Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super! Obym się zaraziła :) Takie brzusie są super! :)

(Pozdrowionka Justynko i najlepsze zyczenia noworoczne! Ech... dawno nie zaglądałam na forum. Tak ślicznie się u Ciebie zrobiło. I te kociaki - sama słodycz!)

Ależ dawno Cię nie było :hug: fajnie że jesteś :wiggle: Również Wszystkiego Dobrego no i ... obyś się zaraziła :lol:

Dziękuję Aniu :hug:

Super brzuszek - masz być z czego dumna :yes:

Jeju, jak mi się ta fotka podoba!

Ilonka to teraz Twoja kolej :p nie odpuszczę.

Proszę bardzo :). I dziękuję bardzo!

Idę spać bo właśnie rożek szyłam :D.

Poka :o i poka pokoik bo nie widziałam :cry:

Dzięki, to naprawdę bardzo miłe :):):).

Venus, pokażę jak skończę bo postanowiłam spruć polar który przy białej falbance wydaje się bury. Do tego nie mam tkanin takich jak bym sobie życzyła :(. Pokoik w lutym wstawię, co? Na koniec stycznia powinno być łóżeczko i inne pierdoły :).

A ja nie umiem szyć :(

Na razie wykorzystuję mamę, ale fajnie by było uszyć dla malucha coś samemu.... Dopiero teraz zaczęłam doceniać tę umiejętność - wcześniej jakoś oferta sklepów mi wystarczała, a teraz ani poduszek ozdobnych nie mogłam znaleźć, ani pościeli - wszystko jakieś takie ciapciate i nie najwyższych lotów produkują dla dzieci :o

Ja robię modyfikację Marjelkową:

- mieszanka sałat, czarne oliwki pokrojone na 3-4 części (płaskie talarki), prażone pestki słonecznika (na suchej patelni), pomidory suszone + feta mlekovity pociapana byle jak w małe farfocle :lol: + olej z pomidorów i już! :D szybszej nie znam

ta nie Marjelkowa:

- warstwowa gyros: pierś z kurczaka pokroić na małe kawałeczki, usmażyć na patelni z cebulką w ósemkach, mięso oczywiście w przyprawie kebab/ gyros, wystudzić, ułożyć na dno miski (najlepiej z płaskim dnem - może być naczynie do zapiekania), na to warstwa ogórka konserwowego (kosteczka), później warstwa kukurydzy, na to delikatnie majonez + ketchup i to przykryć kapustą pekińską pokrojoną w paseczki (listki).