Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Acha-Venuska-dobra kobieto;)

Dziekuje bardzo za lampe ,ktora u mnie "zostawilas"

Zamysl chyba taki,ale biorac pod uwage ze potzrebuje 2 sztuki-troszke za droga;)

Gdybys cos jeszcze wylookala;)-prosze daj znac:hug:

No i widze ze zamowilas trojnoga do gabineciku:wiggle:-mam nadzieje ze sie zalapie na zdjecia;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gumisia :p Pominę niektóre posty milczeniem, odniesę się do tego z lampą :lol2:

Kochana droga bo ma 70 cm średnicy !!

No dobra,dobra przeciez wiem ze nie pozyczysz:lol2::lol2::lol2:-LASKI BEZ:P-BEDE ZYC Z TYM CO MAM:rolleyes:14 LAT JUZ ZYJE TO JAKOS JESZCZE DAM RADE:rotfl:

Lampa-70 cm za duzo,bo ja chce dwie;),gdybym miala okragly stol bylaby EXTRA;)

Jolu znam tę firmę :lol2: i tak te meble tak kosztują, a wcale nie są tego warte, ofc Eicholtz to zupełnie inna półka jakości - chociaż ja tam nie wiem :lol: Właśnie dlatego póki nie wyszperałam na allegro tej naszej ławy nie myślałam, że kiedykolwiek będę taką mieć - na pewno nie za 4 patyki:mad:

Venuska-DZIEN DOBRY:hug:

Wpadlam jak sliwka w kompot-zakochalam sie w lampie sky garden-chyba bez wzajemnosci bo mnie kieszen nie puszcza...A wystrachalam sie cena tej Twojej:lol2:

No chyba ze FM organizuje zbiorki dla desperadek:lol2::lol2::lol2:

BUZIOLE

Edytowane przez GUMISIOWA

Gumiska można kupić inspirowaną, chyba za 1500 tyś, w końcu nie możesz robić konkurencji krzesłom:lol2:

Ty Reni-ty nie badz taka DOWCIAPNA:P-Z MOICH PLASTIKOWYCH KRZESEL SIE SMIEJESZ:P:lol2:

No oczywiscie ze ja nie mowie o orginale-ale nawet te 1500 a potrzebuje 2 sztuki to troche duzo:sick:biorac pod uwage ze musze 6500 wywalic na 2 nowe okna:mad::mad::mad::mad:

Justyś, ja po prośbie....jaką macie wannę ? Ja akurat potrzebuję taniej :D no i kupiliśmy akrylową ale teraz się zastanawiam czy na stalową emaliowaną nie wymienić :(. Jeśli masz akrylową to: jaki model i wielkość, czym ją czyścisz, czy się jakoś nie ugina/trzeszczy/rusza że fuga się wykrusza? Czy sierści Ci jej nie porysowały? I na koniec czy ze ścianą czy kafelkami obok połączona jest sylikonem i czy ten sylikon się trzyma wanny?

Już nic nie wiem :(.

Edytowane przez yokasta