Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeciwpożarowe :lol2:

Gumisia dla mnie póki co za drogo, niestety Alex Voxa ma złe proporcje :( To nic, swoje odczekam i na pewno wygrzebię super okazję :lol2:

Sharlo 90 cm szerokości (prysznic 80) wysoki na 2 m. Porządne niemieckie zawiasy, ramię trzymające i montaż. A szkło nie wiem jakie, takie jak trzeba do prysznica :lol2:

Jakoś te lustrzane drzwi również i mi nie pasują :no:

Kojarzą mi się z drzwiami w restauracji, które prowadzą do kuchni lub na zaplecze.

Co do tych szklanych, to my mamy podobne i przemyśl to dobrze Venus - wszystko zależy od trybu życia, jaki prowadzicie i jak zamknięty dom macie (u nas raczej otwarta bryła, sypialnia bezpośrednio nad salonem, brak zamkniętych, krętych korytarzy), prawda jest taka, że bardzo się przez nie hałas niesie i np. ja nie mogę spać, jak mąż na dole ogląda telewizję lub są inne dźwięki (typu: niespodziewani goście, kiedy leżałam chora) - niesie się, jakby drzwi nie było :no: - a jak mąż idzie później niż ja spać i zapala sobie światło na schodach lub w przedpokoju :o to jakby ktoś mi tym światłem po oczach dawał. Mój mąż zresztą też się skarży (zwłaszcza na to światło), a ma raczej mocny sen (ja nie, więc nie jestem obiektywna). Efekt jest taki, że musimy chodzić spać razem albo po ciemku i omacku skradać się do łazienki i sypialni.

hej Venuska!! piekne masz wnetrza ,ja tez mam brytka ma 3 lata!!! marzy mi sie w moim nowym domku skórzany narożnik ale jak sobie pomyslę ze mój kochany kotek zrobi mi drache pazurkiem na wypoczynku za 6-7 tyś to ciary mi przechodza!:o moze lepszy byl by materiał gruby! jak to jest u ciebie? moj generalnie na drapaku ostrzy ale czasem jak przeleci przez terazniejszy wypoczynek to zachacza sobie pazurkami!!! :sick: pozdrowionka:bye:

Miałam dać sobie spokój z zasłonami? :D :lol:

Jakiś czas temu IKEA miała w ofercie zasłony Sanela w kolorze średniobrązowym, oczywiście jak ja ich potrzebowałam to nie ma i nie będzie skończyło się :p Przeżywałam to strasznie, bo przecież idealne :o Przeszukiwałam allegro ale wszystko przynajmniej 100 drożej niż w sklepie :sick:

Ostatnio znowu pojawiły się w IKEA w tym samym kolorze tylko tym razem nazywa się on beżowy. Myślę sobie....eeeeee przecież będą. Jak zawsze niechcący poszperałam na allegro. Znalazłam nowe, opakowane za 180 a nie 250 ! Alarm bombowy podniosłam w domu, mąż zawiózł do IKEA żebym mogła sobie porównać. Chwyciłam kawałek tapety z sypialni, pędzę na dział z zasłonami, przymierzam :o nie pasują :lol2: a tak się stresowałam jak je wycofali. Teraz jestem spokojna i mogę zbierać na drzwi.