Drop_Inn 04.01.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 A mnie tu zdaje się jakaś fotka omija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 oj omija omija i to jaka!! Yokasiu a czemu dopiero w pon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Bo wcześniej nie mam potrzeby tzn. na dzisiaj, jutro i niedzielę mamy zrobione zakupy . Ale za to w poniedziałek będzie pyszna sałatka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 u nass przechodzi tylko z błękitnym lazurem roszponka, kilka pomidorków suszonych w oleju (ja daję 10 płatów cinajmniej), uprażony słonecznik, kiełki (daję brokuła bo takie mam w biedronce ale w przepisie są kiełki słonecznika), błękitny lazur (100g) pokrojony w kostkę, do kilku łyżek oleju z pomidorkó dodaję czasami sos sałatkowy vinegret (przeważnie robię sama) no i oliwki. Rewelacja. Mój P. nie je żadnej zieleniny ale jak skosztował ta ssałatkę to jak pisałam niemal co weekend ją robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 muszę spróbować jeszcze raz, bo mi nie smakowała a ja lazur uwielbiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Nie dosyć, że umieram z głodu to PRZEZ WAS!!! jeszcze w MĘCZARNIACH.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 chyba marjelka ją przytargała na FM. P. co weekend sobie taką zażycza :yes: Przytargała na fm i do Alicji na spotkano forumowe u nass przechodzi tylko z błękitnym lazurem roszponka, kilka pomidorków suszonych w oleju (ja daję 10 płatów cinajmniej), uprażony słonecznik, kiełki (daję brokuła bo takie mam w biedronce ale w przepisie są kiełki słonecznika), błękitny lazur (100g) pokrojony w kostkę, do kilku łyżek oleju z pomidorkó dodaję czasami sos sałatkowy vinegret (przeważnie robię sama) no i oliwki. Rewelacja. Mój P. nie je żadnej zieleniny ale jak skosztował ta ssałatkę to jak pisałam niemal co weekend ją robię Kiełki słonecznika do niej najlepsze A nie dodajesz czarnych oliwek? Bo w orginalnym przepisie som Venus ty do niej fete dodajesz eeee Wykrakałyście, bo ja właśnie przytargałam do domu siatę z produktami na ta sałatkę. Zrobię w weekend My też z m ją uwielbiamy i właśnie o dziwo gdzie faceci nie przepadają za tymi jak to oni zwą trawiastymi, to ta wyjątkowo wszystkim smakuje A ja idę wstawić łososia pod chrzanową pierzynką do piekarnika:rolleyes: rano sobie przygotowałam i do tego surówka z kapuchy kiszonej dodaję do niej dużo startej marchwi, w kostkę cebulki i duuuużo natki, pieprz ciut cukru i oliwa U mnie nadal głównie ryba króluję........:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) MarJel, to w takim razie mamy taki sam obiad, bo u mnie w planie też łosoś z Twojego przepisu. Już po raz drugi Dziewczyny, wyhaczyłam wczoraj super noże w Almi Decor. Porównując z cenami w internecie, była to prawdziwa okazja (na zestaw 5 noży z blokiem + nożyczki i narzędzie do ostrzenia dostałam 40% zniżki ). Widziałam też zestawy porządnych, niemieckich garnków na indukcję w sporej przecenie, ale uwaga, tylko w jednym (w Poznaniu największym) Almi Decor - tak piszę, bo może któraś ma podobne zakupy w planie, więc warto sprawdzić. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Oooo ja na komplet noży poluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Nasze abażury wiszące do sypialni http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P1046779_zpsb8ab5588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 naprawdę bardzo ładne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Cześć ! Jeszcze nie oglądalam Twojego domu , ale jak zobaczyłam te abażury to chyba pooglądam , skąd się bierze takie abażury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witaj Z liroja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ho ho ho , a ja myślałam że z Włoch ! podobają mi się bo mają metalowe obwódki. Dięki za info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Znam je, znam! Nawet komuś wklejałam. I wiesz co? Jak zaczęłaś pisać o abażurach, to mi się z Tobą jakoś skojarzyły. Tylko wolałam się nie odzywać, bo znalazłaś idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ryli ryli baaaardzo mi się podobają super wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Fajna lampa, ale jestem ciekawa efektu finalnego, bo na razie nie wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ania no widzisz a ja byłam przekonana, że nigdy lamp do sypialni nie kupię, bo mi podobały się tylko te z ceną nieodpowiednią Yokasta pamiętasz lampy z ikea które planowałam dać do sypialni ? Koszmar na żywo dno to nie szkło, plastik a papier Ilonka trzeba będzie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 To poczekam, jak już muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Venus, mówiłam że takie są bo też oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts