Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilusjon ale pojechałaś z tymi baldachimami :lol2: na swoje usprawiedliwienie dodam, że koty mają 7 kojców do spania, a ja dopiero od grudnia łóżko :rolleyes:

Admetka :hug:

Mrówka a mi najlepiej się chudnie w zimę, bo i tak chodzę w płaszczu/kurtce, później ściagam kurtkę i hopsa :wiggle:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilusjon ale pojechałaś z tymi baldachimami :lol2: na swoje usprawiedliwienie dodam, że koty mają 7 kojców do spania, a ja dopiero od grudnia łóżko :rolleyes:

Oh, w takim razie w porządku :p

A co do odchudzania, to większość życia byłam wybrednym niejadkiem, aż tu nagle odzyskałam apetyt... ;)

A moja waga stanęła na ament i ani w przód ani w tył :p

ale pizzy w tych godzinach nie jadam :p bo prawdziwe damy.....no dobra nie kończę :p :lol2:

Mniem... pyszny ciągnący się ser i cudownie pachnący sos pomidorowy... Świeża bazylia i co tam kto lubi....

Jeżeli nie mogę schudnąć , to może powalczę o utrzymanie obecnej wagi...?

Martuś, tylko mi nie wyskakuj z niejedzeniem po 18-tej bo to myt :p. 3h przed snem i jest ok :).

Żeby mi tu ktoś na wiochę w nocy pizzę przywiózł to bym nie pogardziła :p ale jak sobie sama nie zrobię to nie będzie :cry:.

Martuś, tylko mi nie wyskakuj z niejedzeniem po 18-tej bo to myt :p. 3h przed snem i jest ok :).

Żeby mi tu ktoś na wiochę w nocy pizzę przywiózł to bym nie pogardziła :p ale jak sobie sama nie zrobię to nie będzie :cry:.

Eeee nie aż tak drastycznie :p Venuska ostatnio jadła po 22 i zaraz potem poszła spać ;):lol2:

Ja nie jestem az taką miłośniczką pizzy...4 razy do roku może jem :rolleyes:

Ty Aniu uciekaj, bo nie daj Boże jeszcze nam znikniesz :o

Kto? Ja?

Damesa żartować raczy :lol2:

a ja się dzisiaj w nocy nażarłam ogórków kiszonych ( a wstałam żeby się tylko wody napić ) i teraz "zdycham" tak mnie głowa boli
a ja się dzisiaj w nocy nażarłam ogórków kiszonych ( a wstałam żeby się tylko wody napić ) i teraz "zdycham" tak mnie głowa boli

Ogórki kiszone to ja mogę jeść zawsze i wszędzie do wszystkiego i o każdej porze :rolleyes:

Uwielbiam!!!

Ogórki kiszone to ja mogę jeść zawsze i wszędzie do wszystkiego i o każdej porze :rolleyes:

Uwielbiam!!!

A ja tez uwielbiam ogóreczki ale dla mnie ciężkostrawne zwłaszcza o 3 w nocy :(