Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki baaaaaaaardzo dziękuję :hug: i jednocześnie tak mi wstyd, że was osobiście nie odwiedziłam ani nawet kartki tutaj nie wstawiłam :o

Wszystkim wam życzę powodów do radości oraz aby spełniło się to co w 2012 nie zdążyło się spełnić, niech ten rok przyniesie same dobre rzeczy :rolleyes::bye: :hug:

Mąż mnie już jakiś czas męczy o pojemnik na ciasto, bo ja staropolską metodą chowam w reklamówkę i do lodówki :lol2:

Co jesteśmy w LM pokazuje mi pojemniki na ciasto, a ja od pół roku ciągle mówię, że mi dizajem nie pasują, aż w końcu mówi do mnie: rozumiem, że blacha owinięta reklamówką na oknie dizajnem lepiej pasuje? :lol2: cholera złamał mnie, właśnie przerzucam strony na allegro, ale same jakieś limonki i pomarańcze :mad:

Eee... :o Nie pamiętam aż tak dobrze tego serialu, ale mąż zawsze mi mówił, że zachowuję się jak Monika :o

No u mnie w lodówce rzeczywiście wszystko posortowane - pojemnik na ser, wędliny, pomidory, cebule (czerwona i biała oddzielnie :lol2:), itp. Nadkrojone warzywa oddzielnie, całe oddzielnie :rolleyes: Nawet mleko z kartonika przelewam do szklanej butelki :sick:

Co do ręczników, kategorii jest mniej :p: komplety do łazienki dolnej i górnej (inne kolory), na siłownię, na basen, dla mnie, dla męża i dla gości :lol2:

Ja to nazywam dobrym zorganizowaniem, bo jak robię np. kanapki, to wystarczy wyjąć odpowiedni pojemnik, nie muszę szukać po całej lodówce pomidorów, ogórków, papryki. Od razu też widzę, co się kończy i trzeba dokupić.

Wiem, trudno ze mną wytrzymać na co dzień :bash: Mąż się boi rozpakowywać zakupy beze mnie :lol2: