Venus_m 08.06.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 nooo W poniedziałek mają panowie przyjechać i zabrać fronty do obsadzenia rączek i mam nadzieję, że tym razem nic już nie wyniknie w obsadzaniu szafy w górnej łazience, bo ten beton coraz bardziej mnie w niej irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.06.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 hehe oj tam, beton fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 jaki beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No w miejscu na szafe w łazience na ścianach jest beton, nie wykładaliśmy tego płytkami bo to podnosi koszt i niczemu nie służy Też beton lubię ale w rozsądnym planowanym wydaniu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ahaaa Zawsze można otynkować, pomalować, wytapetować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 tylko po co skoro w tej betonowej wnęce ma stanąć robiona na zamówienie szafa? Wstrzymaliśmy montaż bo po otwarciu było widać szpary betonowe, ale zostało to już poprawione i mam nadzieję, że w poniedziałek w łazience oprócz dozowników itp będzie nam już tylko brakować rolety w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Myślałam, że szafa będzie wnękowa (bez "tyłów")... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 e nie... szafa ma plecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Fajnie się macie. Mieszkacie. Już sama końcówka wykańczania. Ja bym chciała końcem sierpnia się wprowadzić, ale póki co - wszystko pod górkę się układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 E tam mieszkamy mieszkamy, ale warunki spartańskie...mam nadzieję, że coś się ruszy, ale musimy ostrożnie wydawać pieniądze bo wesele zapasem, a mi wyszło 45 tysięcy z wyliczeń za tą impreze...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ceny teraz są masakryczne. Jak jeszcze jak dużo osób się zaprasza, to nietrudno dobić takiej kwoty. Ale czemu piszesz, że warunki spartańskie. Wydawało mi się, że już niewiele Wam pozostało do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dla mnie to cały czas sparta, w pokoju gościnnym masakra, nawet tego nie chowam bo i tak nie mam gdzie Czy ja oprócz prawie skończonych łazienek i kuchni mogę się czymś pochwalić? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 salonem prawie też skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 yhy....podłoga położona niedokońca...ale dobra koniec narzekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Pewnie że koniec narzekania! Masz ślicznie i już mieszkasz i z tego należy się cieszyć, a jak nie - to zapraszam do mnie na goły beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 hahaha zawsze to jakieś pocieszenie, dzięki naberia! Dziś dostałam informację, że tapeta do pokoju gościnnego będzie u mnie jutro, więc na pewno cykne fotki. Sama jestem ciekawa co wybrałam, bo zdjęcie w necie to mi za dużo nie mówiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no to czekam na focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.06.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Venus - to chyba normalne, że po okresie wielkiej eurforii towazyszącej przeprowadzce przychodzi dół. U mnie podobnie, nbie mamy kasy na ogrodzenie, nie wiem kiedy będę mogła zakupić łóżko i narożnik. O TV nie wspomnę. Myślę, że powoli do przodu jednak pójdziemy. Obecnie kasa idzie na inwestycje, których nie widać (dren, odprowadzenie wody z rynien) a ja wolałabym zobaczyć szafę we wiatrołapie czy też listwy przypodłogowe. W dodatki okazuje się, że zarówno po montażu drzwi, kontaktów jak i listew trzeba akrylem wypełniać szczeliny a co za tym idzie na nowo malować. Więc w takim syfie czekamy na listwy i na nowo remont w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 08.06.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 eh Mirela dokładnie jakbym czytała opis naszych inwestycji i morale ;/ P.S. Venus, z profilu męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 kurcze widzę ze mamy to samo. powprowadzkowy dół. kupno dechy do kibla cieszyło cały miesiąc a teraz... żarówki przestają straszyć, ale ciagle jest niedosyt ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts