GUMISIOWA 07.01.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Może zacznij od eamsa w gabinecie? Jak przyjdzie postaw do stołu i udowodnij mężu, że jest genialny. Ja dziennie dużo czasu na nim siedzę właśnie w komputerowym gdzie się relaksujemy. Eamsy są fajne, ghosty są fajne (ale chyba nie do Ciebie), chyba że modele bardziej kanciaste? Tapicerowane na płozach.... albo pantony i mogłabyś moje marzenie zrealizować i w szczytach dać pantony z dupką No tak tylko gabinet to jest w planie na za jakas ,,,dekade:lol2: Pantony sa extra,ale zamowilam mojemu Olinkowi wersje dziecieca ma ja u siebie w pokoju(mozna zobaczyc u mnie)i musze powiedziec ze ten rodzaj plastiku jet OK na dwa moze trzy lata..dla dziecka.Kilka razy je przewrocil i juz sa porysowane.No i ten maz...A moze poszukac innego meza co sie na plastik zgodzi:lol2: A z dupka to mi sie sraaaaasznie NIE PODOBAJA;) DZIEKUJE:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 łeeeee jak to się nie podobają śliczne są! Takie ładne miałaś te krzeseła i żeś sprzedała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venuska spieszę donieść, że Młodemu oskalpowało ogonek . Mam drzwi szklane wahadłowe a jego ogonisko niemiosiernie długie (1,5 razy tłów z głową) i nie panuje nad nim czasami.Przycięło mu cięzkimi drzwiami, tak się rozdarł, że pomyliłam jego płacz jakimś innym, ludzkim. Zanim zajarzyłam, że to kot to chyba z pół minuty minęło. Ptem jeszcze kminiłam w którą stronę drzwi otworzyć żeby go bardziej nie zgnieść. No masakra:(. Biedaczek ma w 3 miejscach wyrwaną sierść z naskórkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jezus tragedia mój biedny brzydalek już ja bym z nim cały dzień leżała i całowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mirela99, Aż mnie zabolało jak czytałam chociaż nie mam ogonka. Raz leciutko przycięłam swoją kotkę, chyba z 5 lat temu i do dzisiaj jak są lekko uchylone drzwi to przez nie nie przejdzie tylko szeroko musi sobie je łapką otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 O rany biedniątko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 całą sobotę i niedzielę leżeliśmy przed kompem . On mi na serduszku spał, łepek odchylił do tyłu i oparł na mnie a ja go całowałam w pyszczek. Tak spędziliśmy dwa bite dni . Wstał tylko na jedzenie, siku i ... na rozbicie jednej bombki illusion ja mam nadzieję, że wyciągnie jakąś nauczkę z tego. Bo ostatnio Bandzior wyszedł ze mną do garażu rano. Nie zauważyłam go i został tam. A mamy nieogrzewany więc biedactwo zmarzło niemiłosiernie. Na szczęście P. był w domu i po 2 godzinach go uwolnił. Ale gdyby P. był w pracy jak zawsze to by 10 godzin tam siedział . Teraz jak otwieram drzwi do garażu nie patrzy jak kiedyś jak by to czmychnąć niezauważenie między nogami jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 U mnie jest tak: Gdy wracam do domu i coś jest nie tak to pytam (groźnie!) - A co tu się działo? Jeżeli Ziuta (8,5 r) idzie pod stół albo czmycha na półpiętro to znaczy, że to jej się zdarzyło (faktycznie tylko sporadycznie). Jeżeli siedzą oba, to znaczy że nabroił Tosiek (1 rok), ale on się nie poczuwa (i tak jest zazwyczaj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 A mnie wczoraj zmiauczał Princuś siedzący przy storczyku na schodach za to, że zostawiliśmy ich samych w domu a sami pojechaliśmy Wolę to, niż jego stresować nowym otoczeniem, on się albo czołga ze strachu albo siedzi w wersalce u mojej mamy. Dziś Fionka weszła rano mnie obudzić i lizała mnie w łokieć i co jakiś czas gryzła co bym otworzyła oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 jERUNIU-TERAZ JA PO LEBKACH CZYTAM-jak to oskalpowali-kto?!!!!! Ja kiedys mialam kocatko nawet dwa- i jedem byl calkiem rudy i tak go koty na wsi nie lubialy(rasistowskie wiejskie koty!!)ze mu kiedys w zadymie ogo odgryzly!!!!!!!!!!!POWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozniej ktos mi go otrul i znalezlismy go u sasiada...A drugi w tesknocie za nim wyszedl i nigdy nie wrocil:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.01.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Gumiśka, jak Ty masz na wsi poligon to lepiej kup psa. Jezu, ludzie są okropni, a ich zwierzęta się od nich nie różną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Gumiśka, jak Ty masz na wsi poligon to lepiej kup psa. Jezu, ludzie są okropni, a ich zwierzęta się od nich nie różną! No wlasnie!!!!Ja to juz nie mam zwierzat bo sie taka franca zrobilam ze jakby sie na mnie podaly to W IMIE OJCA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.01.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No wlasnie!!!!Ja to juz nie mam zwierzat bo sie taka franca zrobilam ze jakby sie na mnie podaly to W IMIE OJCA:lol2: :rotfl::lol2::rotfl: Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venuska- agdzie okragla poduszke do eamsa dokupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venuska- agdzie okragla poduszke do eamsa dokupic? Zapytaj hazelki ,ona takowe ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Zapytaj hazelki ,ona takowe ma dziekuje a jak do nie trafic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 dziekuje a jak do nie trafic? Proszę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?187479-Od-wizualizacji-do-realizacji-czyli-pogaduchy-u-hazel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kupiłam gofrownicę i zjedliśmy gofry :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kupiłam gofrownicę i zjedliśmy gofry :popcorn: dobre wyszły ?? bo ja kiedys miałam taką ze jakies takie mokre "zakalce" wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 no jaha! 1200 Wat! W gofrownicy właśnie to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts