Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska,

wreszcie na spokojnie i bez emocji obejrzałam sobie Twoje wizualki.

Bardzo mi się pobają tak układ i zagospodarowanie kuchni i salonu jak i styl. No i kominek - bomba.

Wiadomo, że styl wnętrza dostosowuje się do upodobań, a na te w dużym stopniu ma wpływ wiek właścicieli.

Dlatego chociaż ja wybrałam bardziej tradycyjny styl - paraangielski (nazwa własna stylu mojego lokum), to mieszkanie, do którego przeprowadził się syn 2 lata temu urządziłam w podobnym stylu jak Twój piękny dom, tyle, że musiałam ograniczyć się do 70 m2 :rolleyes: No i łazienki MUSIAŁY być super nowoczesne... :rolleyes:

A u mnie w pracy ciągle jakieś urodziny, to i ciastek huk ;) i weź nie zjedz jak solenizant prosi :)

U nas też tak jest od połowy grudnia... A teraz jeszcze ciągłe spotkania z firmami zewnętrznymi, catering, kanapeczki, ciastuchna na spotkaniu, po spotkaniu, stoi to w kuchni prosi "weź mnie, mnie... " No masakra jakaś...

Ilutek a pokaż te mieszkanie syna :wiggle:

Kurde kanapeczki to masakra, zwłaszcza że ja lubię prowadzić celebryckie życie i nosić torebkę na przegubie :lol2:

O tak, torebeczka na przegubie z elegancko wygiętym nadgarstkiem z wszystko mówiącymi bransoletkami...

Muszę się Młodego spytać to po pierwsze a po drugie to jest kawalerskie mieszkanie i no... może nie być widać mieszkania...

Podobno, od lutego dziewczyna się do niego sprowadza. Może wtedy będą sprzyjające warunki?

Nie żeby miała robić za sprzątaczkę, ale może pokieruje pracami? kciuki.gif

Edytowane przez illusjon

Ilutka a syn ile ma lat? :)

Ja się wyprowadziłam jak miałam 19 lat, 16 dni po maturze byłam :lol:

Pasiek :lol2:

Ma 23, w tym roku skończy 24 i od 2 lat mieszka sam.

Ja też od 19 r. życia mieszkałam sama, bo wyjechałam na studia i już praktycznie nie wróciłam, bo w między czasie nabyłam męża i dziecko :lol2:

A wiek młodego Ci już kiedyś podawałam, jak była mowa o tym, że wzięłabym Ciebie na synową tylko, że już zajęta jesteś :p

hehe... nie ma jak nadzieja matki na to ze dziewcze pomoze trzymac syna w ryzach [w sprawie porzadku w mieszkaniu ] :no::p

To raczej mało możliwe - te ryzy - bo znają się prawie 5 lat... :no:

A może na odległość mój syn "nie działa", nie jest zdalnie sterowany, tylko trzeba przejść na sterowanie ręczne? :p

Booosz jak ja bym chciała żeby mój syn juz mieszkał oddzielnie - a on ma dopiero 13 lat:p iIlu masz szczęście :D

Pasie,

Teraz tak mówisz, a potem będziesz zaskoczona, jak synek powie, że nie dzwonił z imprezy, bo: "no mami, luz, przecież ja dorosły człowiek jestem" :hug:

ja byłam lepsza bo się najpierw zamężyłam i od razu wyprowadziłam - miałam nieskończone 20:p i tak się meczę już 16 rok ;)

jak się nad tym zastanawiam to chyba swoim dzieciom się tak szybko nie pozwolę usamodzielnić;) albo sobie jeszcze jedno urodzę żeby miał sie kto mną na starość zajmować :D

jezu dziewczyny ale sobie przypomniałam jak to ja się wyprowadzałam z domu, jaki człowiek był młody i cudny:o

Pamiętam jak zadzwoniła do mnie mama któregoś dnia(my w tym czasie robiliśmy sobie nasze pierwsze mieszkanko) i pyta a ty gdzie? ja na to jak to gdzie u siebie. Mama ale jak u siebie?. Ja, przecież ci mówiłam ,że jak szafę przywiozą to zabieram ciuchy i mnie nie ma. M, no ale kuchni nie masz. Ja, no to co. Miałam tylko 20 latek, a za 10 lat moja córa mi tak powie, jezu jak czas zapinkala.