Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, hej...

Venus , na czym dokładnie dieta twa polega? Ja stosuję IG już od 5 lat. Z tym , ze jest to mój sposób odżywiania, nie dieta.

Kota wrzucę ci kiedyś na maila. Z czekoladowymi jest trochę trudniej na zdjęciach. Poszperam w domu na kompie. Chyba, ze wyslę ci to z wanny, bo na białym tle dobrze wyglada.;)

Reni, super, ze KA płynie. Mam nadzieję, że dokupiłaś inne sprzęty do niego. Wtedy używany jest w kuchni non stop. Jaki kolor wybrałaś?

Venus, mam takie pytanko, bo chyba dobrze się orientuję, że odnawiałaś stare fotele?

Ile (mniej więcej oczywiście) kosztuje obicie tapicerką pojedynczego fotela? I jaki jest orientacyjny koszt materiału?

MAteriał od 30-300 pln za metr (a i droższe znajdziesz). Mnie się udało sprowadzić (poprzez pośrednika) z USA - płaciłam 120 pln za metr. Obicie dwóch foteli kinowych od 140-200 pln. Wraz z wymianą siedziska na gąbkowe. Ceny w Pszczynie.

A płyta nie zawiesza się? Bo czytam o tych płytach i niestety dość często takie opinie są na temat indukcji. Ja z kolei urządzam mieszkanie i nadszedł czas abym wybrała indukcję, zastanawiam się właśnie nad taką jak ty masz, albo nad amicą. Zauważyłam również że kolor który wybrałaś do pokoju dla dziecka jest taki sam jaki ja wybrałam do salonu. W poniedziałek ekipa rozpoczyna malowanie, a ja się ciągle zastanawiam czy to odpowiedni kolor do salonu. A na ścianach ten kolor jest ciemny? :)

Zebmarta u nas się nie zawiesza :no: nie wiem czy ten model tak ma, czy my mamy szczęście. Naprawdę sporo gotuję więc raczej bym zauważyła :lol:

Dekoral Harmonia to bardzo ładny kolor, ale w porównaniu z bielą którą mamy wszędzie jest to kolor ciemny. W pomieszczeniu dobrze oświetlonym ciemny nie jest, my widzieliśmy go w studio kuchennym z którego mamy kuchnię w pomieszczeniu dobrze oświetlonym i słabo i od razu wiedzieliśmy, że ten i żaden inny :yes:

Kochane potrzebuje pomocy i liczę na was :) :confused:

Jako, że w temacie płytek nie jestem od 3 lat szukam polerowanych płytek (na ścianę - mogą być i podłogowe) w rozmiarze co najmniej 90 x 120, a najlepiej 90x180 lub 120x180. Czy ktoś z was widział takie rozmiary w sklepie?? Może jakiś sklep internetowy:rolleyes:

A czy ta Twoja płyta indukcyjna jest głośna? :) Pytam się bo nigdy nie miałam styczności z indukcją. A takie opinie również słyszałam.

A co do płytek ja zamawiałam ze strony dekordia.pl szybka dostawa i miła obsługa i o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych :) Ja właśnie wybrałam polerowane płytki tylko o wymiarach 60x60 z opoczna Gres Lazio na ścianę w kuchni.