Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oki :)

Drzwi których nie chce mąż:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/drewniane_nowoczesne_drzwi_zpsf0139fbd.jpg STĄD

U nas z drewna lakierowanego :yes: więc tak bogatego usłojenia na pewno by nie było.

To coś na środku to lustro :yes: Myślę, że fajnie by wyglądało, ale mężowi bardzo zależy na szybie aby było bardziej widno.

Chciałabym takie jak ma Ola.U - ale niestety kaseta była robiona pod drzwi ze szkłem na środku. No nic, niech żyje symetria :lol2:

Najbardziej prawdopodobny model:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/31092drzwi_logo_zps63ea6afd.jpg u nas oczywiście brązowe i z opaską :yes: STĄD

Dziś zasypało tak nam stolicę podwarszawską, że tyłek przymarzł nam do betonu i drydnęłam do szefowej o urlop na żądanie, także siedzimy w domu :wiggle: Dni mam dużo urlopowych - 6 zaległych (!) tak, taki ze mnie pracoholik ;)

Byliśmy u szklarza:

- szkło do kuchni - wyjdzie drogo :( no ale cóż, szkło hartowane 4mm, wycinanie otworów pod domofon oraz kontakty, lakierowane na szaro, na szkle opti white 700 zł m2. U nas liczymy z zapasem pewnie jakieś 5 m więc troszkę wychodzi, no nic liczę na premię w czerwcu :lol: :rolleyes:

- szkło Magdowo Zet Zetowe szklarz się nie podejmie (czyli to które kupiła Marjel i Karolina), natomiast bardzo fajną realizację miał u siebie w biurze i poważnie ją rozważam do naszej sypialni :wiggle:

- kabina typu walk in na dół do łazienki to koszt z montażem 1040 zł :wave: + lustro to pewnie 1200 i temat zamknięty;)