Venus_m 20.01.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 witam się po dłuższej przerwie i 30 stronach;) jak w końcu imprezka się udała? podstawa lampy bardzo fajna, gabinet na pewno będzie pomysłowy. Bo Ty potrafisz znaleźć ekstra rzeczy w ekstra cenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.01.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Venusie - a gdzies to ten material mozna zobaczyc? wsztko nagle w paski bedzie? [tez ten etap ciagle przechodze, ze tyle pieknych rzeczy w paski a tak malo mi pasuje do domu hlip, hlip,hlip..... wiem, ze zabiegana jestes ale byloby bosko gdybys odpisala mi na maila i odpowiedziala na pytania o lustro na etapie jestem klatki schodowej i juz jakis czas temu wiedzialam ze duuuzo lustro tam musi byc! a Twoje jest b.ladne. Z gory dzieki!! oczywiscie czekam na prezentacje efektow pracy weekendowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Natalia ano jeszcze nigdy nie straciłam na tym swoim niecierpliwym czekaniu Nicol zapomniałam na śmierć ! zaraz odpiszę. Nie.......paski będą tylko na szelkach zasłony, a zasłony będą brązowe z dużymi guzikami. Poszewkę a raczej poszwęęęęęęęęę dziś uszyłam na poduszkę do spania (mamy materac dodatkowy dla gości w środkowym), a co niech pasuje Jako, że środkowy to dziecięcy a u nas lata świetlne do zamieszkania go to się nie napinam z tą dekoracją. Będziemy kiedyś zmieniać tkaninę w sypialni, zasłony będą brązowe tylko inna tkanina i te co są użyje do tych moich paskowych szelek. Mnie się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.01.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Przyszłam trochu nadrobić Piękna ta podstawa w gościnnym A o imprezce nie pisałaś? , bo szybko czytałam i nie wiem czy nie przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Pisz w co się ubrałaś w końcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 HAAA-dostrzeglam brak listew przypodlogowych:P-i dobrze bo juz myslalam ze tylko moj M nie zdazyl z moimi:P:rotfl::rotfl::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nie byliśmy wstałam rano i od 8 marudziłam, że na 20 to ja nie zdążę laszczyć mi się nie chciało więc szyłam Aguś lampa jest w komputerowym Gumiśka no jaha! u nas listwy jak wino muszą wyleżakować swoje, w tej chwili już rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No wiesz co nie byłaś A ja myślałam że chociaż poczytam o wielkim świecie Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Przyczłapałam się przywitać na nadrabianie nie mam szans co tam dobrego Justynko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.01.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hellol;) wam równiez udanego dnia, ja właśnie stoję w szczerym polu w pociągu;) Poza tym wszystko dobrze, zbieramy na drzwi wewnętrzne na razie na dole co oznacza brak zakupów przez najbliższe dwa miesiące. No ale będą drzwii:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Nie byliśmy wstałam rano i od 8 marudziłam, że na 20 to ja nie zdążę laszczyć mi się nie chciało więc szyłam Aguś lampa jest w komputerowym Gumiśka no jaha! u nas listwy jak wino muszą wyleżakować swoje, w tej chwili już rok NIC SIE NIE MARTW-MOJE NA PARTER LEZAKOWALY 8 MIESIECY A RESZTA NA PIETRO NADAL W GARAZU LEZAKUJE:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hellol;) wam równiez udanego dnia, ja właśnie stoję w szczerym polu w pociągu;) Poza tym wszystko dobrze, zbieramy na drzwi wewnętrzne na razie na dole co oznacza brak zakupów przez najbliższe dwa miesiące. No ale będą drzwii:wave: FJU,FJU DRZWI BEDA:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No to superowojak dojdą drzwi będzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 FJU,FJU DRZWI BEDA:wave: a czy ty pokazayłas jakie one bendommmm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.01.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pokazywałam Takie jak teraz ma większość, czyli Marjelkowe tylko u nas w brązie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pokazywałam Takie jak teraz ma większość, czyli Marjelkowe tylko u nas w brązie. to lecę szukac bo jakos mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.01.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ivy znalazlas? Miłego dnia życzę, u mnie zapowiada Sie dużo pracy, wczoraj zapisałam kartkę a4 w pracy z tym co muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.01.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Pracuj pracuj- ktoś musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts