Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

to lata świetlne :lol:

Zamówiłam też próbki tkanin do sypialni na zasłony, bo ta naturalna (prawie :p ) tkanina strasznie się oblepia w prinsiowej sierści (on ma inną jak Fionka), 20 cm od dołu pełno białego nalotu :lol: Muszę mieć coś śliskiego, czyli będzie na bogato z połyskiem :lol2:

Mamy plan na zielone zasłony, miały być kawa z mlekiem (mam śliczną próbkę) ale będzie się za bardzo zlewać z resztą :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:bye:

Venuska , uwrazliwiły Ci sie zęby podczas wybielania?

Ja tez wybielałam szynowo lat temu chyba......z 8 :rolleyes: I bolało maskarycznie. Taki jakby prąd mi po nich przechodził podczas wciągania powietrza do ust :sick:

Jestem bardzo zadowolona... Efekt utrzymuje sie do dzis choć ja juz tego nie widzę bo się przyzwyczaiłam. Ale nieraz słyszę od znajomych że mam białe zęby ;) Stomatoog dobierając plombe tez uzywa jednego z najjaśniejszych kolorów.

Stosuje na codzień zwykłe pasty a raz na czas kupuję sobie pastę BLANX i zuzywam całą tubę. Polecam :D

Ja przed slubem chcialam sobie troche rozjasnic usmiech tymi paskami wybielajacymi whitestrips blend a med.. ledwie wytrzymalam, z bolu prawie po scianach chodzilam, nie moglam mowic, jesc nic.. :sick: dobrze, ze to wieczorami bylo :sick::sick: nastepnego dnia rano jesczze odczuwalam dyskomfort, ale nie bylo zle.. i tak do wieczora; przez tydzien ;) Korci mnie wybielanie w gabinecie, ale bardzo boje sie tej wrazliwosci zebow :( do tej pory jak przypomne sobie te paski, to cala szczeka mnie boli :D:D

Właśnie ja przez tą wrażliwość ...te piorunki w nocy :sick: Wybrałam tym razem w gabinecie, zęby nie były wrażliwe, może przez pierwszą godzinkę:rolleyes:, ale efekt za tą kasę beznadziejny:-x Zresztą ten w domu też bez wow. Nie ma chyba takiego środka coby ładnie wybielił na tkz,hollywood;) Trzeba by se było licówki pierdyknąć tak jak większość telewizyjnych gwiazd :rolleyes:

Ja jestem zadowolona z czyszczenia i lakierowania u dentysty raz na pół roku, do ślubu zrobiłam tylko tak bez żadnego wybielania i ładnie było, naturalnie ale biało :wiggle:

Teraz na domowo ze sztuczną szczęką :rotfl: Przysięgam odruch wymiotny mam zawsze przy wkładaniu tych szczęk, bleeeeeee nie cierpię:sick:

Marjelka to chyba nie licówki tylko koronki (jedna koronka porcelanowa to koszt 600 zł i więcej).

Ja jestem zadowolona z czyszczenia i lakierowania u dentysty raz na pół roku, do ślubu zrobiłam tylko tak bez żadnego wybielania i ładnie było, naturalnie ale biało :wiggle:

Tez czyszcze i lakieruje min raz w roku :yes: uzywamy dobrych past do zebow, tylko dosyc drogie sa (normalnie ok 15 pln za 75 ml), wiec jak akurat jest promocja, to kupuje z 5-6 zeby bylo na zapas :D

Nie ma chyba takiego środka coby ładnie wybielił na tkz,hollywood;) Trzeba by se było licówki pierdyknąć tak jak większość telewizyjnych gwiazd :rolleyes:

MarJel,

Taki hollywoodzki uśmiech jest dobry w serialach, na Statku Miłości czy w Modzie na Sukces lub Piotra Kraśki. Taki uśmiech nie wygląda naturalnie, raczej jakbyś własnie licówki lub sztuczną szczękę miała. Wystarczy jak zęby są jasne i bez przebarwień.

3.jpg

Jeżeli efekt po wybielaniu domowym jest podobny w Twoim przypadku jak po gabinetowym, to faktycznie szkoda kasy.

718.jpg

I najważniejsze, żeby zęby były wszystkie i zdrowe...

32.jpg

Jejku ja starodawna jestem. Jakoś sobie nie wyobrażam wybielania zębów. Dla mnie muszą być zdrowe i jak nie piję kawy i nie palę papierochów - to mi wystarcza. A jeszcze płacić za to tyle kasy ?Nie przebolałabym. Ja nawet pasty do zębów stosuję najzwyczajniejsze, za groszę kupowane w supermarketach (a nawet dyskontach).

Wiem, jestem niereformowalna :(. A zawsze marzyłam, że jak zostanę matka to będę nawiększą luzarą i przyjaciółką córki. A ja taki bambus jestem jednak :(.