Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus wyjaśniła :yes:

Ja chodzę spać różnie, bo mam pracę na różne godziny (są dni w tygodniu, że muszę wstać o 5, są dni, że mogę się wylegiwać do 10), więc bywam zmęczona o różnych porach, a nie przymuszę męża, żeby poszedł ze mną spać o 21 :o :no: A mąż musi jakoś się do łazienki i sypialni dostać, więc zapala światło w korytarzu, żeby nie spaść ze schodów.

Czasami nocuję u rodziców, którzy też mają szklane drzwi, w dodatku dom parterowy i wtedy wiadomo, że będę spała do 7 (bo o tej godzinie zawsze wstają, zapalają światło, parzą kawę, której zapach unosi się po całym domu i przez drzwi, itp.).

:lol2:

W co gram? :D W simsy z którymi gniewam się i przepraszam (single player). Multiplayer? Runes of Magic, Diablo 3 ;) W Diablo 2 poznałam mego de menrzu i kazałam na zapoznanie przyjechać 150 km :D

no to niezla jestes :) swego czasu sporo gralam, teraz z roznych powodow juz nie

ale jak musze sie czyms zajac, a nie moge to Mahjonga - nowe wersje sa fajne :) nawet coreczke tym zarazilam ;) a mała jest niezla w te klocki ;)

czy pokoju nie daloby sie wyciszyc ??

troche mnie zmartwilas, ze dzwieki tv sie "niosą schodami" ............ hmmmm

Aktualnie mniej gram :p ale mamy z mężem takie fazy że jak nastolatkowie wpatrzeni w monitor. Myślę, że estetycznie wersja 1 będzie super tak samo jak i wersja 2, ale pod względem funkcjonalności tylko 1, dlatego też raczej postanowione :) raczej, bo jeszcze nie zamówiliśmy :D

Zegar jest bardzo fajny, nie mogę się doczekać zabudowy ściany tv w salonie, wtedy będzie miał swoje docelowe miejsce :wiggle: Niestety ta zabudowa kosztuje tyle co drzwi na dole :(

obstawiam za 1...

a plan jakiś na zabudowę był pokazywany ??

Ja nigdy jakos w gry nie grałam, w nic nie umiem i jakos mnie nie interesują;) Za to moj P. uwielbia wyścigi, ma kierownice i mógłby grac cały czas..oststnio padł mu dysk i myślałam ze zawału dostanie jak jego 3 letnie wyniki ze zmodyfikowanymi samochodami zniknęły :sick: w domu była żałoba ;)

Ja miałam kiedyś żałobę jak mi płyta Diablo 2 pękła, a byłam dzieckiem i nie miałam swoich pieniędzy, ale mieliśmy z bratem główkowanie co zrobić :D

Hmn...a nie wiem czy pokazywałam. Zaraz może uda mi się znaleźć.

Kolejne głosy na 1 :wiggle: Dla mnie ważne jest abyście nie mówiły która wersja estetycznie wam najbardziej leży ogólnie tylko która wersja najlepiej by u nas wyglądała.

venuska w simsy grasz? to jak moja córka i mój syn:D

ostatnio w simkę uderzył piorun, obydwoje się wystraszyli a syn płakał, że simkę zabiło:lol2::lol2::lol2::lol2:

moim zdaniem 2 bardziej właśnie pasuje bo u ciebie chyba bardziej nowocześnie niż klasycznie, zwłaszcza kuchnia no z klasyki nic nie ma

no nic, będę mieć piękne drewniane drzwi, tylko muszę na nie trochę dłużej poczekać :wiggle:

i takie podejscie popieram :)

moje dziecko gra w Mario (chyba jako nieliczne) ;) czasem tez z nim gram, ale we troje lub czworo, jak sie uda :)

teraz jest piekna grafika, za moich mlodzienczych czasow (ale to zabrzmialo :rolleyes:) bylo kiepsko, ale tez gralam ;)

ale dzieki temu szkoli sobie angielski bo musi czytac rozne opisy i to go mobilizuje ;)

o te simsy musze syna podpytac ;) to na kompie macie czy na konsolach ??

Reni bo ja mieszam klasykę i nowoczesność, niekoniecznie tak że w jednym pomieszczeniu jest jedno i drugie. Kuchnia miała być minimalistyczna, nowoczesna, salon klamrą ale bardziej w klasykę miał pójść itp :wiggle: Nie chce mieć misz maszu bez sensu, tylko przemyślane i pasujące rozwiązania :) Łazienka dolna nowoczesna, ale dodatki klasyczne (dozowniki, stojak na papier, świeczniki których nie pokazałam a obiecałam :lol2: ), łazienka górna wszystko nowoczesne poza mozaiką i dekorem ala historyczny ornament.

Wiecie ja rok temu spiknęłam parkę w simsach bez nadzieji na ładne dziecko. Wyszedł mi taki lachon że się napatrzeć nie mogłam. Kur** wyszła ogródek pielić i walnął w nią meteoryt a w ciąży była!! nie miałam gry zapisanej i płakałam jak bóbr :rolleyes: