psosin 08.06.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 czyli wszyscy tak mają? no to mi lepeiej juz.... nasza sypialnia tylko z łózkiem na srodku i starym dywanikiem, o zarówki juz nie straszą sa papierowe kule z IKEA;-) o pierułkach typu donice itp moge pomarzyc bo mąż kupił rury do odprowadzenia deszczówki a jutro kopara przyjezdza i bedzie taras zasypywac! ot wielkie sprawy... a ja o roletach marze i marzyc bede do wiosny pewnie... ale za to trawka mi rosnie- malutka sliczniutka i swoja!!! własna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Tapeta przyjechała do mnie wczoraj - jest piękna! Z nią to był taki strzał w ciemno bo sugerowałam się malutkim zdjęciem z internetu. Pasy są czekoladowe i staro-złote. Fotki będą w poniedziałek, bo sama nie dałabym rady iść z rolkami na pociąg więc sobie odpuściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 No pięknie. I teraz mamy czekać na fotki aż do poniedziałku!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 no trzeba będzie ale po weekendzie wykończeniówka wchodzi to i tapetę położą to też całkiem inne odniesienie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.06.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 no to czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Kurde....taka ładna ta tapeta do gościnnego, że aż się zastanawiam czy nie dać jej do sypialni, a do gościnnego zamówić na dniach. Przedstawiłam dziś mój pomysł narzeczonemu, dodam tylko że tapetę chciałabym położyć na ścianie garderobianej z drzwiami szklanymi piaskowanymi i tu pojawiło się ale, bo podobno te drzwi za drogie są ;/ eh dlaczego ja zawsze musze wymyślić coś na co nie mam finansów... no dobra to się pożaliłam, dziś zrobię fotki tapety jak wrócę do domu i pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 znowu tylko narobiłas smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 ławka! ławka! ławka!! ławka na wiatrołap jest już w Polsce, kwota została dziś w całości zapłacona. Teraz czekam na kuriera z ławeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ta kolorowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 tak ta patchworkowa w łaty o ta: http://image.ceneo.pl/data/products/8726144/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 pamiętam ją Też się nad taką zastanawiałam, tylko szukałam w jasnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Kare Design w jasnym kolorze takiej nie miało, o ile mi wiadomo to tylko ta tkanina u nich wchodziła w grę. Na allegro pod hasłem ławka/ławeczka sporo da się znaleźć i rodzaj obicia do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.06.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 VEnus - a te drzwi szklane to jak drogie ?Brakuje mi dalej drzwi w wiatrołapie (właśnie chciałam szklane) i z sypilani do garderoby (myślałam o przesównych).Aha 9 sztuk białych Pol-Skone Simple kosztowało z montażem ok 6 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Znalazłam ładną właśnie na allegro, ale jeszcze nie kupuję, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Mirela dzięki za odp. 9szt za 6 tysięcy to naprawdę nie jest drogo Odnośnie tych szklanych to jedno skrzydło szklane + ościeżnica i ewentualnie listwa + montaż to jakieś 2,5 za sztukę i drożej...więc takie podwójne rozsuwne do garderoby 5 tysięcy...;/ Może znajdziesz jakiegoś tańszego wykonawce, bo ja na razie orientowałam się tylko w Warszawie. Naberia pewnie nie spiesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dziewczyny potrzebuję pomocy, jako że brak postępów w dizajnie mnie wykańcza proszę o podsunięcie pomysłów na dekorację okna (wątek o dekoracji okien przekopałam od deski do deski). Wiem jakie zasłony mi się podobają itp natomiast nie mogę nigdzie znaleźć informacji o rodzajach mocowań. Znam zasłony z metalowymi kółkami jeżdżące po karniszu (ble, przynajmniej ja tak nie chcę), jest też możliwość zapięcia na tzw rzepy zasłonowe ale to też średnio...zwykłe żabki to koszmar bo ja tego prosto nie powieszę:no: Generalnie chciałabym aby zasłony i firankę łatwo można było uczepić i żeby nie było widać karnisza, chyba jest jakiś taki system tunelowy że się zasłonę "nadziewa" na karnisz...nie wiem nie mogę nigdzie znaleźć info...może wy już jesteście po takich wyborach i pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 venus, a gdzie mają myć te zasłony? wiele Ci nie pomoge, ale niektórzy specjalnie tak robia zabudowę sufitu, że karnisza nie widać... jest jakby schowany za tą zabudową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Wiem wiem, ja bym tak chciała ale już za poźno więc szukam gotowych rozwiązań Zasłony mają być na całą ścianę, najlepiej oczywiście g-k zabudowa zwykła szyna i jazda. Ale ja tych sufitów nie cierpię no i koszty to też zawsze dodatkowe są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 13.06.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Mnie pani specjalistka od firan powiedziała, aby kupić karnisze z szyną, a do nich agrafka na rolce. Agrafki są przyczepione do listwy wykończeniowej przy firance/zasłonce i zdejmuje się je razem z tkaniną do prania. Aby powiesić - tylko wsuwasz tylko te agrafki w prowadnicę karnisza. Pani powiedziała mi również, że przy takim mocowaniu da się tak uszyć górę firany, aby zasłaniała karnisz, ale nie wiem, jak to fachowo opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.06.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Venus, wydaje mi się, że azusa mówi o rozwiązaniu, które mam obecnie w domu. Pozwolę sobie Wam zaprezentować: http://i2.fmix.pl/fmi367/52ac77550027d0624df64881/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2436/f8df47df002c2cc14df64885/zdjecie.jpg Oczywiście pewnie jest opcja uszycia zasłon bez kontrafałdy, bardziej na gładko;) Ale ogólnie ta metoda jest bardzo wygodna, polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts