Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no, mnie tylko ta łazienka przeraża oszklona. Wiem, że piękna, ale kurde wyobrażam sobie męża na dole dobijającego interes z Klajentem a ja siedzę na kibelku i się podcieram :lol2: tak, tak czarne scenariusze to umiem tylko ja wymyślić :rotfl:
:rotfl::rotfl:

Eeeeeeee,no co Ty ,nie widziałaś ???,przecatam jest elektrycznie opuszczana roleta ,która przesłania całe to przeszklenie :yes:

No właśnie!

Ja też bym chętnie się tam wprowadziła :)

Dziewczyny doradźcie jak się jutro ubrać? Czy mam się wylaszczyć? :lol:

Jutro idziemy z de menrzu na mistrzostwa i wielka gale taneczna Egurolla Dance Studio, mamy zaproszenie w strefie VIP. To, że torebkie na długim pasku mam mieć i na przegubie zawiesić oraz zdjąć obrączkę i tłumaczyć że nie mam czasu na ślub (tak po celebrycku) to ja wiem, ale co dalej? :rolleyes:

Zdjac obraczke? Szalenstwo!

Wylaszcz sie :D. Masz chyba na zaproszeniu napisane jakie obowiazuja stroje? Czy nie? Ja sie nie znam, na gale mnie nie zapraszają :p:p:p.

Dziewczyny doradźcie jak się jutro ubrać?

Yokasta ja muszę pasować do śmietanki pudelka :lol2:

Jeśli tak, to nieważne w co się wystroisz, ważne by było to z kolekcji La Mania :D

:lol2: Venus, nie ma co równać poziomu w dół :D.

Załóż szpilki, kieckę (Tobie ślicznie w sukienkach wszelkich!). Ale jaką? No tego to Ci nikt nie powie :D nie znam Twojej garderoby, zdjęcia z daleka wkleiłaś :rotfl:.

Venuska,

Ubierz się w tą czarna sukienkę Siwiec, co to ja potem na sylwestra u Dżoany Krupy Doda miała, bo to teraz hit sezonu... Na La Manię za młoda jesteś...

muzyka271mc8.gif