reni1980 02.01.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ja do dziś tez sie bałam:lol2: mojego m bym udusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A może brak jakiś witamin i minerałów (nie znam się na tym), ja tam zawsze wychodzę z założenia, że mamy ochotę na to, czego nam brakuje. Ja mam np. lekką anemię i najchętniej wsunęłabym krwistego steka, ale mi nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ja do dziś tez sie bałam:lol2: mojego m bym udusiła Jak to Reni:o:rolleyes: ....taki różowy pachnący bobasek A może brak jakiś witamin i minerałów (nie znam się na tym), ja tam zawsze wychodzę z założenia, że mamy ochotę na to, czego nam brakuje. Ja mam np. lekką anemię i najchętniej wsunęłabym krwistego steka, ale mi nie wolno Podobno tak jest, że czegoś mi brakuje:rolleyes: Choć u mnie w normalnym menu, ryba występuję w różnych postaciach minimum dwa- trzy razy w tyg. ale tyle co ja jej zjadłam przez ostatnie dni to Venusik mam nadzieje, że robisz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Justynka dawaj te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Justynka dawaj te zdjęcia Właśnie! Ciężarnym się nie odmawia Nie Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ni ma i nie będzie, bo : - to są tylko abażury - nie mam jeszcze mocowania - do zamontowania brakuje milionów lat świetlnych - na stronie www też nie mogę znaleźć proste są i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.01.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 eeeeeee nie bedzie fotek, to po co ja tyle popcornu zjadłam:P:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Pfhr! Jak ja teraz zasnę ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 na darmo idę odziać moją sztuczną szczękę - bleeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 :p:p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 na darmo idę odziać moją sztuczną szczękę - bleeeeee Ja robiłam sobie wybielanie ze szczęką w domu z 5 lat temu, a w listopadzie zrobiłam w w gabinecie.... Spodziewałam się hollywoodzkiego uśmiechu , ale wyszła lipa:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Uważaj Venus żebyś jak Ross nie wyglądałahttp://akamai.paramountcomedy.com/cc/videos/friends/friends_608_ross_teeth_black_light.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif Co tu się dziś wyprawia http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif Yoka normalnie wygrałaś Uważaj na siebie kobitko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Będę mam zakaz odgórny (odmężowski znaczy się) wykonywania niektórych rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Czesc Kochana-Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:hug: Dla Was wszystkich tu obecnych, również Venusku....i ja jestem ponoc krejzol:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 humor mi się od razu poprawiła jak tu zajrzałam znaczy się wcale nie cieszę, ze Ciężarówki się poprzewracały:rolleyes: ale jakoś mi tak wesoło bo sobie Yokasię wyobraziłam jak się zamachuje tym krzesełkiem na tego psa i ciąg dalszy co do glutaminianu to moja alergia na niego objawiła się w wieku dwudziestu kilku lat i w takim stopniu, że po zjedzeniu barszczu z torebki wylądowałam w szpitalu ze spuchniętą twarzą, gardłem, mało się nie udusiłam:sick: unikam jedzenia na mieście bo ostatnio nawet croissant z piekarni w Tesco mnie uczulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Venusko no jak to, że co, ze zdjęc nie bedzie????? Jędza:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja robiłam sobie wybielanie ze szczęką w domu z 5 lat temu, a w listopadzie zrobiłam w w gabinecie.... Spodziewałam się hollywoodzkiego uśmiechu , ale wyszła lipa:sick: Ja raz na pół roku chodzę na przegląd do dentysty i czyszczenie z lakierowaniem Lepiej zapobiegać niż leczyć Uważaj Venus żebyś jak Ross nie wyglądała od dwóch dni oglądamy znowu friendsy, leżę w łóżku z tą szczęką ani mnie pocałować ani przytulić http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif Co tu się dziś wyprawia http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif Yoka normalnie wygrałaś Uważaj na siebie kobitko:hug: no widzisz jakie tu krejzole są Będę mam zakaz odgórny (odmężowski znaczy się) wykonywania niektórych rzeczy . i dobrze Yokasia mogłabyś się pokazać z brzuszkiem Czesc Kochana-Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:hug: Dla Was wszystkich tu obecnych, również Venusku....i ja jestem ponoc krejzol:lol2: :hug: humor mi się od razu poprawiła jak tu zajrzałam znaczy się wcale nie cieszę, ze Ciężarówki się poprzewracały:rolleyes: ale jakoś mi tak wesoło bo sobie Yokasię wyobraziłam jak się zamachuje tym krzesełkiem na tego psa i ciąg dalszy co do glutaminianu to moja alergia na niego objawiła się w wieku dwudziestu kilku lat i w takim stopniu, że po zjedzeniu barszczu z torebki wylądowałam w szpitalu ze spuchniętą twarzą, gardłem, mało się nie udusiłam:sick: unikam jedzenia na mieście bo ostatnio nawet croissant z piekarni w Tesco mnie uczulił To nieźle masakra, jak ja bym miała przestać to kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Anetko ale co tu focic? Abażur? Magda Zet miała podobny na kinkietach na otwarciu, tylko u nas zamiast szarej tasiemki na górze i na dole jest metalowe chromowane wykończenie. Musimy podjechać kupić mocowanie, wielkością (40 cm) jest dla nas idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Anetko ale co tu focic? Abażur? Magda Zet miała podobny na kinkietach na otwarciu, tylko u nas zamiast szarej tasiemki na górze i na dole jest metalowe chromowane wykończenie. Musimy podjechać kupić mocowanie, wielkością (40 cm) jest dla nas idealna tak, abazury:yes::P:P ale jak Wolisz pokazać jak już będzie cacy to postaram się uzbroić w cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts