yokasta 02.01.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowałam i sklejam w jedno co by było jasne. No miałam mały wypadek. Jak to ja. Rzucałam...krzesłem (no nie pytajcie czemu krzesłem ) w psa sąsiadów który sobie pod drzwiami od tarasu zrobił toaletę. No i tak machnęłam zapominając, że w 7 miesiącu ciąży zmienił mi się środek ciężkości i wyleciałam. Edit: moim zamiarem nie było krzywdzenie biednego Bogu ducha winnego zwierzęcia to do obrońców zwierząt, kocham psy i koty Mówiłam, żeby nie pytać. Konkretnie to nie chciałam rzucać w psa tylko się w niego zamierzyć=wystraszyć go. Krzesełko też lekkie, malutkie. Tylko zamach za mocny. Pies sobie nic z tego nie zrobił . Brzuch przeciążył, ewidentnie . No nie, że yokasia wypadła bidulka i sobie siniaków narobiła tylko się dziwią że krzesłem w psa . Edytowane 2 Stycznia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 yokasta, na Boga, uważaj na siebie (powiedziała ta, co też nie pamięta, że jest w ciąży i przewróciła się za dwie dwunasta w Sylwestra, wstając w pośpiechu z krzesła ) To nie są żarty, wszystko powoli, powolutku, naprawdę nietrudno teraz o bolesny upadek, a skutki mogą być opłakane Całe szczęście nic Wam się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 trochę późno o tych szczegółach napisałaś Dobrze, że nic wam nie jest, ale proszę nie rzucaj w zwierzęta przedmiotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Justyś, sama byś rzuciła, wierz mi no i nie w ja to nie potrafię się precyzyjnie wyrażać . Szybciej wypadłam niż rzuciłam . Ilonka, też uważaj dobrze że Ci nic nie jest, widać nie tylko mi się to zdarza (z czego się trochę cieszę ale wolałabym więcej się nie przewracać ). Ja tylko na kolano poleciałam pierwszy i ostatni raz. Od tej pory siedzę na tyłku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Yokasta, może kup sobie pistolet na wodę? Tylko dziecku nie dawaj do zabawy, jestem przeciwnikiem zabaw bronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Też jestem przeciwnikiem . Sąsiad naprawił już ogrodzenie bo małżonek zbulwersowany poszedł z uwagami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ja też poleciałam na kolana, trochę niefortunnie, bo mam guza wielkości dłoni, ale dostałam nauczkę, żeby nie wstawać w pośpiechu, w ogóle nic w pośpiechu, bo jednak brzuch jakoś dziwnie do przodu ciągnie i łatwo stracić równowagę. Ten pistolet na wodę to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Się zaopatrzę . Eee mogłam nic nie pisać tylko jęzor za długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 O nie kochana, a może to jęzor przeważył...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Cholera, faktycznie bo coś krzyczałam przy okazji . Pa dziewczyny, miłego wieczorka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 :lol2::lol2: Dziewczyny dobrze, że nic Wam nie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Justyś i reszta Dziewczynek wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Daila i wzajemnie!! Mam lampy do sypialni piękne, pasują idealnie i tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 o ja nie w temacie, a jakie lampy i gdzie mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 no robią się pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Pokazuj Venus te lampy w sypialni A propos jedzenia ....ja nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje:rolleyes: Przykładowy jadłospis dnia dzisiejszego: śniadanie: 2x kanapka z łososiem wędzonym:rolleyes: II śniadanie śledzik:rolleyes: obiad ryba pieczona kolacja sałatka z tuńczykiem (trzy dokładki już poszły, zastanawiam się nad czwartą) Rybą śmierdzi w domu od trzech dni Ps Ilonka, ja też mam posegregowane warzywa w koszyczkach Ps Venus, tackę na ciasto ze szklaną przykrywką mam z h&y;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Martuśka moze dzidzia od tego 2xS:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Takąhttp://img248.imageshack.us/img248/5733/8712.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Martuśka moze dzidzia od tego 2xS:o Reni !!!! nawet tak nie żartuj Choć cyce mi nabrzmiały jakoś dziwnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts