reni1980 10.01.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 dziś czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 ale ci zazdroszczę wolnego piątku i weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Miał być wolny, ale czeba : - posprzątać - obciąć kotkom paziulki przednie i tylne - jechać na uczelnię odebrać dyplom (broniłam się w marcu 2012 ) - jechać do operatora komórkowego i przepisać na mnie umowę No wolny i leniuchujący jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 a no tak, ale taki wolny i leniuchujący może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mały ma ochotę Mnie tuńczyk Lisnera za 5-taka smakuje właśnie! zrobię dziś Moniowy makaron z tuńczorem!!!!!!! Muszę zwalić na dziecko, bo ja bym pół dnia miała suszenie głowy za tego tuńczyka - mężowi nie tyle chodzi o tuńczyka, ale że jest go tam mało i nie wiadomo jakiej jakości, bo to bardziej sałatka z tuńczykiem i jak tylko patrzę na regał, gdzie stoi, to słyszę, że jem najdroższą fasolę ever ale dziecku przecież nie odmówi? Venus, to ten piątek Ci minie, zanim się obejrzysz i pewnie będziesz bardziej zmachana niż w dniu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Pewnie tak Najpierw będę leniuchować, jak starczy czasu to zrobię resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Pewnie tak Najpierw będę leniuchować, jak starczy czasu to zrobię resztę I to jest prawidłowe podejście popieram (też tak robię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Venuskaaa jutro jedziemy z młodą. Jakby coś czuła i dziwnie grzeczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Luzik Pamiętaj o ubranku i mam nadzieję, że będzie brykać na drapak po zabiegu jak nasza Fionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Yokasta, Trzymam kciuki. Ja z moimi sierściuchami przechodziłam to 4 razy - 2 kotki i 2 kocury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzięki Aniu, przekażę sierści żeby się trzymała (a sobie przy okazji bo mi jej zwyczajnie szkoda). Oby tylko szybko później fikała i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 W klinice mówili jaki rozmiar bedzie mieć nacięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nie pytałam . Grunt, że będzie kastrowana a nie sterylizowna, na tym mi zależało. Jutro się dowiem co i jak, mamy weterynarza z baaaardzo dużym i długim doświadczeniem i ufam, że zrobi wszystko jak się należy. Jedziemy po 10-tej . Młoda prezent dostaje dwa tyg. przed 1 urodzinami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 U nas też kastracja Mam nadzieję, że będzie ok, tylko błagam pamiętaj o ubranku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Pamiętam, pamiętam i dziękuję za przypomnienie lekarzowi przez tel. też o nim mówiłam na wszelki wypadek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 daj spokój, zestresowałam się Lolką Po mnie do pracy Fionusia przyjechała po zabiegu i grasowała po całym samochodzie oczekując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuchacz 10.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam.Przeczytałam cały wątek jestem zachwycona wnetrzami:)GRATULUJĘ !dom świetny. jesli mogę się dowiedzieć gdzie zakupiono konsolę??z góry dziekuję i pozdrawiam.nadal będe podczytywać)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Venus, no zobacz a młoda się nie stresuje fika za ping-pongami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.01.2013 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Pinakoteka = galeria obrazów oraz miejsce, gdzie je oprawiają. Jest też firma o tej nazwie właśnie , która oprawianiem zajmuje się (nie wiem, czy prowadzą działalność też u was, ale jakby co, polecam z czystym sumieniem). Od wyboru ram można jobla dostać, ale jestem ogromnie zadowolona, że swoje lustra zamówiłam w takim miejscu (i rodzice też) - cenowo zdecydowanie taniej niż lustro z "galerii wnętrz", a jednak niepowtarzalne (ramy można zestawiać, łączyć) i idealnie odpowiadające zachciankom gabarytowym. A na miejscu fachowa pomoc (rodzice oprawiali tam też obrazy, a ja zamawiając lustra podglądałam jak babeczka podpowiadała innej klientce ramy na jakiś wernisaż - ja może mały Gucio i na sztuce to tak średnio się znam, ale uwagi były celne i rzeczywiście miała do tego oko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts