nowa1982 21.06.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Nowa1982 no właśnie my wysyłamy teraz wyceny na stół i ustaliliśmy że szerokość 90 lub 100, 90 to chyba standard a mi się zawsze wydaje że ciut ciasno jest na stole jak obiad rodzinny jest. Asuza my mamy proste lustra wklejane i bardzo dobrze je oceniam, nic nie pęka, dobrze się myje...nie wiem jakie jeszcze mogą być zalety lustra szklarz który nam je robił to pełna profeska, dla mnie to fachowiec przez duże F bez słodzenia Niedługo dalej będziemy u niego zamawiać, w przyszłości może nawet szklane drzwi do garderoby, bo jego oferta w porównaniu do innych firm jest na pewno atrakcyjna (3600 z montażem) venus, ale ze tez okragly stol chcecie?? czy prostokatny? bo ja szukam okragklego, i wciaz mysle o srednicy... z jednej strony nie chce za duzego, ale tez chce aby byl wygodny (bez rozkladania) dla 4 osob .. no i nie wygladal na za maly w tym wykuszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamil 22.06.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam serdecznie Przede wszystkim gratuluję wnętrz Wiem, że odpowiadałaś już kilka razy w kwestii swojego blatu w kuchni, ale ja mam chyba troszkę inne pytanie Chodzi o to, że mnie nie stać na droższe rozwiązania niż laminat i jak mówiłam w studiach kuchennych, że chcę biały laminat, który tak jak u Ciebie ma być kanciasty a nie zaoblony, to wszyscy zgodnie mówili, że w przypadku białego blatu to wyjdzie mało estetycznie, bo na łączeniu (tam gdzie ma być kąt 90 stopni) tam będą łączone dwa elementy laminatu i wyjdzie taka nieprzyjemna szparka, która w przypadku innych kolorów jest praktycznie niewidoczna, ale w przypadku bieli będzie na pewno zauważalna. Proponują mi zaoblenie o mniejszym promieniu zaoblenia niż w klasycznych kuchniach. Jeśli to nie byłby dla Ciebie duży problem, to czy mogłabyś ewentualnie pokazać mi jak wygląda Twój blat z bliska, ale tam gdzie jest kant. Mam na myśli oczywiście to miejsce gdzie łączy się powierzchnia robocza 60 cm z wysokością blatu 4 cm (być może masz inne parametry, ale pewnie wiesz o co mi chodzi ) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Nowa1982 nie nie, u nas kanciasty stół ale zasada chyba ta sama Olamil pstrykne jakieś fotki jak wrócę, ale zastrzegam blat ze względu na niedbałe łączenia będzie poprawiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamil 22.06.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ach tak, bo Ty masz tam jakieś przeboje z tym wykonawcą kuchni Dzięki, to czekam w takim razie na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Chyba nie pokazywałam wam zdjęcia szafki pod umywalką na górze która jest z nami od marca, szafa stoi rozkręcona na razie w pokoju środkowym więc fotek nie robiłam http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6210570.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6210573.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6210567.jpg - kupiłam w ikei takich 5 dozowników...i mi się nie podoba ;/ http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6210576.jpg - świeczki przy wannie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6210577.jpg - i okno w łazience które było dziś molestowane, bo zamawiamy już roletę P.S. Sorry za bałagan, ale jeszcze nie znalazłam brązowych koszyczków pasujących w nasze wnęki przy umywalce... ;/ Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.06.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witaj Venus bardzo ładna łazienka - możesz mi napisać jaką ma szerokość? i proszę o firmę wc i bidetu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Oldzia kibelek i bidet są z firmy koło seria Quattro, 1200 zł za sztukę, w miarę wygodne, chociaż Roca Hall wygodniejsza. Deska zwykła. Łazienka jest dziwnym pomieszczeniem, na projekcie jest szerokość podana 297 cm, z czego trzeba odjąć 20 na obudowę geberitów z klejem i płytkami (no może 17 cm) + blat na jakieś 60-70 głebokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.06.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Justyna, to Ty na zdjęciu? jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Łazienka ładnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.06.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 dziękuję za odp. na pewno jeszcze zajrzę nie raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tak Naberio to ja, w roboczych spodniach i roboczej bluzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.06.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 dziękuję za błyskawiczną odpowiedz, a widzisz tyle szukałam fajnych kloszy, patrzyłam w ikei a ta przeoczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ulciapulcia a nie ma problemu Na co czekasz (sygnaturka? ciąża, pozwolenie na budowę? ) Oldzia zapraszam zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.06.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 no no łazienka już całkiem wykończona ładnie nie wierze ze kolor zielony daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Duś dziękuję, łazienka jeszcze wcale wykończona nie jest Świateł brak, szafa nie zamontowana, kabiny prysznicowej brak, koszyków brak, dozowniki eh ;/ Chyba nie rozumiem przesłania z tym zielonym kolorem, jeżeli możesz rozwiń temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Venus - nic tylko się cieszyć skoro braków nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witaj Venus bardzo ładna łazienka - możesz mi napisać jaką ma szerokość? i proszę o firmę wc i bidetu? pozdrawiam Oldzia kibelek i bidet są z firmy koło seria Quattro, 1200 zł za sztukę, w miarę wygodne, chociaż Roca Hall wygodniejsza. Deska zwykła. Chciałam tylko dodać, że obecnie mam w domu kibelek firmy Hatria model Daytime - bardzo podobny do tego z Koła, a przy tym jeszcze tańszy (nawet z deską wolnoopadającą) oraz niesamowicie wygodny (wygodniejszego chyba nie znam) A poza tym o tej firmie, to ja same ochy i achy mogę Naprawdę polecam (i nie handluję nimi, żeby nie było;)) Przykłądowy link: http://www.net-armatura.pl/Hatria_Daytime_Miska_WC_podwieszana_z_deska_wolnoopadajaca_nr_kat_Y0YY-5441.html Szafka umywalkowa bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.06.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 za Chiny i pod groźba tortur nie powiedziałabym ze zielony będzie wyglądał bosko (jakiś taki nietwarzowy jest), ale twoja łazienka... oczu oderwać nie mogę i bez przerwy sie zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 23.06.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 oj dziewczyny bardzo mi miło Ja zielone płytki dobrałam na końcu, bo mi zielony kolor kojarzył się z komunistyczną zieloną łazienką z małych kafli. P.S. Venus z profili męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Nareszcie znalezione i zamówione hokery do kuchni... http://www.damnet.pl/meble/bond/bond_biel_IMG_3357_amb.jpg 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.06.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Super. Też szukałam hokerów z kanciastą podstawą, ale dość drogie znalazłam. Podpowiedz, gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts