Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mały ma ochotę :lol2: Mnie tuńczyk Lisnera za 5-taka smakuje :rolleyes: właśnie! zrobię dziś Moniowy makaron z tuńczorem!!!!!!!

Muszę zwalić na dziecko, bo ja bym pół dnia miała suszenie głowy za tego tuńczyka - mężowi nie tyle chodzi o tuńczyka, ale że jest go tam mało i nie wiadomo jakiej jakości, bo to bardziej sałatka z tuńczykiem i jak tylko patrzę na regał, gdzie stoi, to słyszę, że jem najdroższą fasolę ever :lol2: ale dziecku przecież nie odmówi?

Venus, to ten piątek Ci minie, zanim się obejrzysz i pewnie będziesz bardziej zmachana niż w dniu pracy :yes:

Nie pytałam :). Grunt, że będzie kastrowana a nie sterylizowna, na tym mi zależało. Jutro się dowiem co i jak, mamy weterynarza z baaaardzo dużym i długim doświadczeniem :yes: i ufam, że zrobi wszystko jak się należy.

Jedziemy po 10-tej :). Młoda prezent dostaje dwa tyg. przed 1 urodzinami ;).

Pinakoteka = galeria obrazów oraz miejsce, gdzie je oprawiają. Jest też firma o tej nazwie właśnie , która oprawianiem zajmuje się (nie wiem, czy prowadzą działalność też u was, ale jakby co, polecam z czystym sumieniem).

Od wyboru ram można jobla dostać, ale jestem ogromnie zadowolona, że swoje lustra zamówiłam w takim miejscu (i rodzice też) - cenowo zdecydowanie taniej niż lustro z "galerii wnętrz", a jednak niepowtarzalne (ramy można zestawiać, łączyć) i idealnie odpowiadające zachciankom gabarytowym. A na miejscu fachowa pomoc (rodzice oprawiali tam też obrazy, a ja zamawiając lustra podglądałam jak babeczka podpowiadała innej klientce ramy na jakiś wernisaż - ja może mały Gucio i na sztuce to tak średnio się znam, ale uwagi były celne i rzeczywiście miała do tego oko).