Venus_m 03.01.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 to lata świetlne Zamówiłam też próbki tkanin do sypialni na zasłony, bo ta naturalna (prawie ) tkanina strasznie się oblepia w prinsiowej sierści (on ma inną jak Fionka), 20 cm od dołu pełno białego nalotu Muszę mieć coś śliskiego, czyli będzie na bogato z połyskiem Mamy plan na zielone zasłony, miały być kawa z mlekiem (mam śliczną próbkę) ale będzie się za bardzo zlewać z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Venuska , uwrazliwiły Ci sie zęby podczas wybielania? Ja tez wybielałam szynowo lat temu chyba......z 8 I bolało maskarycznie. Taki jakby prąd mi po nich przechodził podczas wciągania powietrza do ust Jestem bardzo zadowolona... Efekt utrzymuje sie do dzis choć ja juz tego nie widzę bo się przyzwyczaiłam. Ale nieraz słyszę od znajomych że mam białe zęby Stomatoog dobierając plombe tez uzywa jednego z najjaśniejszych kolorów. Stosuje na codzień zwykłe pasty a raz na czas kupuję sobie pastę BLANX i zuzywam całą tubę. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Reni Kinia ja ogólnie mam wrażliwe. Jak za bardzo bolą to robię przerwę. Nie znam Blanxa, my na co dzień używamy elmexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja przed slubem chcialam sobie troche rozjasnic usmiech tymi paskami wybielajacymi whitestrips blend a med.. ledwie wytrzymalam, z bolu prawie po scianach chodzilam, nie moglam mowic, jesc nic.. dobrze, ze to wieczorami bylo :sick: nastepnego dnia rano jesczze odczuwalam dyskomfort, ale nie bylo zle.. i tak do wieczora; przez tydzien Korci mnie wybielanie w gabinecie, ale bardzo boje sie tej wrazliwosci zebow do tej pory jak przypomne sobie te paski, to cala szczeka mnie boli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Heloł Dziewczyny, Ja chętnie obejrzałabym chociażby abażury Co do wybielania - ja wybielam w gabinecie raz do roku (chociaż może nie muszę?). Zęby są wrażliwe przez 2 dni, ale potem jest tylko ładny uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Właśnie ja przez tą wrażliwość ...te piorunki w nocy Wybrałam tym razem w gabinecie, zęby nie były wrażliwe, może przez pierwszą godzinkę, ale efekt za tą kasę beznadziejny:-x Zresztą ten w domu też bez wow. Nie ma chyba takiego środka coby ładnie wybielił na tkz,hollywood;) Trzeba by se było licówki pierdyknąć tak jak większość telewizyjnych gwiazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja nie używam whitestripsów tylko Białej Perły, nie boli bardzo O paskach kuliżanka mi mówiła i tak samo po ścianach chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja jestem zadowolona z czyszczenia i lakierowania u dentysty raz na pół roku, do ślubu zrobiłam tylko tak bez żadnego wybielania i ładnie było, naturalnie ale biało Teraz na domowo ze sztuczną szczęką Przysięgam odruch wymiotny mam zawsze przy wkładaniu tych szczęk, bleeeeeee nie cierpię Marjelka to chyba nie licówki tylko koronki (jedna koronka porcelanowa to koszt 600 zł i więcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Czyszczenie swoją drogą, ja też się staram regularnie Wszystko też zależy jaką kto ma kość, ja mam z tych szarych bardziej Venus a jaką masz tą szczękę? Taką ogólnie dostępną czy robioną pod swój zgryz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Silikonową, ją się zanurza w 80 stopniach - robi się miękka i nakłada na swoje zęby zagryzając dzięki czemu ma się idealnie dopasowaną jest w komplecie. Moja kość też taka jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja jestem zadowolona z czyszczenia i lakierowania u dentysty raz na pół roku, do ślubu zrobiłam tylko tak bez żadnego wybielania i ładnie było, naturalnie ale biało Tez czyszcze i lakieruje min raz w roku uzywamy dobrych past do zebow, tylko dosyc drogie sa (normalnie ok 15 pln za 75 ml), wiec jak akurat jest promocja, to kupuje z 5-6 zeby bylo na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wszystko też zależy jaką kto ma kość, ja mam z tych szarych bardziej Dokladnie.. u mnie tez natura w tym temacie mogla byc bardziej laskawa Siostra ma piekne naturalnie biale perelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Nie ma chyba takiego środka coby ładnie wybielił na tkz,hollywood;) Trzeba by se było licówki pierdyknąć tak jak większość telewizyjnych gwiazd MarJel, Taki hollywoodzki uśmiech jest dobry w serialach, na Statku Miłości czy w Modzie na Sukces lub Piotra Kraśki. Taki uśmiech nie wygląda naturalnie, raczej jakbyś własnie licówki lub sztuczną szczękę miała. Wystarczy jak zęby są jasne i bez przebarwień. Jeżeli efekt po wybielaniu domowym jest podobny w Twoim przypadku jak po gabinetowym, to faktycznie szkoda kasy. I najważniejsze, żeby zęby były wszystkie i zdrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Tak, tak...piękny uśmiech to podstawa http://img12.imageshack.us/img12/6876/szczerbatyisucharek.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Widziałam taki smoczek na żywo u dziecka w parku latem.... Śniło mi się przez 2 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 :o:o O rany... jak mozna robic ze swojego malucha takiego potworka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 To jest smoczek Fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.01.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Jejku ja starodawna jestem. Jakoś sobie nie wyobrażam wybielania zębów. Dla mnie muszą być zdrowe i jak nie piję kawy i nie palę papierochów - to mi wystarcza. A jeszcze płacić za to tyle kasy ?Nie przebolałabym. Ja nawet pasty do zębów stosuję najzwyczajniejsze, za groszę kupowane w supermarketach (a nawet dyskontach). Wiem, jestem niereformowalna . A zawsze marzyłam, że jak zostanę matka to będę nawiększą luzarą i przyjaciółką córki. A ja taki bambus jestem jednak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts