duś1719506024 09.01.2013 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a sprawdzałaś w pinakotekach? osobiście bardzo polecam tą opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ty masz prawo. Tylko dlaczego ostatnio zdarza się to tak często? Miesiąc temu zgubiłam klucze od domu. Przez wiele tygodni awanturowałam się o to z mężem - że musiałam zostawić w samochodzie, że to on je zasiał, itp. Po największej awanturze mąż wyszedł wściekły z domu, wrócił po dwóch minutach z moimi kluczami Przetrzepał kurtki w wiatrołapie i klucze znalazł w kieszeni jednej z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O Ty awanturnico jedna, a dziecko wszystko słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.01.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Tylko dlaczego ostatnio zdarza się to tak często? Miesiąc temu zgubiłam klucze od domu. Przez wiele tygodni awanturowałam się o to z mężem - że musiałam zostawić w samochodzie, że to on je zasiał, itp. Po największej awanturze mąż wyszedł wściekły z domu, wrócił po dwóch minutach z moimi kluczami Przetrzepał kurtki w wiatrołapie i klucze znalazł w kieszeni jednej z nich Ja poszłam na zwolnienie kilka tygodni przed porodem, takie zaniki pamięci miałam, że się do roboty nie nadawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O Ty awanturnico jedna, a dziecko wszystko słyszy No bo nie wiecie, że to zawsze wina męża? Dlaczego nie przeszukał moich kurtek wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzisiaj rano też była podobna sytuacja, budzimy się, nie chce mi się jeszcze wstawać, pytam męża: "Masz wodę?" (często ma zachomikowaną wodę mineralną przy łóżku). Usłyszałam, że nie. "Jak możesz nie mieć wody, przecież wiesz, że muszę połykać tabletki zaraz po przebudzeniu!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 uspokój się i daj chłopu wytchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ilonka no wiesz muszę cie opieprzyć, skoro wiesz ze masz połknąć tabletki to sobie przynieś wieczorkiem wodę, jezu facet zwieje zanim urodzisz:lol2:żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cześć baby, plotkary jedne. Dwa dni 1 temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Reni, spokojnie, on już od dawna wie, że mam takie wyskoki, nawet funkcjonują u nas żarciki na ten temat, np. mężowi odbije się po obiedzie i mówi: "Ilona! Jak mogłaś!" albo zrzuci coś przez pomyłkę i woła: "Ilona! Uważaj, co robisz!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 to jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Venusko a ja wpadam donieść że jak potrzebujesz nici i igieł do maszyny do fajne zestawy są w lidlu od dziś. Ja jeden zakupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ooo dziękuję, akcesorii krawieckich mam mnóstwo, a parę miesięcy nic nie szyłam chyba pora zrobić porządek z zasłonami w gościnnym (leżą chyba z 40 cm na ziemi ;/ ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.01.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Reni, spokojnie, on już od dawna wie, że mam takie wyskoki, nawet funkcjonują u nas żarciki na ten temat, np. mężowi odbije się po obiedzie i mówi: "Ilona! Jak mogłaś!" albo zrzuci coś przez pomyłkę i woła: "Ilona! Uważaj, co robisz!" U nas jest na Maćka. Jesszcze nie może się bronić Inna sprawa, ze to on najczęściej beka i zrzuca na podłogę.:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Venusko widzę ,ze lustra ostatnio Ci w glowie Szkoda,ze nie mogłaś kupić tamtego, ale napewno znajdzie się coś jeszce Ja to Madziowe lustro uwielbiam i machnę go u siebie chyba w sypialni A tak naprawde przydałby mi się drugie takie samo Ale lepiej niech mi się pomysł "uleży" w główce,żeby potem nie płakać A wiatrołapie sobie wymys liłam,ze machne lustro na calusieńką ścianę moze dodam mu takie przyklejone ramy a na jego tle mini konsolka Coś jak tutaj z inspiracji admete http://img152.imageshack.us/img152/4846/konsolalustro.jpg Ja lustra uwielbiam Buziaki i lece sie jeszcze raz przyjżać tym Twoim firaneczkom, bo sama będe w potzrebie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 na Maćka :rotfl: niemożliwe jesteście Karolka Podoba mi się bardzo ta inspiracja a lustro spokojnie możesz kupić i drugie, jest tak ładne, że miejsce z łatwością znajdziesz Wiatrołap ze ścianą z lustra bardzo fajny, fajnie wyglądają też 3 takie same lustra zawieszone w poziomie jedno pod drugim i też w czarnej ramie - tylko cieńszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A to na dziecko to ja też teraz zrzucam, jak coś mi się "przytrafi" fizjologicznego. Albo jak mąż przy kasie wyjmuje z wózka coś, czego się nie spodziewał, a co włożyłam po kryjomu (np. słoik Nutelli albo puszkę tuńczyka za 13 zł): "Mały ma ochotę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mały ma ochotę Mnie tuńczyk Lisnera za 5-taka smakuje właśnie! zrobię dziś Moniowy makaron z tuńczorem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jutro mam wolne odpoczywam, leniuchuję, damesuję się na włościach. a w czwartek mam delegację do Krakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts