Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Edytowałam i sklejam w jedno co by było jasne.

No miałam mały wypadek. Jak to ja. Rzucałam...krzesłem (no nie pytajcie czemu krzesłem ;) ) w psa sąsiadów który sobie pod drzwiami od tarasu zrobił toaletę. No i tak machnęłam zapominając, że w 7 miesiącu ciąży zmienił mi się środek ciężkości i wyleciałam.

Edit: moim zamiarem nie było krzywdzenie biednego Bogu ducha winnego zwierzęcia :) to do obrońców zwierząt, kocham psy i koty :p

Mówiłam, żeby nie pytać. Konkretnie to nie chciałam rzucać w psa tylko się w niego zamierzyć=wystraszyć go. Krzesełko też lekkie, malutkie. Tylko zamach za mocny. Pies sobie nic z tego nie zrobił ;). Brzuch przeciążył, ewidentnie :).

No nie, że yokasia wypadła bidulka i sobie siniaków narobiła tylko się dziwią że krzesłem w psa :D.

:)

Edytowane przez yokasta

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yokasta, na Boga, uważaj na siebie :o

(powiedziała ta, co też nie pamięta, że jest w ciąży i przewróciła się za dwie dwunasta w Sylwestra, wstając w pośpiechu z krzesła :lol2:)

To nie są żarty, wszystko powoli, powolutku, naprawdę nietrudno teraz o bolesny upadek, a skutki mogą być opłakane :(

Całe szczęście nic Wam się nie stało :hug:

:lol2: Justyś, sama byś rzuciła, wierz mi ;) no i nie w ja to nie potrafię się precyzyjnie wyrażać :p. Szybciej wypadłam niż rzuciłam :lol2:.

Ilonka, też uważaj :o dobrze że Ci nic nie jest, widać nie tylko mi się to zdarza (z czego się trochę cieszę ale wolałabym więcej się nie przewracać ;)). Ja tylko na kolano poleciałam ;) pierwszy i ostatni raz. Od tej pory siedzę na tyłku :D.

Pokazuj Venus te lampy w sypialni :popcorn:

A propos jedzenia ....ja nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje:rolleyes:

Przykładowy jadłospis dnia dzisiejszego:

śniadanie: 2x kanapka z łososiem wędzonym:rolleyes:

II śniadanie śledzik:rolleyes:

obiad ryba pieczona :rolleyes:

kolacja sałatka z tuńczykiem (trzy dokładki już poszły, zastanawiam się nad czwartą):rolleyes: :o

Rybą śmierdzi w domu od trzech dni :o

Ps Ilonka, ja też mam posegregowane warzywa w koszyczkach :p

Ps Venus, tackę na ciasto ze szklaną przykrywką mam z h&y;)