Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pizza :rolleyes: To mi apetytu narobiłaś :yes:

Venus, ja widzę, że Ty siebie lubisz i akceptujesz i za to pełen szacunek - a jeśli chodzi o odchudzanie, to moim zdaniem lepiej być zadowoloną z siebie, świadomą, ciepłą, pełną apetytu na życie kobietą (tak Ciebie odbieram) niż marudą goniącą za jakimś ideałem mniejszych o rozmiar dżinsów, których pełno wokół, bo wmówiono kobietom, że tak trzeba :yes: a przecież każdy rozmiar ma swój urok :yes:

Dzięki to miłe :) Wiadomo, że akceptuję, bo kompleksów na pewno nie mam. Przed latem wolałabym jednak trochę schudnąć, ale nie gonię do ideału. Całe życie byłam bardzo chuda (!) ważyłam 49 i ciągle chciałam przybrać. Ja najlepiej czuję się w wadze 65-68 kg :yes: to muszę 2 zrzucić :yes:...albo 5 :lol: Edytowane przez Venus_m

venuska - cos mialas sie jakas lampa pochwalic...a tutaj nic..... ???? ilez mozna czekac :D

mowisz ze koty tak szaleja za laserem? moze powinnam kupic taki prezencik dla naszego kota...a moze dla pana... bo nie wiem kto bedzie mial wieksza zabawe! Pan czasem kota podsadza gdy kocina poluje na muchy ale juz nie moze dostac :D i razem ciesza sie z osiagniecia. choc chyba czasem pan sie cieszy bardziej!