Venus_m 28.01.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 oj zgodne jesteście, zgodne Ja patrzę na to tak: - w pralni jest głośno jak pralka pierze - u nas na okrągło potrzebne drzwi szczelne - w naszej sypialni...bywa głośno dobrze byłoby mieć drzwi szczelne - w środkowym jak będzie dziecko też dobrze byłoby zapewnić mu spokój podczas drzemki w ciągu dnia - w gościnnym też dobrze mieć drzwi szczelne - w łazienkach wiadomo Klasyka z mody nigdy nie wyjdzie Przełamię te drzwi nowoczesną konsolą, lustrem i dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ja patrząc po sobie teraz bym robiła klasyczne p.s ja mam szybę od góry do dołu ale wąziutką więc jest cicho:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 drzwi będziesz zamawiać u stolarza? w kwestii wyboru nie wypowiem się, bo mi 2 obrazek nie otwiera się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 nr 2 fajny, ale czasem trzeba isc w praktycznosc a nie tylko urodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.01.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 29.01.2013 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Natalia tak będą drewniane na zamówienie, dlatego tak długo trwa ich zamówienie;) Aaa 3 głosy na 1:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 29.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ja patrząc po sobie teraz bym robiła klasyczne p.s ja mam szybę od góry do dołu ale wąziutką więc jest cicho:p A my mamy szeroka szybe, tak jak u Marjelki W zaden sposob nie uwazam, zeby to mialo jakies znaczenie w kwestii odczuwania halasu.. Nie ma tez zadnej obawy, ze cos widac przez taka mleczna szybe, np osobe w toalecie, no chyba, ze stalaby blizej niz pol metra przy drzwiach Jak najbardziej polecam ten model drzwi wygladaja lekko, korytarze sa doswietlone.. dla mnie same plusy U nas jedynie garaz, kotlownia i garderoba maja lekko zmodyfikowana wersje P.S. Zegar rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.01.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A czy nie myślałaś o takich jak nr 2, ale zamiast szyby wstawić tam dechę? Hałas przez szybę może niekoniecznie będzie bardziej słyszalny, ale mnie by przeszkadzało światło dostające się do pokoju np. z korytarza. Teraz przy małym dziecku widzę jakie to istotne. Jak wstajemy rano do pracy to w sypialni jest ciemno, zamykamy drzwi i nadal jest ciemno mimo świecenia światła w przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Myślałam, myślałam Chyba jednak klasyka. Myślimy teraz nad drzwiami do wiatrołapu, chcemy aby były ze szkłem Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A my mamy szeroka szybe, tak jak u Marjelki W zaden sposob nie uwazam, zeby to mialo jakies znaczenie w kwestii odczuwania halasu.. Nie ma tez zadnej obawy, ze cos widac przez taka mleczna szybe, np osobe w toalecie, no chyba, ze stalaby blizej niz pol metra przy drzwiach Jak najbardziej polecam ten model drzwi wygladaja lekko, korytarze sa doswietlone.. dla mnie same plusy U nas jedynie garaz, kotlownia i garderoba maja lekko zmodyfikowana wersje P.S. Zegar rewelka Ja drugi raz do sypialni nie robiłabym szklanych właśnie ze względu na hałas i światło z korytarza. W poprzednim mieszkaniu miałam drzwi pełne i to, co się za nimi działo, było zupełnie nieodczuwalne, a teraz się czuję, jakbym nie miała drzwi ale już pisałam - śpię jak zając, mnie budzi każdy szmer, w dodatku łóżko mam akurat na wprost drzwi (jakby było gdzieś dalej, światło z korytarza nie byłoby tak dokuczliwe). Natomiast faktycznie przez mleczną szybę niczego (poza światłem) nie widać, więc spokojnie można dać takie drzwi do łazienki Istnieje problem z ich czyszczeniem (matowa strona - do teraz nie wiem jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Zgadzam się, że przy ciemnym korytarzu i łazience bez okien to najlepsze rozwiązanie W dzień - dzięki takim drzwiom - nie muszę zapalać światła w korytarzu i wiatrołapie, a z pełnymi drzwiami byłaby kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 U nas łazienka ma wielkie okno, cały łuk (180 cm) nie ma dekoracji okiennej (mamy na ten łuk plisę ale nie montowaliśmy, bo szkoda nam światła). Dla mnie ważne jest ograniczenie hałasu, ja lubię słuchać głośno muzyki, mąż grać w grę (zresztą ja też). Teraz strasznie mnie denerwuje jak niesie się hałas z salonu na górę do komputerowego. Przeca ja nie mogę w spokoju na instancję pójść i się z kolegami z gildii dogadać, bo wszystko słychać Wypaplałam 8000 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.01.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Vensuka w co ty grasz? Ja za to sobie nie wyobrażam drzwi pełnych - muszę mieć ze szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 helloł 8 tyś ja pierdzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 W co gram? W simsy z którymi gniewam się i przepraszam (single player). Multiplayer? Runes of Magic, Diablo 3 W Diablo 2 poznałam mego de menrzu i kazałam na zapoznanie przyjechać 150 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ty zupelnie jak mój syn:D - coś czuję, że on tez Kobitę przez kompa pozna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 29.01.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja drugi raz do sypialni nie robiłabym szklanych właśnie ze względu na hałas i światło z korytarza. Jak Wy spicie to kto halasuje? Swiatlo na korytarzu jest wlaczone cala noc? Istnieje problem z ich czyszczeniem (matowa strona - do teraz nie wiem jak ) My mamy obie strony gladkie + jest to bezpieczne szklo nie ma wiec zadnych klopotow z czyszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kamiku chodzi o to, że jak np Ilonka chce wcześniej spać a na dole mąż ogląda tv to się niesie + jakieś tam światło jest. Ja śpię jak zabita, miauki Prinsia przeciągam jak mogę byle się nie podnieść Książęca dupka nie chce wejść do nieczyszczonej przez noc kuwety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts