Venus_m 11.01.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No jakie przepraszam helloł! ważny temat. Osłonka ostatniego zęba - jeszcze nie jestem taka mondra i nie mam ósemki, mam od zawsze martwy (leczony kanałowo), a korzeń za słaby na porcelanę co dwa lata powtórka z rozrywki, ale wiecie muszę mieć hamerykański zgryz na moją delegację w krakał poza tym ja nie umiem chodzić z rozmemłanym zębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.01.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dzięki Dziewczyny (syćkie razem). Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo dzisiaj tragedia. Venus, rana niewielka, ładnie zaszyta ale wygolony kociak to straszny bidulek. Nie masz ósemek? To się ciesz, oby Ci nigdy nie wyrosły, sam kłopot w 99% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nie masz ósemek? To się ciesz, oby Ci nigdy nie wyrosły, sam kłopot w 99% . Oj tak, niestety, moje dwie też do wyrwania (dwóch się już pozbyłam), czekam na dogodny moment i odwlekam w czasie, ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tak jak ja, z 4 jedna wyszła zdrowiutka i w całości ale pod kątem :/. Wszystkie do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja już szczęśliwie ósemki mam za sobą. Pod narkozą usuwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A ja wszystkie 4 już miałam leczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A ja z jednej strony na dole miałam drugą "8", tzn dziewiątkę i już jej nie mam (póki co mój jedyny), ale okazało się że bez niej zębom jest odrobinę za luźno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 dajcie spokój, u mnie w pracy też dziewczyny popuchnięte po wyrywaniu ósemek masakra, oby nie wyrosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Choinka rozebrana :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 No dobra Do komputerowego kupiliśmy lampę na tripodzie, chciałam taką od zawsze ale już prawie dwa lata stoi tymczasowo lampa z pokoju środkowego z dziecięcym abażurem. Ja tak mam, że mnie nic nie denerwuje, ale jak zacznie to koniec, więc lamentowałam że w ten natychmiast musimy zmienić lampę Wymęczę jeszcze męża o plakat No i niedługo mam nadzieję złożymy zamówienie na drewniany blat do komputerowego, bo chwilowo są dwa biurka z ikea każde w innej okleinie...na szczęście jasnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Venuska a fotka:confused: ja tez bez 8-ek dwie pod narkozą a dwie w tym jedna zatrzymana bez - te zniosłam lepiej niż ch....rną narkozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.01.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 likwidacja osemki zakończyła się 7 szwami, delirką w aptece tuż "po" i kwadratową gębą przez półtora tyg.stary nigdzie nie chciał ze mną chodzić, bo taka ładna kolorowa byłam, że na niego patrzyli jak na oprawcę i sprawcę zasinienia. no i przez tydzień żywiłam się gerberami wyłącznie bo buzi nie byłam w stanie otworzyć...ugh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Kot mi dyszy od zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.01.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Kot mi dyszy od zabawy coś mu zrobiła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 no pokasz tego trójnoga nie daj się prosić. I nie mam na myśli kota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Jak przyjdzie to pokażę, taki DIY za który zapłaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.01.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Kot mi dyszy od zabawy Czyżby biegał za laserem? Tak ma mój maluch, bo Ziuta już wie, że to zabawka, więc kładzie się i czeka, aż laserowy punkcik raczy do niej "podejść". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 dokładnie Tylko trzymam z góry coby po oczach nie świeciło więc ręka boli mnie, a Princek dyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Paplałyście o pojemnikach na jedzenie, to se kupiłam:p i wszystko w pojemnikach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.01.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 dokładnie Tylko trzymam z góry coby po oczach nie świeciło więc ręka boli mnie, a Princek dyszy myślałam ze może jest jeszcze jakas inna zabawka ktora tak działa na kota ..podczas Sylwestra u kuzyna widziałam jak działa to na kota i ze może on mieć zadyszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts