i jednocześnie tak mi wstyd, że was osobiście nie odwiedziłam ani nawet kartki tutaj nie wstawiłam Wszystkim wam życzę powodów do radości oraz aby spełniło się to co w 2012 nie zdążyło się spełnić, niech ten rok przyniesie same dobre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Mąż mnie już jakiś czas męczy o pojemnik na ciasto, bo ja staropolską metodą chowam w reklamówkę i do lodówki Co jesteśmy w LM pokazuje mi pojemniki na ciasto, a ja od pół roku ciągle mówię, że mi dizajem nie pasują, aż w końcu mówi do mnie: rozumiem, że blacha owinięta reklamówką na oknie dizajnem lepiej pasuje? cholera złamał mnie, właśnie przerzucam strony na allegro, ale same jakieś limonki i pomarańcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.01.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Masz coś do limonki A tak serio, ja też od jakiegoś czasu poszukuję pojemników do lodówki, zwłaszcza na warzywa i owoce, bo lubię mieć posegregowane (co do zupy w jednym, co na kanapki w drugim, cebula w trzecim, itp.) i jakoś nic ciekawego nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.01.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 czyli z odchudzania nici, jak wszystko dla ciast kupujesz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ilonka co Ty Monika z Friends? jeszcze powiedz, że ręczniki dzielisz na 11 kategorii ja bym ogłupiała jakbym musiała to wszystko jeszcze w pojemniki chować Natalia nieprawda będę teściom dawać - chociaż im akurat zawsze połowę oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Eee... Nie pamiętam aż tak dobrze tego serialu, ale mąż zawsze mi mówił, że zachowuję się jak Monika No u mnie w lodówce rzeczywiście wszystko posortowane - pojemnik na ser, wędliny, pomidory, cebule (czerwona i biała oddzielnie ), itp. Nadkrojone warzywa oddzielnie, całe oddzielnie Nawet mleko z kartonika przelewam do szklanej butelki Co do ręczników, kategorii jest mniej : komplety do łazienki dolnej i górnej (inne kolory), na siłownię, na basen, dla mnie, dla męża i dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ja to nazywam dobrym zorganizowaniem, bo jak robię np. kanapki, to wystarczy wyjąć odpowiedni pojemnik, nie muszę szukać po całej lodówce pomidorów, ogórków, papryki. Od razu też widzę, co się kończy i trzeba dokupić. Wiem, trudno ze mną wytrzymać na co dzień Mąż się boi rozpakowywać zakupy beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 nie muszę szukać po całej lodówce pomidorów, ogórków, papryki. Musisz mieć olbrzymią tą lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ok, może to nie do końca normalne Wszyscy twierdzą, że jak pojawi się dziecko, to mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 albo się pogłębi - będą kaszki w 100 pojemnikach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ok, może to nie do końca normalne Wszyscy twierdzą, że jak pojawi się dziecko, to mi przejdzie taaaaa, może nie do końca ale wielu rzeczom dasz odpocząć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 albo się pogłębi - będą kaszki w 100 pojemnikach.... Natalko nie będzie czasu;)ja kiedyś też miałam bzika pt' wszystko na swoim miejscu, w dozownikach itd" przeszło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ilonka zabijasz mnie Ja mam po prostu szufladę na warzywa, jedną półkę na nabiał, jedną na wędlinę, szufladkę na słodycze itp żadnych pojemników reklamówka rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ilonka dobra jesteś ! czerwona cebula oddzielnie od białej - padlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts