pasie 03.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 fajnie ja mam nadzieję, że się nie zarażę - przynajmniej nie teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Super! Obym się zaraziła Takie brzusie są super! (Pozdrowionka Justynko i najlepsze zyczenia noworoczne! Ech... dawno nie zaglądałam na forum. Tak ślicznie się u Ciebie zrobiło. I te kociaki - sama słodycz!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.01.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dziękuję Aniu Super brzuszek - masz być z czego dumna Jeju, jak mi się ta fotka podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.01.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Proszę bardzo . I dziękuję bardzo! Idę spać bo właśnie rożek szyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Super! Obym się zaraziła Takie brzusie są super! (Pozdrowionka Justynko i najlepsze zyczenia noworoczne! Ech... dawno nie zaglądałam na forum. Tak ślicznie się u Ciebie zrobiło. I te kociaki - sama słodycz!) Ależ dawno Cię nie było fajnie że jesteś Również Wszystkiego Dobrego no i ... obyś się zaraziła Dziękuję Aniu Super brzuszek - masz być z czego dumna Jeju, jak mi się ta fotka podoba! Ilonka to teraz Twoja kolej nie odpuszczę. Proszę bardzo . I dziękuję bardzo! Idę spać bo właśnie rożek szyłam . Poka i poka pokoik bo nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Yokasta slicznie Ci z brzuszkiem:wiggle: Czesc dziewczynki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 super wyglądasz . Je też bym się baaardzo chciała zarazić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Emilka Mirelka no to musisz odfoszyć męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dzięki, to naprawdę bardzo miłe :). Venus, pokażę jak skończę bo postanowiłam spruć polar który przy białej falbance wydaje się bury. Do tego nie mam tkanin takich jak bym sobie życzyła . Pokoik w lutym wstawię, co? Na koniec stycznia powinno być łóżeczko i inne pierdoły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja sobie popatrzę bo yokasto masz fajna piłeczkę , ale nie chcę się zarażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 A ja nie umiem szyć Na razie wykorzystuję mamę, ale fajnie by było uszyć dla malucha coś samemu.... Dopiero teraz zaczęłam doceniać tę umiejętność - wcześniej jakoś oferta sklepów mi wystarczała, a teraz ani poduszek ozdobnych nie mogłam znaleźć, ani pościeli - wszystko jakieś takie ciapciate i nie najwyższych lotów produkują dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Także Venus, ćwicz, doskonal umiejętność szycia, na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 oki ale Ty musisz umiejętność fotografowania podszkolić i zaprezentować nam na ten tychmiast swoją piłeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 helloł vesuska zapodaj mi 2 przepisy na dobre i proste sałatki, jutro robie imprezkę i w głowie pustka, ale proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 a grecką robię do kolacji, wiec odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 04.01.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 reni,a może taka szybka i prosta; Ugotowana paczka ryżu,puszka tuńczyka,pokrojony w kosteczkę pomidor,ogórek konserwowy i majonez. Może za banalna,ale smaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Reni u mnie rekordy popularności bije ta z roszponką, pomidorami suszonymi, kiełkami - chyba marjelka ją przytargała na FM. P. co weekend sobie taką zażycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 to daj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja robię modyfikację Marjelkową: - mieszanka sałat, czarne oliwki pokrojone na 3-4 części (płaskie talarki), prażone pestki słonecznika (na suchej patelni), pomidory suszone + feta mlekovity pociapana byle jak w małe farfocle + olej z pomidorów i już! szybszej nie znam ta nie Marjelkowa: - warstwowa gyros: pierś z kurczaka pokroić na małe kawałeczki, usmażyć na patelni z cebulką w ósemkach, mięso oczywiście w przyprawie kebab/ gyros, wystudzić, ułożyć na dno miski (najlepiej z płaskim dnem - może być naczynie do zapiekania), na to warstwa ogórka konserwowego (kosteczka), później warstwa kukurydzy, na to delikatnie majonez + ketchup i to przykryć kapustą pekińską pokrojoną w paseczki (listki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kucze, głodna się zrobiłam przez Was a najbliższe zakupy dopiero w poniedziałek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts