Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O Ty podstępniaczku jeden,;),to dlatego chciałaś pomóc,coby moje przyszłe włościa oglądać,;)

A tak poważnie to założę,tylko się trochę wprawię i jak będzie co oglądać to na pewno o tym pomyślę.Jeszcze raz dziękuję,tyle razy próbowałam po wskazówkach innych forumowiczów,a dopiero Ty Justynko wytłumaczyłaś,rach,ciach,ciach i po sprawie.Wielkie dzięki.

Edytowane przez JOLA440

Jola a co myślałaś że ja bez powodu taka miła jestem? :p :P

Gumiśka :D

Sharlo ja to najbardziej na świecie chciałabym metalowy reflektor, ale de menrzu mojej miłości do niej nie podziela :lol: akurat w komputerowym potrzebowaliśmy lampy z abażurem więc i wybór był prosty.

Skróciłam dziś zasłony w komputerowym. Materiał tani i ładny, ale sztywny i fatalnie się układa. Nie obcinałam ich, bo celowo uszyłam z zapasem jak już je kiedyś upiorę i się skurczą. Podłożyłam i zaszyłam i teraz nareszcie mnie nie denerwują. Najgorsze, że chce mi się szyć chodzę i szukam co by tu wyprodukować. Tkaniny tej w paski starczyłoby na dwie zasłony...ale sama nie wiem :rolleyes: Myślę o pościeli dla gości w środkowym :rolleyes:

Właśnie jęczę mężu że mi się nudzi i niech wymyśli co uszyć z tkaniny w paski, a mąż : sukienkę :lol2: chociaż ja myślałam o fartuchu w stylu COOKIE!

Jestem rozdarta pomiędzy:

- zasłonami do środkowego

- narzutą na łóżko

- namiotem dla kotków

- poduszkami -jaśkami

- pościelą gościnną

- fatuchem do kuchni (który nijak nie pasuje :D )

- organizerem na łóżko niemowlęce (też nie wiem po jaką cholerę mi to).

Edytowane przez Venus_m