Venus_m 22.01.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 kiedy mnie się nie chce...odkładam ile mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.01.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Próbuje ogarnąć mieszkanie- ledwo zacznę już się męczę i siadam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.01.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 o to masz wymówkę ja to np wpadam w samozachwyt jak pięknie sprzątnęłam i należy mi się nagroda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Próbuje ogarnąć mieszkanie- ledwo zacznę już się męczę i siadam na forum Skad ja to znam;) Venuska-zarzuc drzwiami;)bo nie widzialam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.01.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 zarzucę jak dostaniemy wycenę kurdeeeeee znalazłam lustro tanio, tzn dla mnie jak zawsze zdecydowanie za drogo mam zrobić analizę z de menrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Venuska, pokaż nam drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Drzwi Venuska prezentowała na stronie 3 Też mi się podobają w tym stylu, tyle że ze szkłem przesuniętym w stronę klamki, takie jak ma Pavis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Halooo!I jak praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 O Venuska, Masz takie drzwi jak mój Synuś. Tylko jak ja robiłam remont w mieszkaniu w którym teraz mieszka to wybrałam tą opcję ze szybą bliżej klamki Fajne są Tzn jedne i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja pewnie też bym wolała z tą szybką na boku Tylko my mamy kasetę drzwi przesuwnych w kuchni zrobioną pod drzwi z szybką na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.01.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dziś znalazłam fajny model drzwi, ale de menrzu nie kce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dziś znalazłam fajny model drzwi, ale de menrzu nie kce Venus, wklej, a znajdziemy argumenty przekonujące de menrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja pewnie też bym wolała z tą szybką na boku Łeee Tak niesymetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.01.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Oki Drzwi których nie chce mąż: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/drewniane_nowoczesne_drzwi_zpsf0139fbd.jpg STĄD U nas z drewna lakierowanego więc tak bogatego usłojenia na pewno by nie było. To coś na środku to lustro Myślę, że fajnie by wyglądało, ale mężowi bardzo zależy na szybie aby było bardziej widno. Chciałabym takie jak ma Ola.U - ale niestety kaseta była robiona pod drzwi ze szkłem na środku. No nic, niech żyje symetria Najbardziej prawdopodobny model: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/31092drzwi_logo_zps63ea6afd.jpg u nas oczywiście brązowe i z opaską STĄD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dziś znalazłam fajny model drzwi, ale de menrzu nie kce Wyrzuc menza:lol2: Drzwi bardzo ladne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.01.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dziś zasypało tak nam stolicę podwarszawską, że tyłek przymarzł nam do betonu i drydnęłam do szefowej o urlop na żądanie, także siedzimy w domu Dni mam dużo urlopowych - 6 zaległych (!) tak, taki ze mnie pracoholik Byliśmy u szklarza: - szkło do kuchni - wyjdzie drogo no ale cóż, szkło hartowane 4mm, wycinanie otworów pod domofon oraz kontakty, lakierowane na szaro, na szkle opti white 700 zł m2. U nas liczymy z zapasem pewnie jakieś 5 m więc troszkę wychodzi, no nic liczę na premię w czerwcu - szkło Magdowo Zet Zetowe szklarz się nie podejmie (czyli to które kupiła Marjel i Karolina), natomiast bardzo fajną realizację miał u siebie w biurze i poważnie ją rozważam do naszej sypialni - kabina typu walk in na dół do łazienki to koszt z montażem 1040 zł + lustro to pewnie 1200 i temat zamknięty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.01.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Poważnie też rozważam zrobienie drzwi: - na dół, ale bez drzwi do wiatrołapu (chwilowo) ale już z ramą i opaską pod montaż oraz chwilowe nie robienie drzwi przesuwnych do kuchni a zrobienie drzwi do górnej łazienki sama nie wiem, rozważamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Menrza nie wyrzucaj- drzwi z lustrem mi się nie podobają Za to te ostatnie bardzo fajne (też kiedyś takie chciałam ) A co to jest szkło Magdowo Zet Zetowe? Bom nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.01.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 o lustro mi chodziło z Marjelkowej hacjendy http://img855.imageshack.us/img855/8277/dsc02062g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.01.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Aaaaa o lustro Ci chodziło- nie kojarzyłam żadnego szkła :p Też kcem takie, nad kominek ofkors (zajrzyj do mnie wypowiedz się, jestem ciekawa twojej opinii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts