ivy17 29.01.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 . Wiecie ja rok temu spiknęłam parkę w simsach bez nadzieji na ładne dziecko. Wyszedł mi taki lachon że się napatrzeć nie mogłam. Kur** wyszła ogródek pielić i walnął w nią meteoryt a w ciąży była!! nie miałam gry zapisanej i płakałam jak bóbr straszne te gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 e tam... samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 słonko, na komputerze http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Sims http://pl.thesims3.com/ Ja tam nigdy w nic nie grałam, za to mąż i owszem, więc jakoś sprytnie załatwił ze szwagrem (a moim bratem), żeby mi te Simsy na urodziny kupił (kilka lat temu) i od tego czasu przepadłam a mąż się cieszy i udaje, że on w tym palców nie maczał dzięki czemu kiedy gram, zamiast ugotować obiad, może mieć pretensje ivy, to tylko tak strasznie brzmi, a cała gra uczy, o co w życiu trzeba zadbać, czego nie powinno się zaniedbać (np. odrabiania zadań domowych, chodzenia do pracy, sprzątania domu, płacenia rachunków), bo może się to źle skończyć. Ja kiedyś stworzyłam Simkę złodziejkę, bo sobie sprytnie wymyśliłam, że w ten sposób szybko zarobi na wypasiony dom. Oczywiście Simka po pierwszej akcji trafiła do więzienia i wszystkie plany szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ja grałam z Zu w takie simsy co jakąś kampanie ze zwierzetami trzeba przeprowadzić ze trzy dni grałyśmy a na koniec w nagrode urodziły nam się szczeniaczki i Zu je zagłodziła;) i zdechły a nie zapisywałam gry - rozpacz trwała ze trzy dni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 matko Pasik Ilonka a w które grasz? Tak się zgadałam, że wam ściany tv nie pokazałam, poprawię się jak już będę w domieeee bo zaraz pędzę na pociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Venus, ja w klasyczne Simsy3 Ciekawe, co tam przy ścianie z tv wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Projektantka wymyśliła. Ja akceptowalam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Pokazuj, pokazuj i to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Zacznę od kuchni Której do końca brakuje już tylko drzwi i rolet w oknach i tv (który de facto mamy, ale nie chce nam się rozkminić montażu). Tak wyglądała na wizualizacjach: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/kuchnia2_zps832318c8.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/kuchnia3_zps8ead120b.jpg - nawet galerię zrobiliśmy baaaardzo podobną http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/kuchnia_zps4238e740.jpg - listwy nie są brązowe, wizualizacje utwierdziły mnie, że dla mnie są zbyt agresywne i kojarzyły mi się z mrówkami faraonkami a półki przy okapie są puste, tak jak na wizu Wreszcie salon - założenie było takie, że ściana ma ukryć wszystko co nieładne czyli głośniki, kabliska i jeszcze raz kabliska. Zabudowa ma być możliwie prosta i ma być zachowany porządek. Wypoczynek wstawiony pierwszy lepszy, ponieważ projektant nie mógł nam dogodzić a i my sami nie wiedzieliśmy co się wyklaruje http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/scianatv2_zps22f2777f.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/scianatv_zps64ee9366.jpg Zabudowa na górze, będzie na tip on - na jakieś nieużywane często szkło (kieliszki wszelkiej maści), słupek nie wiem na dole same szuflady. Półki otwarte na kilka książek z ładnymi podpórkami + zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Ale fajny nius w pracy konkurencja została zjedzona uf uf!! Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Venus, a głośniki gdzie będą schowane? Bo nie widzę na nie miejsca I to białe za tv - to jakiś panel czy kawałek otynkowanej ściany? Bo z tego, co pamiętam, na całości macie cegłę? I najważniejsze pytanie: kiedy przystępujecie do realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ilonka w tej otwartej półce nad szufladami, będą leżeć poziomo;) cegla jest tak jak na wizu, czyli biała ramka otynkowana zostaje. Realizacja kiedy? Nie wiem. Realnie mogłoby być w czerwcu ale musimy odpocząć, ostatnio razem na wakacjach byliśmy cztery lata temu, no i podróży poslubnej też nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Fajny patent z tymi głośnikami Pytam, bo często mam wrażenie, że projektanci nie przewidują miejsca na kino domowe, ale być może ono jest tak dobrze schowane, że po prostu - jak u Ciebie - nie widać Dla nas to był straszny problem Tzn. dla mnie, bo mąż nic sobie nie robi z kabli i nadmiaru nagromadzonego sprzętu w sumie na tym polu poległam Realizacja kiedy? Nie wiem. Realnie mogłoby być w czerwcu ale musimy odpocząć, ostatnio razem na wakacjach byliśmy cztery lata temu, no i podróży poslubnej też nie było. Jasne, nie samą budową człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No dobra to i ja się przyznam. Uwielbiam gry przygodowe, a najbardziej takie o charakterze kryminalno - detektywistycznym. Teraz gram w "Dracula Antologia" i nie mogę przejść do kolejnego etapu, bo nie umiem rozwiązać zagadki... A Simsy od 12 chyba lat kocham miłością nieprzerwaną, tylko nie mam na nie czasu. Małżonek się cieszy, że akurat w nie nie gram, bo ciągle go wołałam, żeby mu nowe domki pokazać A on nie jest z tych grających w gry. Lubi jak sobie gram bo wtedy może oglądać do woli filmy o II wojnie... Wiec mogę grać we wszystko tylko nie w Simsy jak on jest w domu, bo co za sens wybudować rezydencję, jak się nie ma komu nią pochwalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ilonko ważne jest sprecyzowanie swoich potrzeb my np pominelismy temat recznikow w łazience górnej i drugi rok Sie wozimy z recznikiem do twarzy;( Ilutek:hug: ja z kolei ciągle pytam o to jak nazwać dziecko w simsach, mąż mówi ania a ja ee lepiej małgosia;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 venusku, ładne wizki salonu A jak Cię znam, to realizacja będzie doskonała. A on nie jest z tych grających w gry. To dokładnie odwrotnie niż u nas Kiedy ja ostatnio w coś grałam? Oj, nie pamiętam już. Chociaż małżonek się odgraża, że mi Simsy kupi, co by moje zapędy przeprowadzkowo-wykończeniowe ograniczyć ja z kolei ciągle pytam o to jak nazwać dziecko w simsach, mąż mówi ania a ja ee lepiej małgosia;)) To zrób i Anię, i Małgosię. Oby nie miały charakterków jak ja i moja siostra, bo przeżyjesz gehennę moich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 dzienna produkcja dzieci w simsach zamyka się w 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ale rzeczy dziś na łest łingu co najmniej 3 bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.01.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej Venusku, Jak tam twoj snieznobialy usmiech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Tak jak dieta czyli leży i kwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts