kamiku 29.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kamiku chodzi o to, że jak np Ilonka chce wcześniej spać a na dole mąż ogląda tv to się niesie + jakieś tam światło jest. Aaa, no chyba, ze tak.. U nas takich sytuacji jest malo, chodzimy razem spac Ale jesli juz sie zdarzy, to swiatlo jest wlaczone na dole i wtedy w sypialni nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Venus wyjaśniła Ja chodzę spać różnie, bo mam pracę na różne godziny (są dni w tygodniu, że muszę wstać o 5, są dni, że mogę się wylegiwać do 10), więc bywam zmęczona o różnych porach, a nie przymuszę męża, żeby poszedł ze mną spać o 21 A mąż musi jakoś się do łazienki i sypialni dostać, więc zapala światło w korytarzu, żeby nie spaść ze schodów. Czasami nocuję u rodziców, którzy też mają szklane drzwi, w dodatku dom parterowy i wtedy wiadomo, że będę spała do 7 (bo o tej godzinie zawsze wstają, zapalają światło, parzą kawę, której zapach unosi się po całym domu i przez drzwi, itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 To ja dorzucam swój głos na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 29.01.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 W co gram? W simsy z którymi gniewam się i przepraszam (single player). Multiplayer? Runes of Magic, Diablo 3 W Diablo 2 poznałam mego de menrzu i kazałam na zapoznanie przyjechać 150 km no to niezla jestes swego czasu sporo gralam, teraz z roznych powodow juz nie ale jak musze sie czyms zajac, a nie moge to Mahjonga - nowe wersje sa fajne nawet coreczke tym zarazilam a mała jest niezla w te klocki czy pokoju nie daloby sie wyciszyc ?? troche mnie zmartwilas, ze dzwieki tv sie "niosą schodami" ............ hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 29.01.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Nr 1 Świetny zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aktualnie mniej gram ale mamy z mężem takie fazy że jak nastolatkowie wpatrzeni w monitor. Myślę, że estetycznie wersja 1 będzie super tak samo jak i wersja 2, ale pod względem funkcjonalności tylko 1, dlatego też raczej postanowione raczej, bo jeszcze nie zamówiliśmy Zegar jest bardzo fajny, nie mogę się doczekać zabudowy ściany tv w salonie, wtedy będzie miał swoje docelowe miejsce Niestety ta zabudowa kosztuje tyle co drzwi na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 obstawiam za 1... a plan jakiś na zabudowę był pokazywany ?? Ja nigdy jakos w gry nie grałam, w nic nie umiem i jakos mnie nie interesują Za to moj P. uwielbia wyścigi, ma kierownice i mógłby grac cały czas..oststnio padł mu dysk i myślałam ze zawału dostanie jak jego 3 letnie wyniki ze zmodyfikowanymi samochodami zniknęły w domu była żałoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja miałam kiedyś żałobę jak mi płyta Diablo 2 pękła, a byłam dzieckiem i nie miałam swoich pieniędzy, ale mieliśmy z bratem główkowanie co zrobić Hmn...a nie wiem czy pokazywałam. Zaraz może uda mi się znaleźć. Kolejne głosy na 1 Dla mnie ważne jest abyście nie mówiły która wersja estetycznie wam najbardziej leży ogólnie tylko która wersja najlepiej by u nas wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Venuska, patrzę na Wasze drzwi, nie na moje upodobania . Gdybym tak oceniała to bym głosowała za białymi drzwiami , w klasycznym stylu ze żłobieniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 I ja za 1 W obecnej sypialni (właściwie salono-sypialni) mam drzwi z szybkami (niewielkimi, z boku, ale jednak) i zraziłam się do takich na maksa. Każde zaświecenie światła w przedpokoju mnie budzi. No ale ja też z tych śpiących bardzo lekkim snem, mojemu mężowi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Moim rodzicom też takie drzwi w sypialni nie przeszkadzają ale oni chodzą spać o tej samej porze i wstają o tej samej W dodatku sypialnię mają zupełnie na uboczu Wszystko zależy od tego, jaki się prowadzi tryb życia i od projektu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Yokasiu chciałabym takie jak piszesz ale za jedne drzwi z mdf nie zapłacę 2,5 tyska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dlatego moje są z casto i jeszcze na dodatek sama je malowałam . A Ty tak sprytnie zdjęcia robisz, że brak drzwi się w ogóle w oczy nie rzuca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 hahaha sprytnie, a później krzyczycie że nie ma perspektywy a to celowy zabieg Niestety u nas otwory są niestandardowe i żadne gotowe rozwiązanie nie jest dla nas no nic, będę mieć piękne drewniane drzwi, tylko muszę na nie trochę dłużej poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 venuska w simsy grasz? to jak moja córka i mój syn:D ostatnio w simkę uderzył piorun, obydwoje się wystraszyli a syn płakał, że simkę zabiło:lol2::lol2: moim zdaniem 2 bardziej właśnie pasuje bo u ciebie chyba bardziej nowocześnie niż klasycznie, zwłaszcza kuchnia no z klasyki nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 teraz mój syn za każdym razem jak otwiera simsy to patrzy do skrzynki na listy , bo ostatnio komornik zabrał mu zmywarkę za nieopłacone rachunki, biedak nie widział gdzie ich szukać:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 29.01.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 no nic, będę mieć piękne drewniane drzwi, tylko muszę na nie trochę dłużej poczekać i takie podejscie popieram moje dziecko gra w Mario (chyba jako nieliczne) czasem tez z nim gram, ale we troje lub czworo, jak sie uda teraz jest piekna grafika, za moich mlodzienczych czasow (ale to zabrzmialo ) bylo kiepsko, ale tez gralam ale dzieki temu szkoli sobie angielski bo musi czytac rozne opisy i to go mobilizuje o te simsy musze syna podpytac to na kompie macie czy na konsolach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja też gram w Simsy Uwielbiam urządzać im dom a pierwszą parkę też bardzo szybko uśmierciłam (nie kupiłam im lodówki i umarli z głodu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Reni bo ja mieszam klasykę i nowoczesność, niekoniecznie tak że w jednym pomieszczeniu jest jedno i drugie. Kuchnia miała być minimalistyczna, nowoczesna, salon klamrą ale bardziej w klasykę miał pójść itp Nie chce mieć misz maszu bez sensu, tylko przemyślane i pasujące rozwiązania Łazienka dolna nowoczesna, ale dodatki klasyczne (dozowniki, stojak na papier, świeczniki których nie pokazałam a obiecałam ), łazienka górna wszystko nowoczesne poza mozaiką i dekorem ala historyczny ornament. Wiecie ja rok temu spiknęłam parkę w simsach bez nadzieji na ładne dziecko. Wyszedł mi taki lachon że się napatrzeć nie mogłam. Kur** wyszła ogródek pielić i walnął w nią meteoryt a w ciąży była!! nie miałam gry zapisanej i płakałam jak bóbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts