Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oj tak:lol:

Aniu narendilko nie szylam, bo przelotek nie cierpię. Asiamariusz z fm w wątku jak stworzyć własną dekoracje okienka zamieściła szczegółową instrukcje. Forumowa mea uszyla wg jej wskazowek.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki!

Ja też nie przepadam za przelotkami, ale tylko tak da się sensownie zawiesić zasłonkę na drążku rozporowym ;)

Poszukam tej instrukcji, gdy moi studenci będą się z kolokwium zmagać.

Haha czyli będzie można ściągać;)

Nie ma szans :p

Przy mojej podzielnej uwadze, to mogłabym jeszcze na szydełku robić i dobrze pilnować.

Venusku,zawsze się zachwycam Twoimi schodami jak oglądam zdjęcia,zresztą wiesz dobrze... ta szara sofa wsalonie jakiej firmy jest?

Przyszłam się przywitać :bye:

Nie ma szans :p

Przy mojej podzielnej uwadze, to mogłabym jeszcze na szydełku robić i dobrze pilnować.

narendil, może pracujemy na tej samej uczelni? :D

oj to franca z ciebie jak nie pozwalasz sciągać:p

Franczeska taka! :lol2:

:p

narendil, może pracujemy na tej samej uczelni? :D

Kto wie?

Moja techniczna, a Twoja?

W szafie, w szufladach które mamy na wierzchu - suuuuper sprawa!! polecam takie rozwiązanie, a nie najpierw otwieranie całej szafy żeby wyciągnąć odpowiedni koszyk :yes:
W szafie, w szufladach które mamy na wierzchu - suuuuper sprawa!! polecam takie rozwiązanie, a nie najpierw otwieranie całej szafy żeby wyciągnąć odpowiedni koszyk :yes:

zastanawiałam sie tylko czy tam meskie buty sie mieszczą ;)