Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty masz prawo. :D

Tylko dlaczego ostatnio zdarza się to tak często? :bash:

Miesiąc temu zgubiłam klucze od domu. Przez wiele tygodni awanturowałam się o to z mężem - że musiałam zostawić w samochodzie, że to on je zasiał, itp. Po największej awanturze mąż wyszedł wściekły z domu, wrócił po dwóch minutach z moimi kluczami :o Przetrzepał kurtki w wiatrołapie i klucze znalazł w kieszeni jednej z nich :oops:

Tylko dlaczego ostatnio zdarza się to tak często? :bash:

Miesiąc temu zgubiłam klucze od domu. Przez wiele tygodni awanturowałam się o to z mężem - że musiałam zostawić w samochodzie, że to on je zasiał, itp. Po największej awanturze mąż wyszedł wściekły z domu, wrócił po dwóch minutach z moimi kluczami :o Przetrzepał kurtki w wiatrołapie i klucze znalazł w kieszeni jednej z nich :oops:

:lol2:

Ja poszłam na zwolnienie kilka tygodni przed porodem, takie zaniki pamięci miałam, że się do roboty nie nadawałam :D

Dzisiaj rano też była podobna sytuacja, budzimy się, nie chce mi się jeszcze wstawać, pytam męża: "Masz wodę?" (często ma zachomikowaną wodę mineralną przy łóżku). Usłyszałam, że nie. "Jak możesz nie mieć wody, przecież wiesz, że muszę połykać tabletki zaraz po przebudzeniu!" :rolleyes:

Reni, spokojnie, on już od dawna wie, że mam takie wyskoki, nawet funkcjonują u nas żarciki na ten temat, np. mężowi odbije się po obiedzie i mówi: "Ilona! Jak mogłaś!" albo zrzuci coś przez pomyłkę i woła: "Ilona! Uważaj, co robisz!"

U nas jest na Maćka. Jesszcze nie może się bronić :D

Inna sprawa, ze to on najczęściej beka i zrzuca na podłogę.:lol2::lol2::lol2::lol2:

Venusko widzę ,ze lustra ostatnio Ci w glowie :rolleyes: :D

Szkoda,ze nie mogłaś kupić tamtego, ale napewno znajdzie się coś jeszce ;) :yes:

Ja to Madziowe lustro uwielbiam i machnę go u siebie chyba w sypialni :rolleyes:

A tak naprawde przydałby mi się drugie takie samo :rolleyes:

Ale lepiej niech mi się pomysł "uleży" w główce,żeby potem nie płakać ;)

A wiatrołapie sobie wymys liłam,ze machne lustro na calusieńką ścianę moze dodam mu takie przyklejone ramy a na jego tle mini konsolka :rolleyes:

Coś jak tutaj z inspiracji admete :yes:

http://img152.imageshack.us/img152/4846/konsolalustro.jpg

Ja lustra uwielbiam :rolleyes:

Buziaki i lece sie jeszcze raz przyjżać tym Twoim firaneczkom, bo sama będe w potzrebie :p

Miłego dnia :bye:

na Maćka :rotfl: :rotfl: niemożliwe jesteście

Karolka :hug: Podoba mi się bardzo ta inspiracja :yes: a lustro spokojnie możesz kupić i drugie, jest tak ładne, że miejsce z łatwością znajdziesz :yes: Wiatrołap ze ścianą z lustra bardzo fajny, fajnie wyglądają też 3 takie same lustra zawieszone w poziomie jedno pod drugim i też w czarnej ramie - tylko cieńszej :wiggle: